TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Stargate SG-1
Volgens de laatste berichten van informanten uit het hele sterrenstelsel hebben de Ori minstens 43 planeten stevig in hun greep. Dit baart het Stargate-hoofdkwartier natuurlijk grote zorgen.
«
»
14:45 Stargate SG-1
Het Stargate-hoofdkwartier ontvangt een mysterieus bericht van Nerus, een Goa'uld die bekend staat omwille zijn wetenschappelijke kennis. Hij beweert belangrijke informatie over de Ori te hebben.
«
»
15:35 MacGyver
MacGyver moet vechten voor zijn leven wanneer hij geïnjecteerd wordt met een dodelijk serum, terwijl hij terugkeert uit Oost-Duitsland met een koffertje, waarin een microfilm is verstopt met daarop een lijst met namen van terroristen.
«
»
16:35 Airwolf
Een vrouw redt Hawke van moordenaars, en helpt hem dan een geschil te beslechten met de firma over de dood van een dubbelagent.
«
»
17:35 Stargate SG-1
De vondst van het lijk van een Jaffa-soldaat op aarde zorgt voor onrust in het hoofdkwartier.
«
»
18:30 All New Traffic Cops
In de buurt van York houden agenten een wagen tegen. In het voertuig vinden ze veel drugs.
«
»
19:25 Top Gear
De presentatoren krijgen de opdracht om hun auto's legaal te maken en zich te melden bij een monsterlijke Wall of Death. De presentatoren kiezen elk een 200 mph-legende voor een reis.
«
»
20:35 U-571
Een Amerikaans commando gaat vermomd als nazi's aan boord van een gestrande Duitse onderzeeër om een exemplaar van de geheime codeermachine Enigma in handen te krijgen.
«
»
22:40 Columbo
Een gepensioneerde stierenvechter die een jonge man zou hebben gered van een stier, regelt de dood van de vader van de jongen om zijn eigen reputatie te beschermen.
«
»
00:05 Narcos
Een gasaanval in de stad bedreigt de overeenkomst van het kartel met de regering. Jorge wordt ingeschakeld voor hulp. Peña zoekt contact met wat oude connecties.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers