TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Silent Witness
De zelfmoord van een meisje doet Leo denken aan de dood van zijn eigen dochter. Harry dwingt Nikki om het lichaam van zijn vroegere vriendin opnieuw te onderzoeken.
«
»
06:00 Rosemary and Thyme
Rosemary's oude schoolvriendin Dorothy, die aan de Franse Rivièra woont, vraagt de hoveniers haar te helpen bij de openstelling van haar tuin voor het publiek. Maar Dorothy's buurman James Pretty verzet zich tegen haar plannen.
«
»
06:45 New Tricks
Het onderzoek leidt het team naar een instituut voor dubbelgangers en een dubbele zelfmoord.
«
»
07:40 Ghosts
Mike en Alison overwegen om Button House aan een hotelketen te verkopen na een bod wat ze eigenlijk niet kunnen weigeren. Vervolgens gaan de geesten op zoek naar lucratieve manieren om het berooide stel snel aan geld te helpen.
«
»
08:10 Call the Midwife
Nancy richt zich op haar eindexamen verloskunde. Het team van Nonnatus House heeft de drukste eerste kerstdag ooit met een kraamafdeling vol met aanstaande moeders, elk met hun eigen problemen.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Barnaby herleeft zijn oude sportglorie als hij en Winter na een sterfgeval op de plaatselijke rugbyclub in een wirwar van spelers, oude wraakgevoelens en nieuwe romances terechtkomen.
«
»
09:45 Midsomer Murders
DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een brouwerijvat echt verband houdt met de ooit vervloekte Abbey.
«
»
10:30 Miss Scarlet and the Duke
Eliza moet de onschuld bewijzen van een man die met een bebloed mes op de plaats delict is gevonden.
«
»
11:25 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Nadat de burgemeester van Arden dood wordt aangetroffen, wendt eerste verdachte Billy zich tot Frank en smeekt zijn oude vriend zijn naam te zuiveren.
«
»
12:10 Death in Paradise
Wanneer een jonge popster dood wordt aangetroffen in een afkickkliniek, lijkt het aanvankelijk om een tragisch ongeluk te gaan. Neville is er echter van overtuigd dat er meer achter haar dood zit dan je op het eerste gezicht zou denken.
«
»
13:00 The Watch
Carcer heeft alles wat hij nodig heeft om de macht te krijgen over de Nobele Draak en Ankh-Morpork te vernietigen. Er heerst chaos in de straten en de Dood bereidt zich voor op een drukke dag. De stadswacht moet de stad zien te redden.
«
»
13:45 Father Brown
Father Brown ziet de bui al hangen wanneer Lady Felicia terugkeert naar Kembleford.
«
»
14:45 New Tricks
Het team onderzoekt de moord op een privédetective, die in zijn huis neergestoken werd. Om de moord op te lossen moeten ze de laatste drie onderzoeken van de man doorspitten.
«
»
15:50 All Creatures Great and Small
Een bekende uit het verleden van Helen keert terug naar Darrowby. Tristan heeft bedenkingen over de beslissing die hij heeft genomen.
«
»
16:50 Miss Scarlet and the Duke
Scotland Yard richt het vizier op bendes en politieke groeperingen die de orde zouden kunnen verstoren. Eliza wordt door The Duke ingehuurd om zich als infiltrant aan te sluiten bij een van de groepen.
«
»
17:55 Death in Paradise
Humphrey en Camille onderzoeken een dood in de Saint Marie Heritage Society. Detective Goodman wordt tijdens het onderzoek afgeleid door zijn gevoelens.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Als Martin Wroath dood in zijn huis in Midsomer Worthy wordt aangetroffen, vermoedt Barnaby opzet. Hij is er namelijk niet van overtuigd dat Martin op een onnodig ingewikkelde manier zelfmoord heeft gepleegd met zijn eigen geweer.
«
»
20:00 Midsomer Murders
Na een tweede moord in een plaatselijke kliniek waar Wroath patiënt was, vermoeden de inspecteurs dat er een verband bestaat tussen de twee moordenaars. Al snel daarna vinden de rechercheurs een overvloed aan haat, jaloezie en leugens.
«
»
21:00 Death in Paradise
Na de arrestatie van Neville voor de moord op professor Cartwright moet het team bewijzen dat hij onschuldig is. Inspecteur Karen Flitcroft van Interne Zaken neemt het onderzoek over.
«
»
22:15 The Diplomat
Laura's persoonlijke en professionele relaties komen onder druk te staan en ze weet niet wie ze nog kan vertrouwen. En bij een zaak in verband met politiegeweld krijgt het team van het consulaat te maken met onbetrouwbare getuigen.
«
»
23:15 Silent Witness
Een vrouw die door haar echtgenoot is mishandeld, meldt zich bij het politiebureau en bekent dat ze haar man uit zelfverdediging heeft vermoord. Het Lyell team moet bepalen of alles wel is wat het lijkt.
«
»
00:25 Silent Witness
Als Jack te horen krijgt dat zijn vader ernstig ziek is, gaat hij terug naar huis om bij hem te zijn. Ondertussen wordt er in een ondiep graf een verbrand lichaam gevonden, en het onderzoek leidt het team naar een boerderij.
«
»
01:25 Miss Fisher's Murder Mysteries
De schoonvader van rechercheur Jack Robinson, adjunct-chef Sanderson, raakt betrokken bij een zaak over de moord op een prostituee. Jack wil zijn naam zuiveren en beveelt Phryne zich er niet mee te bemoeien.
«
»
02:20 Father Brown
Father Brown ziet de bui al hangen wanneer Lady Felicia terugkeert naar Kembleford.
«
»
03:05 Jonathan Creek
Wanneer een klassieke gesloten kamer roman wordt omgezet in een West End musical, wordt een van de sterren het slachtoffer van een levensechte 'onmogelijke misdaad'.
«
»
04:05 Death in Paradise
Na de arrestatie van Neville voor de moord op professor Cartwright moet het team bewijzen dat hij onschuldig is. Inspecteur Karen Flitcroft van Interne Zaken neemt het onderzoek over.
«
»
05:05 Silent Witness
De dood van een meisje doet Leo denken aan de dood van zijn eigen dochter. Het meisje lijkt zelfmoord te hebben gepleegd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers