TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
De kinderen ontderzoeken een magisch schilderij en een gekke magische notenfabriek. Boekenmeisje maakt een lamp met magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in bad, omdat hij water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan haar kameraadjes Nathan en Tristan Hauben, zij laten zien dat het heel leuk is om in bad te spelen.
«
»
06:20 Ollie
Ollie en Mabel raken verstrikt in een wedstrijd voor vlinders.
«
»
06:25 Tee & Mo
Mo helpt Tee uit nadat hij per ongeluk zijn stem verliest voor een dinosaurusfeest.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Tijdens het spelen op het schoolplein, stoot Simon zijn hoofd. In plaats van een risico te lopen, haalt zijn moeder hem op en laat een röntgenfoto maken in het ziekenhuis.
«
»
06:45 Simon
Simon en Ferdinand zijn aan het frisbeeën, maar hun spel wordt onderbroken door Elvis de hond. Hij lijkt te denken dat hij ook is uitgenodigd om mee te spelen.
«
»
06:50 Beer Bo
Beer Bo onderzoekt waar het getekende hinkelspel is gebleven, want het is van het asfalt verdwenen.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
De koning heeft in de danswedstrijden een wassen beeld gewonnen die op zichzelf lijkt. De koning besluit een feest te organiseren waar hij een geweldig standbeeld presenteert, maar gelukkig begint het standbeeld te smelten.
«
»
07:11 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
De burgemeester gaat vandaag niet naar het gemeentehuis omdat het foppertjesdag is.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn op hun kleine boot als ze in de verte een wrak schip zien liggen. De kapitein zweert dat een monster hem heeft aangevallen en ze vragen zich af of het monster misschien alleen de zee verdedigt.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio komt in de problemen als hij expres de haarkleur van Jodelle en Nettel verandert. Pinokkio wil de twee lastige zusjes die hem en Finny hebben uitgelachen, een lesje leren.
«
»
07:45 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
07:55 De Hoppers
Arno en Daria moeten een filmpje maken over hun pa. Ze schamen zich voor hem omdat hij zich graag verkleedt als Wally Wasbeer, en als job nieuwe auto's ruikt om te kijken of ze wel nieuw ruiken.
«
»
08:10 De Smurfen
Schrielsmurf wordt steeds geplaagd omdat hij niet sterk is. Hij is dit beu en daagt Potige Smurf uit. Schrielsmurf wint de uitdaging onverwachts en laat hiermee zien dat hij misschien toch de sterkste is.
«
»
08:20 De Smurfen
Grote Smurf wordt onzichtbaar door een ongelukje. De enige manier om hem weer zichtbaar te maken, is door een snorhaar van Azraël. De Smurfen moeten er eentje van de kat proberen te pikken.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een vaas waar een geest inzit die dromen laat uitkomen. Het enige nadeel is dat de magie ophoudt zodra de geest weer in de vaas zit.
«
»
08:40 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Als de farao hoort dat Julius Caesar hem komt bezoeken, wil hij maar één ding: indruk op hem maken. Caesar laat zich moeilijk imponeren, maar dan kent hij Molang en Piu Piu nog niet.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu werken op een boerderij met wat vrienden. Maar een van hun vrienden, Zero, is nogal onhandig met zijn lasso en wordt daarom door de anderen afgewezen. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hem te hulp te schieten.
«
»
09:10 Zouk
Over de avonturen van de kleine Zouk, een meisje met magische krachten, in De Hele Grote Stad.
«
»
09:20 Zouk
Zouk wordt door Jojo uitgenodigd om een rustige dag op een boot door te brengen.
«
»
09:30 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:35 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:50 De Smurfen
Gargamel komt onder de controle van Azrael en de Smurfen moeten helpen om hem te bevrijden.
«
»
10:00 De Smurfen
Luilaksmurf mist steeds belangrijke gebeurtenissen. Knutselsmurf besluit om hem een rugzak te geven met een wekker erin. Deze houdt niet alleen Luilaksmurf wakker, maar de rest van het dorp ook.
«
»
10:10 Het betoverde dorp van Pinokkio
Niemand kan Koekie weerstaan. Pinokkio en Kasimir maken daar misbruik van bij de heks.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio beweert dat hij een monster heeft verslagen in het bos, is hij de grote held. Maar wanneer er een wolf in het dorp verschijnt, maakt hij die heldenstatus niet helemaal waar.
«
»
10:35 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
10:45 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
10:55 Presto's magische school
Violet wordt verscheurd tussen haar twee passies: magie en het bespelen van de harp. Alhoewel Violet vindt dat ze in beide goed is, heeft haar recente focus op magie ervoor gezorgd dat ze veel van haar vaardigheden als harpspeler heeft verloren.
«
»
11:05 Presto's magische school
Lorenzo wordt geëerd met de Houdini-prijs en hij kiest Dylan om hem te vergezellen naar het gala. Dit maakt Vincent erg jaloers. Wanneer er situaties ontstaan om het evenement te saboteren, wordt hij achterdochtig tegenover Vincent.
«
»
11:20 Galactic Agency
Grillor 747, Toasters gezworen vijand, is gestrand in het midden van de melkweg. Het agentschap wordt ingeschakeld om te helpen. Het is moeilijk voor Toaster om de drang te weerstaan om het pretentieuze schip te pesten.
«
»
11:30 Galactic Agency
Pluiii en Botemp bellen het Agentschap om Krokigekkie te repareren, een mythisch videospel dat al jaren niet meer werkt. Maar dit spel is Dany's aartsvijand. Hij is de beste speler geweest maar heeft het nooit af kunnen maken.
«
»
11:40 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
11:50 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een app waarmee je jezelf als een konijn of robot kan zien. Ze willen allebei de app gebruiken en het is al snel ruzie.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Leer de molrat uit Zuid-Afrika, de lynx uit Duitsland en de bruinvis uit Nederland kennen.
«
»
12:25 De regels van Floor
Ruben, een jongen die Floor erg leuk vindt, is zijn kat kwijt. Floor gaat op zoek en vraagt haar vader om hulp. Margreet zoekt ook dus wie vindt het snelste de goede kat?
«
»
12:35 Kosmoo
Tijdens een toernooi wordt Fran zelfs van haar pony gegooid. Robbe en Ellis gaan op onderzoek uit.
«
»
13:00 Helden
De helden houden een episch kussengevecht.
«
»
13:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een boek over origami en maken al snel papieren vogels. Grizzy wil een papieren vlinder maken voor de berin.
«
»
13:30 Galactic Agency
Bekritiseerd om zijn vrijmoedigheid, wil Apple bewijzen dat de waarheid vertellen altijd een goede zaak is en neemt de gok om dat een hele dag te doen. Wanneer het bureau wordt ingeschakeld om een lift te repareren, beledigt zij CleoSpace.
«
»
13:40 Rox
Een groep bandieten wil de satelliet uit het World Space Center omvormen tot een gevaarlijk wapen. Team Rox moet in actie komen op de criminelen tegen te houden.
«
»
14:05 De Smurfen
Op Halloween wordt een Smurf in een monster veranderd, waarna hij per ongeluk grote schade aanricht in het dorp.
«
»
14:15 De Smurfen
Gargamel vangt Klungelsmurf en verleidt hem met een amulet dat hem van zijn onhandigheid afhelpt.
«
»
14:25 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:30 Mega Mindy
Als een van de beruchte Kriminalsky-broers wordt gearresteerd, is dat gevaarlijk voor Migrain en het politiekorps. En Mega Mindy kan pas komen helpen wanneer de generator van opa Fonkel weer gemaakt is...
«
»
14:55 Prinsessia
De prinsesjes krijgen de opdracht om samen een schoolkrant te maken. Ze kunnen het echter niet eens worden over de inhoud. Ze besluiten een wedstrijdje te houden: elk prinsesje maakt zelf een schoolkrant, en Juf Flora mag de winnaar kiezen.
«
»
15:10 Prinsessia
De prinsesjes leren vandaag sierlijk stappen op een rode loper. Violet glijdt bij haar oefenmoment uit, en valt languit op de grond. Roos heeft zeep onder de schoenen van Violet gesmeerd, zodat ze zeker zou vallen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine bakt koekjes. Samson en Marie vinden ze slecht, maar dat durven ze niet te zeggen om Florentine niet te schofferen. Florentine blijft er bakken.
«
»
15:30 Molang
Een schattig beestje belandt in de tuin van Molang en Piu Piu. Ze besluiten het te verzorgen.
«
»
15:35 De Smurfen
Smurfin en Smurfbloesem proberen Moppersmurf aan het lachen te maken door hem mee te nemen op een kampeertrip.
«
»
15:50 Presto's magische school
Kurt Drakentand en Lorenzo worden geëerd met een viering van hun magische carrières. Wanneer Kurts wangedrag ertoe leidt dat hij zichzelf per ongeluk hypnotiseert, komt hij in de problemen.
«
»
16:05 Galactic Agency
Voor het eerst in haar leven mist Apple een reparatie. Als een extreme perfectionist bouwt ze een tijdmachine om haar fout te herstellen. Maar het veroorzaakt grote opschudding.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy is moe en wil slapen, maar de Lemmings besluiten een kinderprogramma te kijken.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings gebruiken een lamp om zichzelf zo groot als een beer te maken.
«
»
16:30 Nachtwacht
Een vreselijke gil zet 's nachts gans Schemermeer in rep en roer, maar de bron wordt niet gevonden. De volgende dag wordt Brik bewusteloos aangetroffen in het bos. Onze drie helden ontdekken al snel dat er een verband is tussen beide gebeurtenissen.
«
»
16:55 Galaxy Park
De AAD wil de alien gevangen nemen. Drie louche bezoekers arriveren in het park.
«
»
17:40 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
17:45 Boomhutverhalen
De Kerstman heeft het vanavond erg druk, want het is Kerstavond. De slee klaarmaken, de cadeaulijsten controleren en het weer in de gaten houden, voor de Kerstman betekent deze nacht alles behalve rust.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Nachtraven
Op een plek waar je normaal 's nachts nooit zou komen, onderwerpt de Nachtraaf de duo's aan vier spannende tests en strijden de teams voor de titel van `Nachtraaf van de week'.
«
»
18:20 Sander & Beter
In een liveshow vanuit de Ketnet-studio wordt er samen met alle wrappers en enkele verrassingsgasten afscheid genomen van Sander als wrapper.
«
»
18:55 Jenny
Jenny heeft een slechte dag als ze haar haar begint te verliezen, een moeilijke stap om te accepteren. Maar Charles, die het heeft meegemaakt, is in staat haar te troosten, zozeer zelfs dat Jenny een gewaagd pact voorstelt.
«
»
19:05 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:15 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
19:40 4eVeR
Robin krijgt slecht nieuws van Sofie. Tussen Emma en Lewis lijkt het steeds beter te klikken, maar Steven is daar niet zo happy mee. Louise komt alweer in de problemen door Guillaume.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Marvin weet zich geen houding te geven nu hij het geheim van Jonas en Ruben heeft ontdekt.
«
»
21:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers