TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Aurora Teagarden Mysteries: The Disappearing Game
Nadat Aurora naar haar nieuwe huis is verhuisd, verdwijnen op een avond vier studenten van een nabijgelegen universiteit. Een van de studenten blijkt overleden en Aurora en haar nieuwe buurman Nick starten hun eigen onderzoek.
«
»
09:20 Criminal Confessions
Onderzoekers spreken voor het eerst over een van de meest verbijsterende zaken die ze zijn tegengekomen en onthullen de waarheid over wat er is gebeurd met Shanann Watts en haar twee dochters door toedoen van echtgenoot en vader, Chris Watts.
«
»
10:25 Snapped
Rechercheurs raken verstrikt in leugens bij het onderzoek naar de moord op een collega-agent.
«
»
11:10 I Survived
Een vrouw wordt opgesloten op een afgelegen landgoed door een man die haar seksueel misbruikt en haar vriend vermoordt, en een jonge moeder wordt onder schot ontvoerd en onderworpen aan urenlange mishandeling, afranselingen en mentale marteling.
«
»
11:55 Gestalkt
Gestalkt opent met een heftige case waarin de tweeëndertigjarige Linsey ten einde raad is. In een jaar tijd ontvangt ze zo'n tienduizend beledigende en dreigende berichten van haar stalker die steeds grimmiger worden.
«
»
12:40 Gwen Shamblin: Starving for Salvation
Gwen Shamblin, een charismatische vrouw richt een christelijke dieetprogramma op. Het wordt een succes, maar ze wordt ook beschuldigd van uitbuiting en emotioneel, psychologisch en fysiek misbruik door de vermeende cultpraktijken van de kerk.
«
»
14:05 Criminal Confessions
Onderzoekers spreken voor het eerst over een van de meest verbijsterende zaken die ze zijn tegengekomen en onthullen de waarheid over wat er is gebeurd met Shanann Watts en haar twee dochters door toedoen van echtgenoot en vader, Chris Watts.
«
»
15:15 Snapped
Rechercheurs raken verstrikt in leugens bij het onderzoek naar de moord op een collega-agent.
«
»
16:00 The First 48
In New Orleans wordt een man op klaarlichte dag geëxecuteerd. Rechercheur Ryan Vaught moet angst en wantrouwen op straat overwinnen om de dader te vinden.
«
»
16:40 The First 48
Een verzorger wordt neergeschoten in Atlanta door iemand die op hen wraak wil nemen en een jonge man in Tulsa wordt vermoord door een pestkop die veel te ver gaat.
«
»
17:25 My Dad the Paedophile
Aangrijpende verhalen van dochters die jarenlang seksueel misbruikt zijn geweest door hun vader. Ze praten dapper over hun traumatische ervaringen en vertellen hoe ze hun duistere verleden achter zich proberen laten.
«
»
18:15 The Man Who Used HIV as a Weapon
Deze documentaire vertelt de intieme en schokkende verhalen van vijf mannen die het doelwit waren van Daryll Rowe, de eerste persoon in het Verenigd Koninkrijk die werd veroordeeld nadat hij verschillende mannen opzettelijk met hiv had besmet.
«
»
19:05 Criminal Confessions
Nadat ze een telefoontje krijgen dat een vrouw en moeder al tien jaar vermist zijn, starten de sheriffs een onderzoek dat een web van leugens blootlegt dat hen naar de waarheid leidt.
«
»
19:50 Snapped
De dood van een Texaans racewagenkampioen leidt de rechercheurs langs een kronkelige weg van verdachten en onthult diepe, duistere familiegeheimen die decennia lang verborgen zijn gebleven.
«
»
20:35 Buried in the Backyard
Nadat een huiseigenaar een gemummificeerd lijk ontdekt in een vat onder zijn huis, moeten detectives een reeks verborgen aanwijzingen zien te verzamelen om de moordenaar te vinden.
«
»
21:20 World's Most Evil Killers
Phillip Austin zit drie levenslange gevangenisstraffen uit nadat hij schuldig heeft gepleit voor de moord op zijn vrouw Claire, zijn twee kinderen en hun twee honden, in hun huis in Northampton in juli 2000.
«
»
22:05 Cold Case
Een oude schoolvriendin van Nick beweert dat leden van een sekte betrokken waren bij de dood van haar zus in 1995. Destijds werd aangenomen dat ze in een dronken bui viel en doodvroor. Maar daar denkt haar zus nu anders over.
«
»
22:50 CSI: Crime Scene Investigation
Als een tiener begint te schieten op een politiebureau, moet D.B. Russell beslissen hoe hij zichzelf en de andere gegijzelden kan redden.
«
»
23:35 Rizzoli & Isles
Wanneer Otis Reynolds, een beveiligingsagent, tijdens een overval een van de twee dieven kan uitschakelen, wordt hij zelf neergeschoten. Er blijven vele vragen onbeantwoord en Rizzoli en Isles starten hun zoektocht naar de tweede dader.
«
»
00:20 Castle
Nadat het de FBI niet lukt om Alexis te bevrijden, besluit Castle het recht in eigen handen te nemen. Tijdens de zoektocht naar zijn dochter komt Castle een zeer sinistere verrassing op het spoor.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers