TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Escape to the Country
Een koppel uit Sussex met een budget van 650.000 pond zoekt het perfecte huis op het platteland. Jonnie brengt tevens een bezoek aan het lokale kasteel, waar ze het grootste middeleeuwse steekspel van het land organiseren.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Blind Getrouwd Nederland
Thierry en Sanne starten na de huwelijksreis met een nieuwe fase van het experiment: samenwonen. Voor de bruiden Chantal en Ingeborg is de dag van de waarheid aangebroken. Zij ontmoeten elkaar in de trouwzaal.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 MasterChef Australië
De chefs moeten aan de slag met een mystery box die wordt samengesteld door chef-kok Maggie Beer.
«
»
14:35 Escape to the Country
Een koppel wil graag verhuizen naar het platteland in Hampshire. Jonnie helpt ze met het vinden van hun perfecte huis. Ook brengt hij een bezoek aan een boerderij waar ze pepermunt groeien.
«
»
15:30 Neighbours
Toadie zit tussen twee vuren wanneer Rose Melanie beschuldigt van vandalisme aan haar wagen. Paul grijpt in wanneer Harlow twijfelt aan haar toekomst bij Lassiters.
«
»
16:00 Blind Getrouwd Nederland
In Turkije lijkt de breuk tussen Henk en Chantal niet meer te lijmen. De twee kunnen niet eens meer met elkaar in dezelfde ruimte zijn. Het samenwonen bevalt Thierry en Sanne goed. Ingeborg en Chantal zijn getrouwd.
«
»
16:50 Achter gesloten deuren
Jacob heeft samen met zijn vrouw een succesvol makelaarskantoor. Privé gaan de zaken echter minder goed: zijn vrouw verwijt zichzelf dat hun dochter is weggelopen. Maar Jacob weet de ware reden.
«
»
17:40 MasterChef Australië
De vier chefs die de jury het minst hebben overtuigd bij een opdracht nemen het tegen elkaar op.
«
»
18:40 Border Security: Australia's Front Line
Een kijkje achter de schermen bij de eerste verdedigingslinie van de Australische landsgrenzen: de douane, immigratiedienst en quarantaineafdeling. Aan hun de taak om smokkelaars, illegale immigranten en mogelijke terroristen te onderscheppen.
«
»
19:10 Home and Away
Tane vindt de beslissing van Mia om Summer Bay te verlaten egoïstisch en maakt haar dat ook duidelijk. Mackenzie maakt zich op voor een volgende pokeravond.
«
»
19:40 Moordenaars Open & Bloot
Vastgoedmagnaat Andrew Kissel wordt vermoord in zijn villa. De lijst met verdachten is lang. Mecanicien Ed Postma wordt dood aangetroffen op een parkeerplaats van een winkelketen.
«
»
20:30 Mee met de Flikken
De agenten krijgen een oproep over een vrouw die haar buur bedreigt met een mes. Al snel wordt duidelijk dat ze zich niet zomaar gewonnen zal geven. De arrestatie wordt een dramatisch gebeuren.
«
»
21:25 De Eerste op de Moordplek
In een stadje in het Britse Lancashire wordt een jong koppel het slachtoffer van brutaal zinloos geweld. De twintigjarige Sophie Lancaster komt daarbij om het leven.
«
»
22:25 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team werkt samen met de FBI wanneer een bomaanslag gelinkt wordt aan een terroristische groepering die mogelijks een aanslag plant in Los Angeles.
«
»
23:15 Las Vegas
In afwezigheid van Ed, krijgt Dany de leiding en wordt hij al snel geconfronteerd met enkele bizarre voorvallen in het Montecito. Zo zorgt een computerstoring ervoor dat honderden gasten opgesloten zitten in hun hotelkamer.
«
»
00:10 Moordenaars Open & Bloot
Vastgoedmagnaat Andrew Kissel wordt vermoord in zijn villa. De lijst met verdachten is lang. Mecanicien Ed Postma wordt dood aangetroffen op een parkeerplaats van een winkelketen.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers