TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Sturm der Liebe
Terwijl Eleni vrolijk haar verjaardag aan het plannen is, heeft Leander een slecht humeur. Als dit evenement niet had plaatsgevonden, had hij haar verjaardag graag met haar willen vieren. Eleni heeft er geen idee van en heeft een fijne dag.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Malicious Motives
Ashley, een jong meisje uit een rijke familie, heeft dringend een levertransplantatie nodig. De enige geschikte donor is een eenzame klasgenote, Katie, die met haar donatie hoopt deel uit te maken van Ashley's perfecte leven.
«
»
16:55 The Goldbergs
Beverly krijgt orders van Murray om de garage op te ruimen. Hij wil dat alles wordt weggegooid, behalve een koffer waar hij blijkbaar wel een heel sentimentele band mee heeft.
«
»
17:20 Buffy the Vampire Slayer
Wanneer de inwoners van Sunnydale plotseling hun spraakvermogen verliezen door griezelige nieuwkomers die mensenharten willen stelen, moet de bende in stilte het mysterie zien op te lossen.
«
»
18:05 How I Met Your Mother
Als de vrienden Robin plagen omdat ze geen echte New Yorkse is, probeert ze het tegendeel te bewijzen door hen te verslaan bij een race naar een restaurant om daar een glimp op te vangen van Woody Allen, de ultieme New Yorker.
«
»
18:30 The Goldbergs
De Sadie Hawkins-dans nadert en Erica roept de hulp in van Beverly om een date te zoeken voor Barry en hem zo weg te houden van Lainey.
«
»
18:55 The Simpsons
Moe doet een schokkende ontdekking: blijkbaar is de hymne van Springfield gestolen van een andere stad. Lisa schrijft een nieuwe hymne. Homer leert ondertussen de ware betekenis kennen van Wide Pride.
«
»
19:25 The Simpsons
Marge besluit als chauffeur aan de slag te gaan voor een appdienst, maar daarmee maakt ze vijanden. Homer past op de bar van Moe, maar zijn plan om een lady's night te organiseren loopt mis, waardoor hij Moe bankroet maakt.
«
»
19:50 The Big Bang Theory
Leonard schrikt zich rot wanneer zijn moeder onverwachts op bezoek komt. Als hij erachter komt dat Sheldon hier veel meer vanaf wist verandert zijn schrik in woede.
«
»
20:15 The Big Bang Theory
Leonard is ontgoocheld als hij erachter komt dat Penny in helderzienden gelooft. Ondertussen hebben Raj en Sheldon een leuke tijd op een feestje op de universiteit.
«
»
20:40 Red Dragon
Voormalig FBI-agent Will Graham is een uitstekend onderzoeker met sterke psychologische talenten die bijna zijn leven verloor toen hij ongrijpbare Dr. Lecter oppakte. Na een serie akelige moorden wordt Graham geconfronteerd met zijn verleden.
«
»
22:50 Resident Evil: Afterlife
Alice vervolgt haar zoektocht naar overlevenden van het T-Virus, dat mensen in zombies doet veranderen. Ze vecht tegen de monsters voor een veiligere wereld. Er is alleen een probleem: de Umbrella Company werkt haar nog altijd tegen.
«
»
00:25 The Sea Beyond
Vier Napolitaanse jongeren zitten hun straf uit in een jeugdgevangenis. Op hun reis worden ze vergezeld door Paola Vinci, de directrice van het instituut, de opvoeder Beppe en de politiecommandant Massimo.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers