TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Een broek gemaakt met een bolletje wol, en een kostuumtoren van een kapper. Boekenmeisje steelt snoep door middel van magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mo probeert Tee ervan te overtuigen dat buiten spelen net zo leuk is als spelen op Mo's tablet.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Wanneer Kaatje hen niet kan overtuigen om toch hun tanden te poetsen, vraagt ze hulp aan Kameraatje Jeanne Delvaulx. Zij heeft eent trucje om tanden poetsen leuk te maken.
«
»
06:25 Ollie
Ollie en Charles gaan 's nachts op jacht naar de natuur, maar merken dat ze totaal verdwaald zijn.
«
»
06:30 Meneer Papier
Het is een bijzondere dag, Meneer Papier is jarig. Hij versiert zijn huis met slingers. Hij knipt cadeautjes en een grote taart. Die krijgt hij nooit alleen op. Hij knipt drie gasten. Ze drinken limonade, eten taart en dansen tot de avond valt.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De beren bereiden een worteltaart voor het slapengaan en laten deze een nacht afkoelen, zodat ze deze 's ochtends als ontbijt kunnen eten. De verbazing is echter groot als de taart 's ochtends nergens te bekennen is.
«
»
06:40 Vos en Haas
Een hittegolf heeft zich in het bos gevestigd. Uitgeput door deze veel te hoge temperaturen besluit Pimpin zijn koffers te pakken en terug te keren naar de Zuidpool. Lola realiseert zich dat Pimpin heimwee heeft en besluit een feestje te geven.
«
»
06:50 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon, Lou en Ferdinand maken sculpturen. Ze zijn allemaal blij, behalve Ferdinand die vindt dat zijn beelden slecht zijn. Tijdens de pauze zet de juf hun beelden op de vensterbank en de kinderen zijn geschokt als ze zien dat de zon ze laat smelten.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmund en Luzie willen gaan vliegen met Philibert, een vlieger die Edgar hen heeft geleend. Edgar is erg aan hem gehecht en vraagt hen goed voor hem te zorgen. Helaas gooit de wind roet in het eten voor Edmund en Luzie.
«
»
07:10 Casper en Emma
Maria is ziek thuis, dus maken Casper en Emma van de gelegenheid gebruik om dokter te spelen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is verliefd op een jonge topchef. Ze nodigt hem uit om te komen eten en wil iets lekker maken.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een vaas waar een geest inzit die dromen laat uitkomen. Het enige nadeel is dat de magie ophoudt zodra de geest weer in de vaas zit.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Na een aantal lessen waarin zijn vrienden lachen om zijn piepende schoen, pakt Joe Frisbo terug.
«
»
08:10 Wannabe's
Wanneer de livestream van Fix met Trix per ongeluk blijft doorlopen, trekt een kuisende en zingende Lisette plots heel veel kijkers. Mike ziet in Lisette een nieuw popidool: Lady Lizzy. Hij wil clipjes met haar opnemen en nog veel meer.
«
»
08:25 De Smurfen
Schrielsmurf wordt steeds geplaagd omdat hij niet sterk is. Hij is dit beu en daagt Potige Smurf uit. Schrielsmurf wint de uitdaging onverwachts en laat hiermee zien dat hij misschien toch de sterkste is.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden eenwapen van het Canadese leger dat mensen geweldloos maakt. Ze gebruiken het al snel op Grizzy.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een app waarmee je jezelf als een konijn of robot kan zien. Ze willen allebei de app gebruiken en het is al snel ruzie.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu delen post uit aan hun vrienden. Maar in de oudheid zijn er geen fietsen of auto's, en wordt alles te voet gedaan. Tenzij je natuurlijk per toeval een legendarisch paard tegenkomt.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Wanneer Bunbury heel graag in vrede naar de tenniswedstrijd wil luisteren, geeft Brian hem een koptelefoon. Hierdoor krijgt hij alleen niet meer mee wat er allemaal om hem heen gebeurt.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky ontdekt een merkwaardig en kleurrijk object.
«
»
09:25 De Smurfen
Nadat ze de telescoop van Grote Smurf hebben gebroken, besluiten Bange Smurf en Potige Smurf zich als meisjes te verkleden en zich te verstoppen om hun straf te ontlopen.
«
»
09:35 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf zitten nog steeds vast in een parallel universum waar alle Smurfen grijs en gemeen zijn. Gelukkig zijn Gargamel en Azral hier goed. De Smurfen thuis moeten hun best doen om Smurfbloesem en Brilsmurf te bevrijden.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Als Ella een golfbal de ruimte in schiet, lijkt dat haar geen probleem. Totdat ze hoort dat de kleine golfbal een kettingreactie kan veroorzaken die haar vader in gevaar brengt. Samen met Slippy en Madhu onderneemt ze een reddingsactie.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella en Slippy doen allebei heel koppig en gaan in volle vaart op een hevige ontploffing van twee sterren af. Maar er is ook een ontploffing tussen twee vrienden.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Labienus vindt een mysterieus beeldje van de Egyptische godin Bastet. Het beeldje is magisch en geeft Monalisa de macht om iedereen te hypnotiseren. Monalisa hypnotiseert Vitamine onmiddellijk en gebruikt hem om Idefix in een val te lokken.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
De grootschalige productie van een parfum voor de Romeinse legioenen bedreigt alle maretakken in de streek. Met behulp van de kleine Vitamine probeert Idefix generaal Labienus van het parfum af te krijgen.
«
»
10:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy zoekt naar de afstandsbediening en vindt een doos die sleutels kan vinden.
«
»
10:40 Berry Bees
De Bees gaan een weekje kamperen in Australi met hun klasgenootjes. Ze kunnen eindelijk van een welverdiende vakantie genieten zonder enige missies van de BIA. Dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn.
«
»
10:50 Berry Bees
De Berry Bees moeten een waardevolle medaille beschermen die gegeven zal worden aan de spellingkampioen Giorgiana Patter door haar robot Spelling-Bot. Juliette vindt het geweldig dat zij undercover kan gaan als spellingrobot.
«
»
11:05 Squish
Squish besluit om met Peggy en Pod een band te beginnen, maar zijn vader wil ook meedoen.
«
»
11:15 Squish
Mode-studente Helen de Hydrozoa raakt bevriend met Peggy en geeft haar een makeover. Helen probeert haar te veranderen in een van haar gemene onderdanen.
«
»
11:30 Galactic Agency
Na een ongeluk stort het Galactisch Agentschap neer op een onontdekt deel van de Krokistar-fabriek. Een stam verwart Toaster met 'Schrootmama', een godheid die een voorspelling moet vervullen.
«
»
11:40 Galactic Agency
Zed, Apple en K dagen elkaar uit om de taak die ze voor zichzelf hebben gesteld te volbrengen. Hun spel veroorzaakt echter een ongeluk in de fabriek van de Krokisterren. Een robot wordt gek en een golf van krokisters overspoelt de planeet.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een boek over origami en maken al snel papieren vogels. Grizzy wil een papieren vlinder maken voor de berin.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de hut van de boswachter veranderd in een hindernisbaan.
«
»
12:15 Ket & Doc
Een kind met autisme leert de wereld beter begrijpen via een radioprogramma.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari moeten in een rune, een waar doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen. Blinde, monsterlijke bewakers die op geluid afkomen, bewaken en verdedigen de rune.
«
»
12:55 Helden
De helden houden een spectaculaire race met zelfgebouwde boten, doen een spetterend prikparcours met ballonnen en bouwen een mega papier-mach.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou maakt als grote Thuis-fan het besluit om samen met Marc, Karen en Taco zelf een soap te maken. Wanneer Mel impulsief beslist dat Cas op de hond van de buurman moet passen, ziet Cas dat helemaal niet zitten.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy is moe en wil slapen, maar de Lemmings besluiten een kinderprogramma te kijken.
«
»
13:25 Squish
Nadat hij door zout is gekrompen, moet Squish vertrouwen op de piepkleine pestkop Shirley de Microgarnaal. Ze kan hem namelijk laten zien hoe hij als een van de kleinste kinderen op school kan overleven.
«
»
13:40 Berry Bees
Een hond die wereldkampioen is in wendbaarheid verdwijnt plotseling. De Berry Bees helpen het baasje door dit te onderzoeken. Ze vertrouwen Fluffy's reukvermogen en arriveren bij het Clover-museum tijdens een roofoverval.
«
»
13:50 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de prehistorische tijd beland en ontmoeten een buitenaards wezen dat hen komt observeren, maar de meest ontwikkelde is niet degene die iemand denkt.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Na een misverstand raakt Turbine ervan overtuigd dat Lentix, een bandiet uit Lutetia, haar lang verloren meester is. De boef, die eerst terughoudend is, besluit te profiteren van haar genegenheid wanneer hij haar spectaculaire snelheid ontdekt.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Priya maakt voor school een vlog over Mars. Ella en Slippy laten haar allerlei nieuwe en spannende dingen zien, maar het wordt Priya allemaal een beetje te veel.
«
»
14:20 Prinsessia
Roos wil niet onder een ladder stappen waardoor Violet haar uitlacht. Dat is immers toch maar bijgeloof. Linde vindt dat niet netjes van Violet en besluit om haar een lesje te leren, samen met Iris en Basiel.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De Grote Zwamdini gaat optreden, maar Amanita heeft te snel door hoe de trucs werken, tot grote frustratie van Mush-Mush. Truf bedenkt een plan om de twee weer bij elkaar te krijgen, maar het loopt niet helemaal zoals gepland.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Wanneer Zwambies beentjes en armpjes krijgen, veranderen ze in Zwamukkies en lopen ze weg. Daarom moet Zwoemie altijd goed op de Zwambies passen. Maar ze is zo moe dat Mush-Mush en zijn vriendjes het van haar overnemen.
«
»
14:55 Mega Mindy
Er is een taartenbakwedstrijd in het dorp, en iedereen probeert vals te spelen om te winnen. Mieke probeert dit tegen te gaan door Toby als tweede jurylid aan te wijzen, maar dat blijkt minder goed te werken dan ze had verwacht.
«
»
15:20 Molang
Molang, Piu Piu en hun vrienden bouwen piramides in de extreme hitte. Omdat het water op is, bieden Molang en Piu Piu aan om water te gaan zoeken. Onderweg komen ze een leeuw tegen en schuilen ze in een bloemenveld.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De burgemeester heeft tegen zijn broer Basiel liggen pochen. Basiel, die schipper is, vaart de hele wereld rond en is al overal geweest. De burgemeester heeft verteld dat hij in Australi geweest is. Samson en Marie moeten hem helpen.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Idefix is zeer verbaasd wanneer hij ontdekt dat Goudurix terugkeert naar Lutetia. Hij is een Gallische zanger die bekend heeft gestaan om zijn opstandige hymnen aan Rome. Hij lijkt de Romeinen en Labienus de rug toegekeerd te hebben.
«
»
15:45 De Smurfen
Terwijl Grote Smurf weg is, gebruikt Brilsmurf een toverdrankje zodat iedereen naar hem luistert.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Het is Valentijnsdag en Joe Connolly heeft een plan om Lily Scott een Valentijnskaart te sturen.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings gebruiken een lamp om zichzelf zo groot als een beer te maken.
«
»
16:35 Rox
Er is verrijkt plutonium gestolen: genoeg om de helft van het land radioactief te besmetten. Team Rox moet de nucleaire lading zo snel mogelijk terughalen. Een spoor leidt hen naar een racebaan waar rallywagens het geregeld tegen elkaar opnemen.
«
»
17:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. En iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Thomas om de faker te ontmaskeren in de familie Daese uit Ramskapelle (Heist)?
«
»
17:20 3Hz
De vrienden leren over Robins verdwijning. Ze verspreiden posters die vragen of iemand meer weet.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een krat met chocolade en verstoppen deze voor Grizzy.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
18:10 Nachtwacht
Een weerwolf is naar Schemermeer gekomen tijdens het dorpsfeest en ontvoert Sacha. De Nachtwacht moet er alles aan doen om haar te redden.
«
»
18:35 De Hoppers
Daria en Arno beseffen dat ze allebei zo anders zijn. Daria vindt dat Arno een gemakkelijk leven heeft. Arno vindt dat Daria altijd veel te serieus is. Daria besluit de uitdaging aan te gaan: zij zal Arno zijn, maar dan moet Arno Daria zijn.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy maakt een bril waarmee hij tv kan kijken alsof het een panorama is.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Video King heeft een pak leuke spullen ontvangen van het Chinese technologiemerk Shimshung. Als deze spullen aan bod komen in de filmpjes van Video King, dan mogen ze alles houden.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Buck
Buck en Elias spelen het finale spel. Dylan wil Mona bewijzen dat hij eigenlijk een goed mens is. Hij vraagt Elias om vergiffenis en wil een tweede kans bij Mona. Een onweer barst los.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De vijftien kandidaten krijgen een touwtje aan de rug gebonden met een haakje. Daarmee moeten ze aan de ene kant de kakjes uit een vuile pamper vissen en ze aan de andere kant in het potje laten vallen, zonder hun handen te gebruiken.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-renie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers