TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:20 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
Voor oud-timmerman Hakon is zijn thuis een privé-eiland in de IJslandse wildernis. Hakon is een hipster, een Viking en een monnik in één persoon, vindt Ben. Hij heeft een cool imago, maar het leven is niet altijd van een leien dakje gegaan voor hem.
«
»
18:05 Vibrato, leven met parkinson
Yolanda Nachtegaele was jarenlang een gedreven jeugdrechter tot de hersenziekte parkinson het haar onmogelijk maakte te blijven werken en ze op 55 met pensioen moest. Sindsdien zoekt ze haar weg om met de ziekte om te gaan.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Wannes Destoop.
«
»
19:35 The Office
Jim en Dwight zijn stomverbaasd wanneer ze de resultaten van de klantenenquête krijgen. Jim en Pam besluiten iedere minuut van de dag samen door te brengen. Andy en Angela kiezen een ongewone trouwlocatie.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Het nieuwe IJzeren Gordijn
In de Baltische Staten ontdekt Rudi de littekens van een grimmig verleden, toen Estland, Letland en Litouwen nog achter het oude IJzeren Gordijn lagen. Hoe gaan ze om met het leed uit de Sovjettijd en hoe bepaalt hun kwetsbare ligging hun angst?
«
»
22:10 De ideale wereld
Gast: Leen Demaré.
«
»
22:50 Winteruur
Wim Helsen nodigt journalist Isabel Albers uit voor een gesprek over haar favoriete tekst.
«
»
23:00 La La Land
Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Het lot brengt deze dromers samen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers