TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Vanessa en Carolin willen trouwen. Dit raakt Max harder dan hij wil toegeven. Uiteindelijk worden zijn laatste hoop en dromen voor de toekomst eindelijk begraven. Toch besluit hij zich te concentreren op zijn rol als vader.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:00 Brutal Bridesmaids
Nadat ze zich verloofd heeft met de succesvolle zakenman Michael, vraagt Jessica haar vijf beste vriendinnen om haar bruidsmeisjes te zijn. Er ontstaat echter al gauw spanning binnen de groep.
«
»
16:35 The Goldbergs
Beverly heeft moeite met Adams gevoelens voor Dana. Lainey en Barry halen Murray over om football te kijken met de vader van Lainey.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Nadat Giles in een demon is veranderd, probeert hij zijn oude vriend Ethan Rayne op te sporen in de hoop het proces om te keren. Ondertussen wordt hij opgejaagd door een onwetende Buffy, die het op haar beurt steeds beter met Riley kan vinden.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Marshall en Lily onderzoeken hoe je een baby met het geslacht van je keuze kunt verwekken. Robin raakt steeds geïrriteerder door haar bijdehante nieuwe collega, Becky. En Barney probeert een vrouw te versieren met babypraat.
«
»
18:15 The Goldbergs
Als Erica niet meer in Murray's auto mag rijden, koopt ze samen met Barry een oud busje. Ondertussen wordt Adam voor het jaarboek verkozen tot aardigste jongen. Hij protesteert en wordt geschorst.
«
»
18:45 The Simpsons
Na het pensioen van Duffman wint Homer een wedstrijd waardoor hij hem mag vervangen. Maar in zijn contract staat dat hij geen bier mag drinken en dat bezorgt Homer een nieuw inzicht over alcohol.
«
»
19:15 The Simpsons
Marge volgt Bart net zolang tot hij toegeeft dat hij betrokken is bij het bulldozerongeluk. Homer negeert het hulpje van de kerstman wanneer Flanders een nieuwe hond naar huis brengt.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Leonard wordt uitgenodigd om de deeltjesversneller in Zwitserland te bezoeken. Sheldon doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hij met Leonard mee mag in plaats van Penny.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldon moet voor de rechter verschijnen vanwege een verkeersovertreding, hierdoor mist hij een signeersessie met Stan Lee, de man achter 'Spiderman', bij de stripboekenwinkel.
«
»
20:35 The Couple Next Door
Een ultimatum van Pete heeft het omgekeerde effect en wakkert de obsessie van Evie voor Danny alleen maar aan. De primeur van Pete en Sophie dwarsboomt ondertussen het plan van Danny.
«
»
21:35 The Couple Next Door
Tussen Danny en Becka gaat het van kwaad naar erger, Evie heeft meer waanvoorstellingen dan ooit tevoren en Pete staat ondertussen op het punt om in te storten.
«
»
22:35 9-1-1
De 118-bemanning heeft een helse dag met een eindeloze reeks bizarre noodoproepen, waaronder een man die zichzelf vastplakt op een billboard op de snelweg, en een restaurantmanager die zijn eigen bedrijf verwoest.
«
»
23:25 Emergence
Jo gaat op zoek naar antwoorden op haar vragen. De komst van een mysterieuze man in het stadje doet de gemoederen oplaaien. Piper probeert zich meester te maken van haar krachten.
«
»
00:15 The Sea Beyond
Carmine krijgt last van zijn geweten, wanneer hij oog in oog staat met Pirucchio.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers