TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Valentina voelt zich gekwetst wanneer ze Noah en Greta samen ziet. In een emotionele bui voegt ze veel zout toe aan een gerecht dat Greta voor een belangrijke klant bereid heeft.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 Family Seductions
Sandra en haar dochter Sophie hebben onlangs hun eigen café geopend, maar de zaak draait niet goed. Ze zijn dan ook heel enthousiast wanneer de aantrekkelijke Blaine een optreden wil geven in hun café.
«
»
16:40 The Goldbergs
Adam gaat naar het stadium met Murray voor een wedstrijd en verdwaalt uiteindelijk. Barry en Erica laten Beverly achter na een heftige discussie.
«
»
17:10 Buffy the Vampire Slayer
Buffy, die met Faith van lichaam is gewisseld, is overgeleverd aan de raadsleden van de Watcher's Council. Ondertussen gebruikt Faith het lichaam van Buffy om haar eigen doelen te bereiken, en Buffy's relatie met Riley te schaden.
«
»
18:00 How I Met Your Mother
Als Ted de bar vroeg verlaat om een Thanksgiving-menu te bereiden voor zijn vrienden, feesten zij de hele nacht door met Zoey, zijn tegenstreefster, en the Biltz, een oude studievriend die altijd pech heeft - behalve nu.
«
»
18:30 The Goldbergs
Adam en Barry verzeilen in een grappenoorlog, terwijl Erica het probeert te maken als erkende popster en daarvoor haar universiteitsstudie uit wil stellen.
«
»
18:55 The Simpsons
Tijdens een begrafenis herinneren Homer, Marge, Mr. Burns en Kent Brockman zich iets waarvan ze spijt hebben. Allemaal zoeken ze een manier om het recht te zetten.
«
»
19:20 The Simpsons
Marge overtuigt Homer ervan om een oude vriend uit te nodigen en Lisa vindt dat het hoog tijd is voor nieuwe gedragsregels op school.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Raj en Howard registreren Sheldon voor een online datingsite en vinden de perfecte vrouw voor hem. Ondertussen verleidt Penny Leonard in een dronken bui, hier kan ze alleen maar spijt van krijgen.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Sheldon gaat op date met een vrouw waar hij al vier maanden mee aan het sms'en is, Penny gaat met hem mee. Ondertussen vindt Howard een nieuwe bestemming voor zijn robotarm.
«
»
20:35 The Hunger Games: Mockingjay, Part 2
Katniss en haar vrienden Peeta, Gale en Finninck gaan het gevecht aan met President Snow. Samen met een eenheid van District 13 riskeren ze hun leven om de bevolking van Panem te bevrijden.
«
»
23:05 Magnum P.I.
Magnum volgt Higgins om te ontdekken wat ze verbergt, aangezien ze in het geheim moet infiltreren. Rick heeft het moeilijk als een explosie het leven eist van iemand die belangrijk voor hem is.
«
»
23:55 Mayans M.C.
Miguel krijgt verontrustende informatie in handen omtrent de dood van zijn moeder. Ondertussen zorgt een verrassende gebeurtenis ervoor dat Gaby en EZ nadenken over hun relatie. Leticia vreest het ergste voor Coco.
«
»
00:55 The Sea Beyond
Beppe wil Latifah overtuigen om in Napels te blijven. Edoardo heeft een voorstel voor Carmela.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers