TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme haalt vandaag de frietketel boven om te bakken. Hij maakt er sneeuwballen in, maar dan wel van het type dat je wel degelijk kan opeten. Ideaal om je aan op te warmen op een winterse dag.
«
»
01:55 Peppe's Toscane
Peppe trekt naar San Casciano Val di Pesa, een dorpje enkele kilometers onder Firenze. Daar vindt hij de beste pecorinokaas (schapenkaas) van de regio. Het brein achter de pecorino luistert naar de naam Toni Ballarin.
«
»
02:15 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag een visgerecht. Want dat mag zeker op het weekmenu staan, vindt Wim Ballieu. Hij gaat voor een cordon bleu van pladijs. En die vult hij met kippenwit. Stiekem is het dus vis én vlees, maar vooral snel, makkelijk & lekker.
«
»
02:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Mounir Toub voor een gerecht uit de wereldkeuken dat bovendien vegan is. Hij maakt Perzische ash, een dikke soep met veel kruiden, spelt en linzen. Afwerken doet hij met een granolatatopping.
«
»
03:05 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
03:50 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
04:15 Soep!
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
04:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt met vischef Bart Desmidt. Deze keer is de leng, een superlekkere kabeljauwachtige vis, de ster van de keuken. Die krijgt op het bord het smakelijke gezelschap van gebakken kervelwortel en een zelfgemaakte kerveltapenade.
«
»
05:00 De Chalet aan zee
De heren maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog, vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»
05:45 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij kip en ananas.
«
»
06:00 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt visballetjes met een frisse salade, gevuld gehaktbrood met aubergines, gnudi van ricotta met groene groentjes en pasta met ribbetjes en tomatensaus.
«
»
06:40 Snel, Makkelijk & Lekker
Jeroen De Pauw legt een stuk schelvis op het bord. Die presenteert hij op een open lasagnevel en serveert er een tomatensalsa bij.
«
»
07:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag zet Jeroen De Pauw vis op ons weekmenu. Hij gaat voor mosselen in een saus van witbier die hij combineert met chips. De klassieker mosselen met friet dus, maar dan net iets anders.
«
»
07:30 Snel, Makkelijk & Lekker
Wim Ballieu maakt een traybake van groenten, zelfgemaakte boomstammetjes en een kruidenpesto.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Steffi Vertriest voor vegetarisch. Omdat ze vindt dat dat minstens één keer per week op het menu zou moeten staan. Ze maakt maïstortilla's met quorn en een frisse salade.
«
»
08:30 De Chalet aan zee
De heren maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog, vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»
09:20 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij kip en ananas.
«
»
09:45 Hidden Gems
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
10:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
10:55 Soep!
De chefs maken een currysoep met mosseltjes en een cacaosoep.
«
»
11:15 Bal National - FEEST
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
11:50 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Steffi Vertriest voor groen. Ze maakt slawraps die ze vult met quinoa, champignons en zelfgemaakte teriyakisaus. Want zelfgemaakt wordt altijd goed gesmaakt. Zeker als het snel, makkelijk en lekker te bereiden is.
«
»
12:25 DIY
Er wordt ijskoffie, fish sticks, chocolade decoratie en mini-pizza gemaakt.
«
»
12:50 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
13:15 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
13:45 de Chalet, 3 chefs, een feest
De heren genieten nog steeds van hun culinaire vakantie en maken gevulde eitjes met waldorfsalade, carpaccio van langoustines, gebraden everzwijn met witloof en een spiegeleitje van panna cotta.
«
»
14:35 De Eregast
Van Mowgli in de Braziliaanse Jungle tot sterrenchef in Gent: het verhaal van eregast Marcelo Balardin lijkt wel een film. Peppe, Dominique en Jeroen zetten hem vandaag gastronomisch in de bloemen met een driegangenreis door zijn leven.
«
»
15:30 Bal National - FEEST
Deze keer bereidt Wim Ballieu spaghettiballetjes, vleesbrood van zwarte linzen en paddestoelen met geroosterde wortelen en amandelkroketten en geroosterde prei met geitenkaasballetjes en gerst.
«
»
16:05 De Sterrenkaart
Sterrenchef Jan Tournier gaat in zijn restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top.
«
»
16:40 Ainsley Eats The Streets
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke, chaotische en dromerige stad Fes bezoekt. Ainsley ontdekt een lokale keuken die veel meer omvat dan de bekende couscous en tajines.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt chef Dominique Persoone. Een varkenshaasje krijgt van Dominique een bijrol in het gerecht van deze keer. De hoofdrol is weggelegd voor een lekkere saus met een wat excentriek recept.
«
»
18:00 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
18:30 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
19:00 De Wereldkeuken
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
19:50 Ainsley Eats The Streets
Ainsley komt vlak voor het festival van Eid aan in Marokko, waar hij de kleurrijke, chaotische en dromerige stad Fes bezoekt. Ainsley ontdekt een lokale keuken die veel meer omvat dan de bekende couscous en tajines.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken met chef Dave de Belder. De chef bereidt samen met Gert een kleurrijke risotto met rode bietensap en mierikswortel. Afgewerkt met stukjes rode biet en gerookte forel is dit een topgerecht.
«
»
21:20 De Gezonde Goesting
Koken is leuk en gezond koken nog leuker. Vandaag krijgt healthy foodie Steffi jonge mensen aan haar toog bij wie het af en toe een tikkeltje meer mag zijn. Ze maakt een heerlijke groentepizza, een zoete açaibowl en een hartverwarmende gemberthee.
«
»
21:40 Het Weekmenu
Bart Desmidt bereidt paella van tarwe met zeeduivel, pasta met kip, ham en mozzarella, kippensoep met ei en vegetarische pizzabaguette.
«
»
22:25 De Dagschotel
Bart Desmidt mixt drie smaken die de meesten onder enkel in hun puurste vorm kennen. Maar hij bewijst dat de combinatie van kabeljauw, spinazie en ei het geheel een echte smaakboost geeft.
«
»
22:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden trekt noordwaarts richting Bundaberg, Queensland, waar hij meer te weten komt over een familiebrouwerij en de Seafood Smokery bezoekt. Hayden ziet in het Mon Repos Turtle Centre hoe dikkopschildpaddjes uit het ei komen.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Deze keer kokkerelt Gert Verhulst met de Italiaanse chef Peppe Giacomazza. Op het menu staat een typisch Italiaans runderstoofpotje of spezzatino. De chef serveert er geen pasta bij, maar wel polenta: een Italiaanse bereiding van maïsgriesmeel.
«
»
23:30 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
00:00 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
00:30 De Chalet aan zee
De heren maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog, vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers