TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Line of Duty
Frank Penny is een in ongenade gevallen politieagent die op zoek is naar verlossing. Wanneer de elfjarige dochter van politiechef Tom Volk wordt ontvoerd, bundelt hij de krachten met de jonge journaliste Ava Brooks om haar te redden.
«
»
16:40 The Graham Norton Show
Vanavond zitten bij Graham op de bank: Chris Hemsworth, Phoebe Waller-Bridge, Richard E. Grant, Joe Lycett.
«
»
17:15 Stargate Atlantis
Het Stargateteam belandt tijdens een verkenningsmissie op een afgelegen planeet, die geregeerd wordt door de charismatische Lucius Lavin.
«
»
18:05 Police Interceptors
Een motorrijder zet zijn leven op het spel als hij met hoge snelheid aan de politie ontsnapt.
«
»
19:00 Top Gear
Paddy en Freddie reizen af naar Borneo voor een avontuur in het oerwoud met de Gurkha. Ze reizen rond in een paar erg zeldzame maar erg goedkope oude auto's. Chris Harris maakt een testrit in 's werelds meest luxueuze SUV, de Rolls-Royce Cullinan.
«
»
20:00 Flodder
Johnnie verleent onderdak aan zijn kennis Vittorio, die zich moet verschuilen voor de politie.
«
»
20:35 Machete Kills
Machete wordt gerekruteerd om kartelleider Mendez the Madman uit te schakelen.
«
»
22:30 Eddie Murphy: Raw
Acteur en komiek Eddie Murphy voert een bijtende komedie op, waarin hij met stand-up comedy onder andere zwarte collega-komieken, het huwelijk en diverse raciale en etnische stereotypen aan de kaak stelt.
«
»
00:15 Stargate Atlantis
Het Stargateteam belandt tijdens een verkenningsmissie op een afgelegen planeet, die geregeerd wordt door de charismatische Lucius Lavin.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers