TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Sturm der Liebe
Robert is blij dat hij alles heeft kunnen uitpraten met Lia en dat zijn vader weer in het appartement woont. Maar dan duikt Ariane op, ze is blijkbaar vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 The Talented Mr. Ripley
Tom wordt naar Italië gestuurd om rijkeluiszoon Dickie terug naar Amerika te halen. Wanneer hij Dickie en zijn verloofde ontmoet, ziet Tom het leven waarvan hij altijd heeft gedroomd. Hij vermoordt Dickie en neemt zijn hele leven over.
«
»
16:25 Breeders
De gezondheid van Luke gaat achteruit en hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Paul, Ally en de rest van de familie wachten vol spanning op nieuws. De stress eist al gauw z'n tol.
«
»
16:50 White Collar
Peter wordt aangewezen om een onopgeloste zaak opnieuw te behandelen. Neal maakt zich daar zorgen over, omdat hij degene is die destijds de misdaad pleegde.
«
»
17:40 Modern Family
Op de begrafenis van een geliefde clownmentor komt Cameron z'n oude clownpartner Lewis tegen. Phil kan een belangrijke klant binnenhalen, maar wordt afgetroefd door een beruchte makelaar.
«
»
18:10 Modern Family
De belangrijke verkiezingsdag is weer aangebroken en de hele familie voert campagne: Mitch en Cam rijden rond in een 'Stem op Claire'-auto en het huis van de Dunphy's wordt omgetoverd in campagnehoofdkantoor.
«
»
18:40 The Simpsons
Marge, Lisa en Bart gaan samen in een Ethiopisch restaurant eten. Het uitje valt zo goed mee dat ze besluiten om voortaan vaker naar restaurants te gaan en er een blog over bij te houden.
«
»
19:10 The Simpsons
Lisa ontdekt dat haar favoriete schrijfster T.R. Francis haar boeken niet zelf schrijft. Dat brengt Homer en Bart op het idee om zelf een team samen te stellen dat voor hen een bestseller zal schrijven.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team moet samenwerken met ex-teamlid Jim Street. Samen gaan ze op zoek naar een vrouw en haar zoon, die op de vlucht zijn geslagen voor een drugskartel.
«
»
20:35 Rogue One: A Star Wars Story
Dertien jaar nadat haar familie werd vermoord door het keizerrijk, wordt Jyn Erso benaderd door de rebellen om deel te nemen aan een gevaarlijke missie: de plannen van de Death Star bemachtigen om een einde te maken aan de macht van het keizerrijk.
«
»
23:05 The Predator
Quinn McKenna, een voormalig commando van de speciale eenheden, heeft net het bestaan van de gewelddadige Predators ontdekt. Er is echter één probleem: niemand wil hem geloven.
«
»
01:00 Clique
Holly klampt zich vast aan Rachel na een schokkende escalatie. Om tot het duistere hart te komen van wat er is gebeurd en Georgia terug te trekken van de rand, komt er nog een laatste wending.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers