TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Een rij gele speeltjes, een puzzel van een slak, en boek-meisje gebruikt magie op een vaatwasser.
«
»
06:05 Bumba
Bumba speelt biljart, maar de ballen gaan wel heel gek doen.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mo moet nog wat spullen ophalen in de winkels, maar Tee probeert liever een raket te bouwen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in bad, omdat hij water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan haar kameraadjes Nathan en Tristan Hauben, zij laten zien dat het heel leuk is om in bad te spelen.
«
»
06:25 Ollie
Als de arme Mabel ziek op bed ligt, hebben Ollie en Charles de zware taak om stil te zijn, zodat ze kan slapen.
«
»
06:30 Meneer Papier
Het is een mooie dag. Meneer Papier gaat wandelen. Een wandeling is leuker met z'n tweeën. Hij neemt een stapel papier en knipt wat hij nodig heeft. Een hoed tegen de zon en een hond tegen de eenzaamheid.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
Omdat de weersvoorspelling zware sneeuwval voorspelt, vinden de beren het hoog tijd om in winterslaap te gaan. Ze zijn stiekem wel nieuwsgierig naar de sneeuw, omdat ze die nog nooit hebben gezien.
«
»
06:40 Vos en Haas
Bernard en Lola leggen de laatste hand aan de voorbereidingen voor de storm. Bernard nodigt Boubou uit om bij hen te schuilen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Gaspard is zijn dekentje kwijt en het is onmogelijk om het terug te vinden. Simon denkt dat Elvis, de hond van opa en oma, hem misschien kan helpen zoeken omdat hij een geweldig reukvermogen heeft.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Lucy en Mitzi willen in de lente alleen op avontuur gaan. Harry vindt ze echter te jong.
«
»
07:10 Casper en Emma
Petra wordt wakker met de ontdekking dat de hond de bloemen omspit.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson wil een trickshot filmen om indruk te maken op Bobientje en Marie zal hem daarbij helpen.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Grizzy & the Lemmings
Na wat regenval verschijnen er vreemde stuiterende paddestoelen in de tuin.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Joe Connolly is het vriendje van Lily Scott en alles gaat geweldig. Als hij ziet hoe John Longmore wordt gedumpt door Eisha Khela, beseft Joe dat hij niet zomaar een vriendje kan zijn: hij moet een goed vriendje zijn.
«
»
08:10 Wannabe's
Fitnesslerares Daisy gaat met Video King instructiefilmpjes maken voor haar fitnesskanaal. Mike heeft meteen een hippe sportoutfit gekocht, en ook al is hij totaal niet sportief, hij gaat er volledig voor.
«
»
08:25 De Smurfen
Gargamel komt onder de controle van Azrael en de Smurfen moeten helpen om hem te bevrijden.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden magneten die objecten in vliegende objecten verandert.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben een kariboe, met een zweep en een kom suiker, getraind en klaargestoomd voor een hindernisbaan.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Roze begint een spelletje 'de grond is lava' met de hele kleine wezentjes.
«
»
09:05 Molang
Paardrijden in het Wilde Westen is maar al te gemakkelijk voor de vrienden van Piu Piu, behalve voor hemzelf. Dus als hij een verkoper van de eerste fiets tegenkomt, grijpt hij zijn kans.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Na het kijken van een griezelige film in de Tram-bioscoop besluiten Ziggy en zijn vrienden zelf een griezelfilm te maken.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
09:25 De Smurfen
Bange Smurf is het beu om bang te zijn. Hij besluit een superheldenkostuum aan te trekken om zijn angst te overwinnen.
«
»
09:35 De Smurfen
Het leven van Chef Kok is in gevaar. Klungelsmurf weet hem te redden. Chef Kok besluit om Klungelsmurf aan te nemen als zijn keukenhulpje om hem te bedanken. Dit lijkt een slecht idee te zijn.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Ella mag een dagje voor Boris de hond zorgen, maar ze is ook al aan de late kant met haar huiswerkproject. Ze combineert beide en neemt de hond mee naar Venus. Maar dat had ze misschien beter niet kunnen doen.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella heeft haar been gebroken en moet het dus even rustig aan doen. Daar is ze alleen niet zo goed in en voor ze het weet belandt ze met haar been in ijslava op Ceres.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus wil de snelweg van Rome aanleggen voor Labienus, waarop men in slechts vier dagen van Lutetia naar Rome zou kunnen reizen. Hiervoor moeten echter veel bomen in het bos worden gekapt, waar de Ontembare natuurlijk bezwaar tegen heeft.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Iedereen moet het portret van generaal Labienus in huis hangen en wie weigert wordt voor de leeuwen gegooid. Om te voorkomen dat dit met Poulérotix gebeurt, probeert Dogmatix het portret te saboteren voordat het bevel wordt uitgevoerd.
«
»
10:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings proberen een pot met chocolade te winnen.
«
»
10:40 Berry Bees
Een kinderidool en zanger, beroemd om zijn prachtige haar, zit midden in zijn wereldtournee. Maar tijdens zijn laatste concerten gebeurt er iets vreemds. De kinderen in het publiek beginnen zich ineens als dieren te gedragen.
«
»
10:50 Berry Bees
In Australië staat de grote kart-race op het punt van beginnen. Bobby, Lola en Juliette staan te juichen voor de televisie, en zien dat de voertuigen van de deelnemers plotseling worden verslonden door gigantische rupsen.
«
»
11:05 Squish
Squish investeert zijn vaders geld in een machine dat goud maakt, maar het produceert poep.
«
»
11:15 Squish
Helen de Hydrozoa heeft meerdere ledematen. Ze wil niet dat Peggy meedoet met de cheerleaders, omdat zij er slechts twee heeft. Peggy besluit om zelf een team te beginnen en laat allerlei vreemde microben toe.
«
»
11:30 Galactic Agency
Pluiii en Botemp bellen het Agentschap om Krokigekkie te repareren, een mythisch videospel dat al jaren niet meer werkt. Maar dit spel is Dany's aartsvijand. Hij is de beste speler geweest maar heeft het nooit af kunnen maken.
«
»
11:40 Galactic Agency
Bekritiseerd om zijn vrijmoedigheid, wil Apple bewijzen dat de waarheid vertellen altijd een goede zaak is en neemt de gok om dat een hele dag te doen. Wanneer het bureau wordt ingeschakeld om een lift te repareren, beledigt zij CleoSpace.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt elektronisch speelgoed dat precieze bewegingen kan nabootsen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Een sabeltandbeer, die miljoenen jaren is bevoren, wordt ontdooid en loopt de hut in, op zoek naar voedsel.
«
»
12:15 Ket & Doc
De elfjarige Jip is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien van negen jaar alles over weten. Ze is nieuwsgierig, maar ook een beetje jaloers en bang dat hun onafscheidelijke band verbroken kan worden.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een spannende racegame. Met een sleutel moeten ze de wagen starten, om vervolgens de race te winnen. Als ze verliezen is het voor altijd game over. Maar dan verschijnt er plots een muur voor hen op straat.
«
»
12:55 Helden
De Helden proberen boodschappen te ontcijferen via een andere manier van communiceren, en beklimmen een gebouw zoals echte superhelden.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou wil moeke verrassen met de verfilming van haar allereerste Quincy-boek, dat veertig jaar geleden uitkwam. Deze film maken blijkt echter moeilijker dan gedacht. Mel vindt dat Cas zich altijd veel te druk maakt en wil hem leren hoe te relaxen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De hut van de boswachter is uitgerust met een detector die indringers kan spotten.
«
»
13:25 Squish
De algenbroers plagen Squish wanneer hij claimt dat de school wordt binnengevallen door een monsterworm die alleen hij heeft gezien. Ze komen er echter achter dat het echt is, en bovendien een Nematode blijkt te zijn. Ze smeken Squish om bescherming.
«
»
13:40 Berry Bees
De meest populaire sociale media onder Clover-kinderen kennen alle geheimen van zijn gebruikers. Wanneer iemand alle geheimen van Lola, Juliette, Bobby en hun vrienden steelt en verspreidt, is het aan de B.I.A. om in actie te komen.
«
»
13:49 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft een fluitje gemaakt dat honden klakkeloos gehoorzamen als ze het horen.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Ella en Slippy oefenen voor een grote klim. Nou ja, Slippy oefent, Ella doet het met haar raketlaarzen. Maar eenmaal in de krater gaat het mis en dan moeten ze alles op alles zetten om toch weer omhoog te komen.
«
»
14:20 Prinsessia
Kazimir, beroemde broer van Kamiel, komt op bezoek. Iedereen in Prinsessia is door het dolle heen. Alleen Kamiel is hier niet blij mee, want nu krijgt zijn broer alle aandacht. Basiel denkt ondertussen dat er muizen of ratten in de keuken zitten.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit wil samen met haar vrienden een kabelbaan-zweefrit maken en legt haar plan uit door middel van een schilderij. Cantharelle ziet het schilderij en wil haar nog meer leren. Lilit stemt toe terwijl de jongens de zweefrit klaar gaan maken.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Nerveuze Puf heeft een probleem met verrassingen, en vooral met bloeiende en groeiende verrassingen die bij de lente horen. Het is zelfs zo erg dat hij dan blijft stuiven en zich liever verstopt, waardoor hij het lentefestival mist.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een van opa's collega-uitvinders wil een bank beroven, en opa wordt gedwongen te helpen door een lachlaser te maken. Dat is een gevaarlijk wapen. Tot overmaat van ramp wordt de laser uit de auto van opa gestolen.
«
»
15:20 Molang
Molang, een grillig en dromerig konijn, en zijn vriend Piu Piu, een verlegen en emotioneel kuiken, delen een geweldig verhaal over vriendschap. In een nieuw avontuur zijn ze vliegeniers en hebben ze een missie te vervullen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil meedoen aan een kleurwedstrijd voor kleutertjes georganiseerd door Samson en Marie. Hij besluit zich te vermommen als zijn kleine broertje, maar zijn plannetje loopt uiteraard mis.
«
»
15:30 Kleine dingen
Oranje zit vast in een pen. De kleine wezentjes moeten langs Roze sluipen om hun vriend te helpen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus heeft een idee voor zijn postduivennetwerk. Maar dat is niet genoeg voor Labienus. Hij wil dat de verbinding ook Rome bereikt, dus zijn er meer postduiven nodig. Kleine Hermelien wordt ook gevangen genomen door de soldaten.
«
»
15:45 De Smurfen
Bolle Gijs wordt verliefd op Smurfin nadat ze een splinter uit zijn duim heeft gehaald.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Het is ouderavond en Joe's ouders kunnen niet wachten om zijn vriendin Lily te ontmoeten.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy belandt met tegenzin in een race tussen twee teams met Lemmings. Wanneer hij de wedstrijd snapt, doet hij er alles aan om te winnen.
«
»
16:35 Rox
Vrijwel alle exemplaren van een buitengewoon zeldzame oldtimer worden één voor één gestolen. Het enige en laatste overblijvende exemplaar van dit type auto moet absoluut worden bewaakt.
«
»
17:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er niet thuis en doet maar alsof. De familie Vansteenwegen uit Heverlee zijn met zes en proberen Héritier om de tuin te leiden met een fakercheer.
«
»
17:20 3Hz
De groep volgt een aanwijzing die hen leidt naar een graffitimuur waar Robin in 2012 afsprak met een vriend. Daarnaast komen ze er gaandeweg achter dat Marco een geheime agenda heeft.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben op afstand bedienbare hydraulische krikken onder de hut geplaatst om er zo een ballenspel mee te spelen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
18:10 Lena & Benedict
Met Benedict en de moeder van Summer als begeleiders, vertrekt Lena's klas op kamp. Ondertussen laten de Kleverlaantjes het er niet bij zitten. Job schakelt een jager in om Benedict uit te schakelen.
«
»
18:35 Hawa & Adam
Adam ontdekt dat hij en Hawa in een andere tijd leven. Maar Hawa heeft geen idee. Ze is kwaad, omdat ze denkt dat Adam een 14-jarige is die haar voor de gek houdt, en gooit haar boek weg.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Hilly-Skate
Hilly's livestream zet kwaad bloed bij haar vrienden. Hilly nodigt hen uit op Frontside, daar ontmoeten ze Izzy.
«
»
19:35 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Buck
Het is de eerste schooldag. Elias maakt kennis met Mona, zijn nieuwe vriend Stan en de pesters Dylan en Wolf. Elias ontdekt Buck in zijn kleerkast.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De overgebleven kandidaten moeten de K van Ketnet maken van parels, en dat doen ze door één voor één alle parels op de grondplaat te zetten.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers