TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Stargate SG-1
Volgens de laatste berichten van informanten uit het hele sterrenstelsel hebben de Ori minstens 43 planeten stevig in hun greep. Dit baart het Stargate-hoofdkwartier natuurlijk grote zorgen.
«
»
14:45 Stargate SG-1
Het Stargate-hoofdkwartier ontvangt een mysterieus bericht van Nerus, een Goa'uld die bekend staat omwille zijn wetenschappelijke kennis. Hij beweert belangrijke informatie over de Ori te hebben.
«
»
15:35 MacGyver
MacGyver moet vechten voor zijn leven wanneer hij geïnjecteerd wordt met een dodelijk serum, terwijl hij terugkeert uit Oost-Duitsland met een koffertje, waarin een microfilm is verstopt met daarop een lijst met namen van terroristen.
«
»
16:35 Airwolf
Een vrouw redt Hawke van moordenaars, en helpt hem dan een geschil te beslechten met de firma over de dood van een dubbelagent.
«
»
17:35 Stargate SG-1
De vondst van het lijk van een Jaffa-soldaat op aarde zorgt voor onrust in het hoofdkwartier.
«
»
18:30 All New Traffic Cops
In de buurt van York houden agenten een wagen tegen. In het voertuig vinden ze veel drugs.
«
»
19:25 Top Gear
De presentatoren krijgen de opdracht om hun auto's legaal te maken en zich te melden bij een monsterlijke Wall of Death. De presentatoren kiezen elk een 200 mph-legende voor een reis.
«
»
20:35 U-571
Een Amerikaans commando gaat vermomd als nazi's aan boord van een gestrande Duitse onderzeeër om een exemplaar van de geheime codeermachine Enigma in handen te krijgen.
«
»
22:40 Columbo
Een gepensioneerde stierenvechter die een jonge man zou hebben gered van een stier, regelt de dood van de vader van de jongen om zijn eigen reputatie te beschermen.
«
»
00:05 Narcos
Een gasaanval in de stad bedreigt de overeenkomst van het kartel met de regering. Jorge wordt ingeschakeld voor hulp. Peña zoekt contact met wat oude connecties.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers