TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Stargate SG-1
De vondst van het lijk van een Jaffa-soldaat op aarde zorgt voor onrust in het hoofdkwartier.
«
»
14:55 Stargate SG-1
Het SG-1-team verkent een planeet die op het eerste gezicht volledig verlaten lijkt. Volgens de bronnen van Teal'c is er echter een basis van de legendarische Sodan-Jaffa-krijgers aanwezig.
«
»
15:45 MacGyver
MacGyver reist naar een kernreactor om daar drie bizarre sterfgevallen te onderzoeken. Daar realiseert hij zich dat hij moet voorkomen dat de kernreactor ontploft en de gemeenschap besmet.
«
»
16:45 Airwolf
Hawke zoekt medische hulp voor een meisje dat vanuit een helikopter in een meer is gedumpt en ontdekt dat iemand hem zijn heldenmoed kwalijk neemt.
«
»
17:45 Stargate SG-1
Een Stargate-team onder leiding van Samantha Carter wordt tijdens een routineopdracht per ongeluk naar een verkeerde planeet gestuurd.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
Nabij York rijdt een gedrogeerde autodief aan hoge snelheid een politiewagen van de weg en richt voor meer dan 40.000 pond aan schade aan vooraleer hij alsnog wordt gevat en gearresteerd.
«
»
19:35 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy zijn in Wales en maken een glamoureuze roadtrip in de nieuwste grand tourers van Bentley, Aston Martin en McLaren, voordat ze het opnemen tegen hun Duitse rivalen en Formule 1-legende Heinz-Harald Frentzen.
«
»
20:35 Never Say Never Again
James Bond, een geheim agent op leeftijd, moet een aantal door de misdaadorganisatie SPECTRE gestolen kruisraketten opsporen. Het lot van de wereld ligt in de handen van de nestor, de vraag is echter of hij nog scherp genoeg is.
«
»
23:00 Serenity
Baker Dill is de kapitein van een vissersboot. Wanneer zijn ex-vrouw Karen onverwacht opduikt, smeekt zij hem om haar te beschermen tegen haar gewelddadige echtgenoot. Samen bedenken ze een plan om de man om het leven te brengen.
«
»
00:55 Stargate SG-1
Een Stargate-team onder leiding van Samantha Carter wordt tijdens een routineopdracht per ongeluk naar een verkeerde planeet gestuurd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers