TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Scharen gemaakt van schrijfgerei en een zebra pakket levering in de werkplaats van Milleke Mole.
«
»
06:05 Bumba
Bumba gaat lekker zwemmen in de zee en ziet onder water prachtige vissen.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee kan zijn speeltje niet vinden en vraagt om hulp, maar Mo leert Tee hoe hij dingen moet zoeken.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:25 Ollie
Mabel verkleedt zich graag met kostuums uit de Afvalschat. Tot Ollie haar beetneemt.
«
»
06:30 Meneer Papier
De melk is op. Meneer Papier knipt een grote koe. Voordat hij haar kan melken doet een wesp de koe schrikken. De wesp achtervolgt de koe en poes zit achter de wesp aan. Meneer Papier gaat erachter aan.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren gooien eten door de keuken om het op tafel te zetten, totdat er per ongeluk een tomaat op een schilderij aan de muur belandt. De beren besluiten creatief te worden en een nieuw meesterwerk te maken.
«
»
06:40 Vos en Haas
Vos merkt op dat Uil verdrietig en verveeld is. Hij besluit hem op te vrolijken door een nieuwe feestdag uit te vinden: vrolijke gezichtendag. De voorbereidingen voor het feest beginnen direct.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Terwijl ze met Gaspard spelen, schopt Simon hun voetbal in het gat van een holle boom, maar ze kunnen hem niet terugkrijgen omdat er een groot spinnenweb in de weg zit. Gaspard wil Ferdinand om hulp vragen.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Randi brengt haar hond Laika naar de kleuterschool. Ze vertelt de kinderen dat de hond is vernoemd naar het eerste levende wezen dat de ruimte in werd gestuurd. Petra wordt verdrietig als ze het verhaal hoort.
«
»
07:25 Samson en Marie
Alberto moet optreden. Omdat Marie zijn muziek ouderwets vindt wil ze zijn imago aanpassen.
«
»
07:30 Kleine dingen
De hele kleine wezentjes vinden een wip. Ze spelen ermee, en ze proberen er allemaal op te zitten.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
07:40 Lou
Lou's moeder verwacht bezoek van haar vroegere universiteitsvriendin Amélie. Ze was toen al erg ouderwets en verlegen en klampte zich aan haar moeder vast. Om aan haar te ontsnappen, vlucht Emma en zegt Lou voor haar te zorgen.
«
»
07:55 Dodo
Joe Connolly komt aan in de disco met hoge verwachtingen; hij wil met Daisy Adeyemi dansen. Het enige wat hem in de weg staat is zijn beste vriend Frisbo, die zijn eigen wensen heeft.
«
»
08:10 Wannabe's
Er is geen internet omdat Mike de rekening niet kon betalen. Mike ziet de oplossing in een hoop rommel die hij denkt voor een mooi prijsje te verkopen. Tussen de rommel vinden de Wannabe's ook een oude radio, en dus besluiten ze radio te gaan maken.
«
»
08:25 De Smurfen
Stormsmurf moet een supersmurfen-oppas worden als alle smurfen weer in baby's veranderen.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Een magische tomahawk verdeelt Grizzy in twee identieke beren met verschillende persoonlijkheden. De een heeft een kort lontje en de ander is heel vriendelijk.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Na het zien van een advertentie in een tijdschrift, vraagt Grizzy zich af of zijn favoriete berin meer in hem geïnteresseerd zou zijn als hij een mooie auto had.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
De Ukkepukkies ontdekken een zaklamp en hebben plezier in het maken van schaduwen. Wanneer Geel iets groots in de buurt van het licht brengt, krijgen ze meer dan waar ze op gerekend hadden.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn als journalisten op een missie om een foto te maken van het Monster van Loch Ness. Hiermee hopen ze de voorpagina's van de krant te kunnen halen. Niemand weet echter of het monster wel bestaat.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Na een lange dag in de Zoo nemen de dieren de tram terug naar de krater. Onderweg komt Scottie erachter dat hij zijn knuffelsteen George kwijt is. En zonder George kan Scottie niet slapen.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Tipu doet zich voor als een astronaut die een interessante planeet verkent.
«
»
09:25 De Smurfen
Wanneer Brilsmurf ontdekt dat Gargamel zichzelf in een smurf probeert te veranderen, wordt er een nieuw veiligheidsprotocol in werking gesteld. De Smurfen vertellen hun geheimen om hun identiteit te bewijzen, maar die geheimen worden verspreid.
«
»
09:35 De Smurfen
Brilsmurf moet een manier vinden om zijn vrienden te redden van Gargamel, die het Smurfendorp heeft geïnfiltreerd vermomd als een Smurf.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Madhu is uitgenodigd voor het Mensendagdiner en is heel zenuwachtig of alles wel goed zal gaan.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu storten neer op een weesplaneet. Ze zijn elkaar kwijt. Ella heeft Glitch en Slippy heeft Maggie. Ella moet ineens werken met gereedschap en Slippy moet het doen met alleen informatie.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Het jaar is 52 voor Christus. Heel Lutetia is bezet door de Romeinen. Alleen het huis van Camulogenes is vrij. Deze is gebarricadeerd en veroordeeld door de indringer, want het wordt bezet door de onverzettelijken, geleid door Idefix.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Iedereen komt erachter dat de nieuwe producten eigenlijk gemaakt zijn van het afval van Lutherianen.
«
»
10:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings geloven dat ze de dwergen uit het sprookje van Sneeuwwitje zijn. Ze besluiten de hut aan te vallen met bijlen.
«
»
10:40 Berry Bees
De meiden gaan naar Mao Mao Eiland om een vermiste kat en een waardevolle halsband te vinden.
«
»
10:50 Berry Bees
De Berry Bees zijn in Australië, waar een klein stadje is verwoest door mysterieuze wezens. De enige getuige, een jongetje genaamd Ben, denkt dat het zijn wezens waren, die dansen op muziek.
«
»
11:05 Squish
Pod schrikt enorm wanneer hij bijna tegen zijn academische rivaal, Franny, botst. Hij is dusdanig van slag, dat hij Squish om een gunst vraagt. Hij wil dat Squish hem opeet zodat hij zich in diens buik kan verbergen.
«
»
11:15 Squish
Squish houdt een barbecue in zijn tuin en nodigt iedereen van school uit, op Benjamin de Methanogen na. Hij is namelijk een smerige bacterie die zo erg stinkt dat niemand bij hem in de buurt wil zijn. Maar Squish heeft uiteindelijk zijn hulp nodig.
«
»
11:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings proberen een pot met chocolade te winnen.
«
»
11:30 Galactic Agency
Een virus is Toaster binnengedrongen om alle elektrische circuits te verslinden. Op de rand van een black-out, heeft Toaster geen manier om van koers te veranderen naar Electric City.
«
»
11:40 Galactic Agency
De planeet Aqualaguna dreigt te overstromen. Het Galactisch Agentschap grijpt in en ontdekt dat het stijgende water afkomstig is van Felicia, een reuzenoctopus die almaar huilt. Ze is op een date en ontdekt dat ze tentakels heeft gekregen.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy achtervolgt de Lemmings, maar knalt per ongeluk tegen een arcade-apparaat aan vlak bij de supermarkt. Daar zitten een replica van een waarzegster en haar kristallen bal in.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wordt gestoord tijdens zijn dutje door een groep zoemende vliegen. Hij besluit de vleesetende plant van de Lemmings te bemachtigen om een einde te maken aan de vliegjes.
«
»
12:15 Ket & Doc
Kinderen kunnen hierin over de dood praten. Vragen van kinderen worden beantwoord door de levensverhalen van ouderen. Er wordt gepraat over wat er gebeurt als iemand doodgaat en met welke gevoelens mensen achterblijven.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen: ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Totdat blijkt dat een clown en de dodelijke manipulaties van GameMaster het terrein in een slagveld veranderen.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou wil een documentaire maken over het leven van een beroemde tv-ster. Marc ziet het al helemaal zitten om gefilmd te worden door Lou. Wanneer Andy ontdekt dat Bobbi haar grote klimaathelden volgt op social media, wil hij ook een account aanmaken.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Er is een nieuwe zonnecabine in de hut van de boswachter geïnstalleerd. Grizzy denkt dat hij met een kleurtje wel indruk zal kunnen maken op de berin.
«
»
13:25 Squish
Peggy en Squish vinden dat Pod te weinig emoties toont. Pod besluit om een machine te bouwen die zijn emoties kan controleren op de juiste momenten.
«
»
13:40 Berry Bees
Na het zien van een trailer voor een nieuwe film, beginnen de kinderen in Clover zich te gedragen als superhelden. Maar hun overdreven gedrag zorgt voor heel wat problemen, en dus stuurt mevrouw Berry de Berry Bees op een missie naar Hollywood.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Idéfix en zijn vrienden gaan de strijd aan met het nieuwe verbod om Toutatis te vieren.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Slippy, Ella en Madhu doen mee met een raadselrace, maar Ilo en Gem gooien roet in het eten door de punten te pakken van een hele grote ster. Slippy geeft het op, maar Ella gaat door en komt bij een superreus bijna in een supernova terecht.
«
»
14:20 Prinsessia
Madeliefje is veel te aardig voor iedereen. Violet besluit haar een lesje assertiviteit te geven. Na wat moeite in het begin, komt Madeliefje al gauw op voor zichzelf. Tot ze monsterlijk egoïstisch gedrag begint te vertonen.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Starmush krijgt het aan zijn rug en beland vlakbij Chep in de bosjes na een avontuur met een kever. Hij eist dat Chep hem naar Zwamdorp brengt om zich door Sumush te laten behandelen. Chep doet dat, Sumush ook, en Starmush wil weer terug naar huis.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Het lievelingsgeluid van Mushpot is de roep van de nachtegaal, maar Mush-Mush heeft die nog nooit gehoord. Om een nachtegaal te lokken, maakt Cantharelle na veel vijven en zessen een vogelfluitje, waarmee ze alle vogels lokt, behalve de nachtegaal.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een draaimolen blijkt zo verslavend te zijn, dat de dorpelingen er veel te veel geld aan uitgeven. Hoe dat komt, moet Mega Mindy uitzoeken.
«
»
15:20 Molang
Een bang paard dat een wagen achter zich aan trekt, loopt een dorp in het Wilde Westen binnen. Molang en Piu Piu slagen erin het dier te stoppen en ontdekken met verbazing de inhoud van de kar: flesjes met een magisch drankje dat enorme kracht geeft.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie maakt als verrassing voor Florentine een nieuwe bakkersmuts, voor het jubileum van de bakkerij. Florentine merkt dat Marie een bakkersmuts opzet en denkt dat zij zelf een bakkerij gaat beginnen. Daar is Florentine het niet mee eens.
«
»
15:30 Kleine dingen
Groen ziet een wel heel bijzondere bal tijdens een potje voetbal met zijn vrienden.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Padgachix is jaloers dat het Hondenlegioen Dogmatix de meest geduchte lijkt te vinden.
«
»
15:45 De Smurfen
De Smurfen maken allerlei spannende avonturen mee in hun paddestoelendorp. De kleine blauwe figuurtjes worden echter voortdurend belaagd door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.
«
»
15:55 Where's Chicky?
Chicky en Bekky vermaken zich op een grappige loopband.
«
»
16:00 Lou
Terwijl Emma haar kat probeert te laten stoppen met plassen in de flat, windt haar dochter Lou zich weer op. Vorige week werd ze uitgelachen door de meisjes in haar klas vanwege haar zelfontworpen broek.
«
»
16:15 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de hele hut omgegooid om er middeleeuwse gevechten te houden. Grizzy doet ondertussen zijn best om zijn bank terug te krijgen.
«
»
16:30 Where's Chicky?
Chicky beklimt een merkwaardig object, bestaande uit grote buizen van ongelijke lengte.
«
»
16:35 Rox
Kevin, een acteur, wordt met de dood bedreigd; Rick en Xavier willen hem beschermen. De kolonel geeft hen toestemming, hierdoor belanden ze in de spannende wereld van de film.
«
»
17:00 De Faker
Nidal ontmoet het gezin Verbiest en net vandaag is de peter ook op bezoek. Terwijl Thomas en Nidal meekijken vanuit de bus, mag Nidal zwemmen, karaoke zingen en pizza's eten. Hopelijk vergeet hij niet om ook de faker te ontmaskeren.
«
»
17:20 3Hz
Mel krijgt steeds meer twijfels over haar vader na een bezoek aan het appartement van Sera en Rewan. De vrienden komen ondertussen met de walkman meer te weten over Marco's architect.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Er wordt een vreemd object bezorgd bij de hut, een nieuw soort skateboard. Deze heeft geen wielen maar zweeft vlak boven de grond.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Emile vergeet Paloma een gelukkige verjaardag te wensen en probeert het goed te maken.
«
»
18:10 Nachtwacht
Helena koopt een mooi schilderij, maar niemand weet dat er een levensgevaarlijke geest in zit.
«
»
18:35 De Hoppers
Meester Frans vraagt aan de kids om een werk te maken over hoe zij hun toekomst zien. Arno is ervan overtuigd dat hij een pratende hond zal uitvinden. Mo ziet zichzelf alle grote filmrollen spelen. Esra gelooft dat ze een echte tovenaar zal worden.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden de camera van de boswachter en beseffen hoe leuk foto's maken is. Grizzy wil een portret van de berin maken, de Lemmings geven echter de voorkeur aan een groepsfoto.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Mike heeft een nieuwe opdracht te pakken: Video King mag een filmpje maken om kinderen aan te zetten hun tanden goed te poetsen. Mike wil er meteen werk van maken en zelf de hoofdrol spelen in het filmpje als de knotsgekke 'Billie Borstel'.
«
»
19:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond besluit op zoek te gaan naar muzikanten uit het hele dierenrijk. Van zinloze papegaaiduikers tot een vals zingende pinguïn, hij heeft moeite om dieren te vinden die echt kunnen zingen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Het enige wat Jenny van het ziekenhuis kent is haar deprimerende grijze kamer, maar nadat ze een lachende jongen heeft gezien, gaat ze de gangen in in de hoop hem te ontmoeten. Het leven gaat door en heeft nog steeds verrassingen in petto.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Alle kandidaten staan op een stukje tapijt en krijgen van 'Helden' Siegfried De Doncker en Dempsey Hendrickx confetti over zich heen gegooid. Ze moeten zo snel mogelijk hun stukje tapijt confettivrij krijgen.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers