TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 The World's Deadliest Weather
Persoonlijke verhalen van mensen die het slachtoffer zijn geworden van extreme weersomstandigheden. Ze vertellen hoe ze dodelijke weersverschijnselen zoals tornado's, tsunami's, aardverschuivingen of lawines ternauwernood hebben overleefd.
«
»
15:10 The World's Deadliest Weather
In de Amerikaanse Mojavewoestijn worden enkele chauffeurs verrast door een modderstroom. In North Carolina moet vakantiegangers op de vlucht slaan voor een waterhoos die aan land dreigt te komen.
«
»
16:10 SAS UK
Als climax van de huidige serie ondergaan de laatste zes celebs 48 uur marteling voor de ondervragingsfase. Alleen de fysieke en mentale elite zal het halen.
«
»
17:10 Stargate Atlantis
Het team van majoor Sheppard onderzoekt een neergestort schip en ontdekt dat er een overlevende is.
«
»
18:00 The World's Deadliest Weather
Wanneer orkaan Florence voorbijraast, wordt North Carolina getroffen door een zondvloed. In Anchorage, Alaska, worden bewoners opgeschrikt door een zware aardbeving. In Nazaré, Portugal wordt een surfer overspoeld door een kolossale golf.
«
»
19:05 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Er zijn nu drie miljoen dashcams in auto's: een blik op enkele van de ergste Britse overtreders.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Cois ergert zich aan Maria's televisieverslaving. Hij is van mening dat er niets interessants op de buis is. Elke dag komen er waardeloze stations bij. Marcel komt klagen over een zendmast in de voortuin van de Backeljaus. Maria weet nergens van.
«
»
20:35 Collateral Damage
Brandweerman Gordon Brewer verliest bij een bomaanslag zijn vrouw en kind. Hij gaat op zoek naar de dader, de Colombiaanse vrijheidsstrijder Claudio Perrini.
«
»
22:35 9-1-1: Lone Star
Owen helpt Michelle nieuwe informatie te vinden over de verdwijning van haar zus. De reddingsvideo van Marjan gaat viral.
«
»
23:30 9-1-1: Lone Star
Een enorme tornado raast door Austin. Owen, Michelle en hun teams racen om mensen te redden.
«
»
00:20 Stargate Atlantis
Het team van majoor Sheppard onderzoekt een neergestort schip en ontdekt dat er een overlevende is.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Maikel belt naar 112 omdat een uitbater gewond in zijn snackbar ligt. Maikel wil zo snel mogelijk weg, maar centralist Bilal draagt hem op om te blijven. De wond moet meteen behandeld worden. Maikel stemt alleen in als Bilal akkoord gaat met een vreemd verzoek: er mag absoluut geen politie gestuurd worden.

'NOOD', om 22.55 uur op Play5.

Dossiers