
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan Segers maakt een fantastisch stoofpotje met varkensvlees in plaat van rundervlees.
«
»
06:10 | DIY |
Er wordt karamelsaus, chilisas, guacamolee en vleessla gemaakt.
«
»
06:35 | Het Weekmenu |
Peppe Giacomazza bereidt onder andere visballetjes met een salade en gehaktbrood met aubergines.
«
»
07:10 | Ainsley Eats The Streets |
In Barbados proeft Ainsley pittige sauzen, bezoekt hij rumwinkels en probeert hij indruk te maken op Barbadanen met zijn kookkunsten.
«
»
08:00 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
08:30 | A la carte |
Njam!-chef Thierry Theys laat zien hoe je een duif kunt bereiden.
«
»
09:00 | Comfort Food |
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief.
«
»
09:20 | Comfort Food |
's Morgens vroeg start Jeroen met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
09:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Chef Jelle Beeckman bereidt roodbaarsfilet met gewokte groenten en een boterroomsaus.
«
»
10:05 | Ainsley Eats The Streets |
Chef-kok Ainsley Harriott reist de wereld rond om het plaatselijke straatvoedsel te ontdekken.
«
»
11:00 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt verse ravioli met gorgonzola en Jan Tournier verrast met een koude risotto.
«
»
11:20 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt een groene risotto met gerookte zalm en Steffi bereidt een speltpasta.
«
»
11:35 | Sportfood |
Michael en Stephanie maken makkelijke gerechten voor vrouwen die druk zijn met voetballen.
«
»
12:05 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
12:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Bart Desmidt maakt binnen twintig minuten een gebakken zeetong met tomaat, kappertjes en aardappel.
«
»
13:00 | De Dagschotel |
Zijn keuken is er één van de verfijning, maar topchef Roger van Damme houdt ook van boerenkost.
«
»
14:05 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Chocochoc, Cappucino Domencino en Krakkebrood.
«
»
14:35 | Piet Patron |
Anthony is de jonge keukenchef van Likoké, de sterrenzaak van Piet Huysentruyt in de Ardèche.
«
»
15:00 | De Hofleverancier |
Driesterrenchef Gert de Mangeleer keert terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
15:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Jelle Beeckman maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterd pitabrood.
«
»
15:55 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
16:30 | Ainsley Eats The Streets |
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Lore Moerman zorgt voor een vegetarisch gerecht, bereid met penne, vegetarische kip en een verrassende spinaziepesto. Makkelijk te maken, lekker en vooral klaar in de beloofde twintig minuten.
«
»
18:00 | De Sterrenkaart |
Een tocht langs acht Belgische sterrenzaken, waar de chefs een inkijk geven in hun keukengeheimen.
«
»
18:35 | Het Weekmenu |
Jan Buytaert bereidt tartaarsteak, kippengoulash, gegratineerde pasta en schartongrolletjes.
«
»
19:35 | A la carte |
Stijn vraagt de chef wat het geheim is van de super krachtige en gelatineuze bruine fond.
«
»
20:05 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke zeetong meunière.
«
»
20:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Jelle Beeckman maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterd pitabrood.
«
»
21:10 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
21:40 | Veggie! |
Philippe van den Bulck maakt arancini met paddenstoelen, mozzarella en pistache aïoli.
«
»
22:05 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten.
«
»
23:00 | KLAAR IN 20 minuten |
«
»
23:25 | De Chalet aan zee |
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique ontdekt zeewier.
«
»
00:05 | HAPERITIEF COMPILATIE |
«
»
00:20 | Comfort Food |
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
00:45 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
01:15 | DIY |
Deze keer staan een tapenade, champignonsaus, fruityoghurt en café glacé op het menu.
«
»
01:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»
02:15 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
02:40 | Veggie! |
Philippe van den Bulck maakt arancini met paddenstoelen, mozzarella en pistache aïoli.
«
»
02:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten.
«
»
03:35 | KLAAR IN 20 minuten |
«
»
04:00 | De Chalet aan zee |
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique ontdekt zeewier.
«
»
04:35 | HAPERITIEF COMPILATIE |
«
»
04:50 | Comfort Food |
Als het binnenblijfweer is, maakt Jeroen balletjes in tomatensaus klaar die kort in de oven gaan.
«
»
05:05 | Karola's Kitchen |
Karolien maakt balletjes in tomatensaus met vegan gehakt, veel pompoen en paprika.
«
»
05:30 | DIY |
Deze keer staan een tapenade, champignonsaus, fruityoghurt en café glacé op het menu.
«
»
05:50 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat naar een aspergeteler uit Herentals. Hij maakt lekkere gerechten met de asperges.
«
»