TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 New Tricks
Een sterfgeval op het bureau brengt Lanes carrière in gevaar. Het team heropent een oude moordzaak. Ze moeten onderzoek doen naar de dood van een jonge erfgenaam die in verdachte omstandigheden dood is gevonden.
«
»
02:35 Death in Paradise
Nadat een stroomstoring een ravage veroorzaakt, traceert het team de bron naar een substation en ontdekt een geëlektrocuteerd lichaam. Op het eerste gezicht lijkt het een ongeluk. Nader onderzoek onthult echter een cryptocurrency complot.
«
»
03:35 Ghost Stories
Wanneer een familielid van student Garrett naar de universiteitsbibliotheek komt om een specifiek boek op te zoeken, raakt de jonge student betrokken bij een familievete over een testament en de nalatenschap, met huiveringwekkende gevolgen.
«
»
04:15 Silent Witness
Jack leidt de zoektocht naar de vermoedelijke moordenaar. Het gaat om Bruno, de broer van de Poolse tiener die het leven liet tijdens de schietpartij. Zo betreedt hij de donkere onderwereld van de wapenhandel in Londen.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Murdoch raakt tijdens de achtervolging van een moordverdachte gewond en moet op zijn kamer rust houden om te herstellen. Maar vreemde geluiden die hij tijdens zijn koortsdromen hoort, doen hem vermoeden dat zijn hospita iets kwaads in de zin heeft.
«
»
06:00 Ghosts
Thomas vertelt Alison over zijn verleden, maar wanneer de andere geesten hun versie van de gebeurtenissen vertellen, wordt de waarheid troebel. Mike worstelt met zijn eigen herinneringen aan het verleden van Alison.
«
»
06:30 Beyond Paradise
Er is ingebroken in een woning, maar de hoofdverdachte zat op het moment van inbraak vast op het politiebureau. Het is Esther die de radeloze Humphrey de juiste kant op wijst, zodat het raadselachtige misdrijf kan worden opgelost.
«
»
07:30 Father Brown
Een komiek is uit op wraak en sluit Father Brown op in een verlaten gebouw.
«
»
08:15 Death in Paradise
Het team moet een oude zaak heropenen als een toerist beweert een alibi te kunnen verschaffen voor een vrouw die veroordeeld is voor moord.
«
»
09:10 Midsomer Murders
Circus Ferrabees komt naar de stad en komt met een reeks sinistere clownwaarnemingen, dreigberichten en gevaarlijke circusacts. Barnaby moet zijn angst overwinnen om de zaak op te lossen.
«
»
10:00 Midsomer Murders
De zaken nemen een gruwelijke wending als Circus Ferrabees naar de stad komt en voor een reeks sinistere gebeurtenissen zorgt.
«
»
10:45 The Mallorca Files
Als de beroemde icoon van St. Nicholas voor het oog van een geschokte menigte door een gemaskerde aanvaller wordt gestolen, betreden Miranda en Max de wereld van de Russische oligarchen.
«
»
11:30 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden onder druk gezet om de dood van een volleybalspeler op te lossen, terwijl Selwyn opkomt voor een oude vijand.
«
»
12:20 Inspector George Gently
Inspecteur Gently wil met pensioen gaan, maar wordt dan gevraagd om nog één laatste klus te doen. Het gaat om een vermoord vierjarig meisje. Het onderzoek leidt naar een web van politieke intrige.
«
»
13:50 The Madame Blanc Mysteries
Kort nadat Jean en Dom een lezing over heilige relikwieën bijwonen in de katholieke kerk van Sainte Victoire, wordt de priester in de rug gestoken met een kruisbeeld en wordt het relikwie gestolen.
«
»
14:50 Father Brown
Flambeau wil dat Father Brown hem helpt het cadeau dat de Paus aan de koningin van Engeland gegeven heeft ter ere van haar troonsbestijging te stelen.
«
»
15:45 Beyond Paradise
De spin-off van Death in Paradise is weer terug voor een kerstspecial rond DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha, die samen een nieuw leven zijn begonnen aan de kust van Devon.
«
»
16:55 Murdoch Mysteries
Tijdens een moordonderzoek ontdekt Murdoch dat een oplichter het op vrouwelijke telegrafisten in Toronto heeft voorzien. Murdochs relatie met Enid bekoelt wanneer hij haar veiligheid op het spel zet om de moordenaar te pakken.
«
»
17:55 Death in Paradise
De gemeenteraadsverkiezingen op Saint-Marie worden bruut onderbroken als een van de kandidaten vermoord wordt terwijl hij in het stemhokje stond. Detective Richard Poole en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
19:00 Midsomer Murders
De geliefde kroeg van Midsomer Worthy speelt een rol in een zaak over onbeantwoorde liefde, geheime zakelijke overeenkomsten en gepassioneerde affaires.
«
»
20:00 Midsomer Murders
De geliefde kroeg van Midsomer Worthy speelt een rol in een zaak over onbeantwoorde liefde, geheime zakelijke overeenkomsten en gepassioneerde affaires.
«
»
21:00 Mrs Sidhu Investigates
Mevrouw Sidhu verzorgt de catering bij een grote bokswedstrijd. Maar wanneer een opkomende jonge bokser wordt ontvoerd en vastgehouden voor losgeld, staat mevrouw Sidhu centraal in het onderzoek.
«
»
22:00 The Change
Op de avond voor het palingfestival helpt Linda radio-dj Joy en de palingzussen met de laatste voorbereidingen. Maar al snel begint Linda zich schuldig te voelen over haar grote geheim.
«
»
22:25 Unforgotten
Uit onderzoek van het team blijkt dat het slachtoffer ooit lid was van een sekte. Ondertussen escaleren de voortdurende spanningen tussen Sunny en Jess doordat hun verschillende manieren van werken botsen.
«
»
23:20 Silent Witness
Nikki is ontvoerd en Jack doet er alles aan om haar te redden. Dan belt een mysterieuze man die eisen begint te stellen.
«
»
00:20 Murdoch Mysteries
Murdoch probeert uit te zoeken wie er achter de dood van een meisje zit tijdens een stroomstoring, die op mysterieuze wijze plaatsvindt tijdens de fatale elektrocutie van een vrouw.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers