TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Time
Drie vrouwen kruisen elkaars pad als ze op dezelfde dag in de Carlingford Prison aankomen. Alleenstaande moeder Orla vecht voor haar kinderen en heroïnegebruiker Kelsey staat voor een levensveranderende beslissing.
«
»
02:20 The Following Events are Based on a Pack of Lies
Alice hoopt een manier gevonden te hebben om gerechtigheid te krijgen, maar het rechtssysteem werkt haar tegen. Cheryls studiebeurs lijdt een groot verlies dat ze moeilijk kan herstellen.
«
»
03:20 The Chelsea Detective
Een charmante jonge eigenaar van een bezorgdienst voor groente en fruit wordt neergestoken in zijn woning. Tijdens het onderzoek komt naar voren dat zijn bedrijf niet zo onschuldig was als het leek.
«
»
04:05 Miss Scarlet and the Duke
Eliza neemt een ogenschijnlijk onmogelijke zaak aan. Ze moet de onschuld bewijzen van een man die met een bebloed mes in zijn hand op de plaats delict is aangetroffen en bovendien al schuld heeft bekend.
«
»
05:00 Death in Paradise
De lokale gemeenschap wordt opgeschrikt door een moord als een spelletje bingo uit de hand loopt.
«
»
06:00 All Creatures Great and Small
Met de vrees voor een onheilspellende toekomst wil James zo snel mogelijk weer bij Helen zijn.
«
»
06:50 Father Brown
Er wordt een dode man gevonden in een bankkluis. Het is een ingewikkelde zaak, want de kluis is van binnenuit gesloten. Father Brown moet het mysterie oplossen voordat een onschuldige man hier met zijn leven voor moet betalen.
«
»
07:35 Death in Paradise
Het team moet een lastige zaak oplossen. Een wetenschapper die aan de voet van een vulkaan woonde wordt dood teruggevonden, maar alles lijkt erop te wijzen dat de man een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
08:30 Midsomer Murders
De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek.
«
»
09:15 Midsomer Murders
De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek.
«
»
10:05 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Wanneer op een drukke bowlingbaan opeens het afgehakte hoofd van een bendelid het ballenrek op komt rollen, raken Peregrine en James verwikkeld in een oorlog tussen mods en rockers.
«
»
10:50 Death in Paradise
Het team onderzoekt de dood van een inwoner van een bejaardentehuis. Op het eerste gezicht lijkt het om zelfmoord te gaan, maar het onderzoek wijst uit dat er opzet in het spel was.
«
»
11:45 Death in Paradise
De lokale gemeenschap wordt opgeschrikt door een moord als een spelletje bingo uit de hand loopt.
«
»
12:50 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
13:35 Call the Midwife
Shelagh en Joyce helpen een hoogzwangere vrouw met een schimmelplaag in haar nieuwe flat. Nancy woont een "Raise the Roof Campaign"-bijeenkomst bij tegen de zin van sommige van haar collega's. Trixie neemt stiekem rijlessen.
«
»
14:50 Father Brown
Father Brown komt in een onmogelijke situatie terecht als hem tijdens een biecht wordt verteld dat bisschop Talbot de volgende dag zal worden vermoord.
«
»
15:45 Beyond Paradise
Inspecteur Humphrey Goodman en Martha beginnen aan een nieuw avontuur wanneer ze Londen voor Devon verruilen. Humphrey krijgt in zijn eerste zaak te maken met een ongewone hoofdverdachte: een zeventiende-eeuwse heks.
«
»
17:00 Murdoch Mysteries
Wanneer een dief inbreekt in een verzegelde bankkluis zonder de deur te openen, moet Murdoch een schijnbaar onmogelijke diefstal oplossen. Een getuige beweert Harry Houdini te hebben zien wegvluchten van de plaats delict.
«
»
18:00 Death in Paradise
Florence heeft het moeilijk als ze onderzoek doet naar de dood van een oude klasgenoot, die aan de voet van een klif dood teruggevonden is.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Larry Smith wordt in zijn huis gedood wanneer een zomerhuis dat wordt gebruikt als onderdeel van een promotie voor het vervolg op zijn filmsucces, 'The House of Satan', plotseling door een explosie wordt verwoest.
«
»
20:05 Midsomer Murders
De beschuldigende vinger van de familie wijst al snel in de richting van de bewoners van een rivaliserend dorp, waarna Barnaby en Troy zich storten op de duistere geheimen van deze twee dorpen.
«
»
21:00 Death in Paradise
Een vergiftigde chef brengt het team in verwarring omdat ze niet weten hoe het gif werd toegediend.
«
»
22:15 Ghost Stories
Aubrey Judd, veteraan radiopresentator van 'The Dead Room', realiseert zich al snel dat bepaalde dingen uit zijn eigen verleden niet zo dood en begraven zijn als hij misschien hoopte.
«
»
23:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
00:00 Harry Wild
Wanneer de matriarch van een rijke familie uit Dublin tijdens een videogesprek voor de ogen van geschokte familieleden wordt gewurgd, schakelt de dochter van de vermoorde vrouw de diensten in van het net opgerichte detectivebureau Wild/Reid.
«
»
00:50 Silent Witness
Een vader en zoon overlijden in een verkeersongeluk. Nikki en Jack werken samen met een agent om de zaak op te lossen, maar de agent heeft een persoonlijke vendetta.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers