TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
22:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een magische lampenkap van zeilschepen en een theater van dansende grootvaders klokken.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Wanneer hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Ze denkt dat er mogelijk een babydiertje in het ei zit. Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.
«
»
06:20 Ollie
Charles wil wat tijd voor zichzelf, maar dat is lastig met Ollie en Mabel in de buurt.
«
»
06:25 Tee & Mo
Tee vindt zijn oude babymutsje en haalt herinneringen op aan hoe het was toen hij een baby was.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Simon gaat naar zwemles terwijl Maman en Gaspard zich vermaken in het kleine bad. Simon beseft snel wat voor oefeningen hij tijdens de les moet doen.
«
»
06:45 Simon
Na een spannend spel met Gaspard is Simon veel te actief om naar bed te gaan. Hij probeert van alles om maar in slaap te vallen.
«
»
06:50 Odo
Odo wordt niet gekozen voor het voetbalteam van het Boskamp, omdat hij te klein is. Odo en de andere kleine vogels dagen de grote vogels uit tot een wedstrijd.
«
»
06:55 Emmy & GooRoo
De kinderen van het magische bos leren een leuk nieuw spel waarbij hun benen aan elkaar worden gebonden. Ze hebben de grootste lol, maar ontdekken dat lopen op drie benen verrassend moeilijk is.
«
»
07:10 Sarah: Sokpop telt tot tien
Sokpop, het grappige vriendje van Sarah, telt tot tien en zingt met elk cijfer een liedje. De kinderen kunnen meezingen en meetellen met Sarah en Sokpop.
«
»
07:13 Sarah: Sokpop en Doosje
Sokpop raadt wat er in Doosje zit. Iedereen mag proberen om met Sokpop mee te raden.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft zin in pannenkoeken, maar Marie heeft al andere plannen. Samson wil dan wel bij Bobientje pannenkoeken eten, haar baasje kan lekker bakken. Marie is beledigd en slooft zich uit om te bewijzen dat ze even goed kan bakken.
«
»
07:30 Samson en Marie
Marie en Samson maken een herinneringendoos. Ze kiezen elk spulletjes uit die ze zullen begraven, in de hoop dat iemand hun herinneringendoos binnen een paar honderd jaar vindt.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als de heks per ongeluk verandert in een kikker, doet Bettina zich voor als de heks, met alle gevolgen van dien.
«
»
07:45 STIP IT
In Koninklijke Basketbalclub De Panne vertellen Poppy en Emilia hoe zij samen met de andere meisjes van de ploeg zijn opgekomen voor teammaatje Anna, die zwaar gepest werd. Brahim neemt de meisjes mee naar een optreden van Camille.
«
»
08:00 De Hoppers
Voor een schoolproject moeten Arno en Olivia samenwerken. Ze maken een nieuwe hamburger. Om kosten te besparen gebruiken ze goedkope ingrediënten die niet altijd even betrouwbaar zijn.
«
»
08:15 Galactic Agency
Grillor 747, Toasters gezworen vijand, is gestrand in het midden van de melkweg. Het agentschap wordt ingeschakeld om te helpen. Het is moeilijk voor Toaster om de drang te weerstaan om het pretentieuze schip te pesten.
«
»
08:25 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:30 De Smurfen
Hippe Smurf wordt moe van de exploderende doos van Lolsmurf. Hij besluit hem een koekje van eigen deeg te geven door de doos te manipuleren met een nog grotere explosie.
«
»
08:40 De Smurfen
Nadat ze de telescoop van Grote Smurf hebben gebroken, besluiten Bange Smurf en Potige Smurf zich als meisjes te verkleden en zich te verstoppen om hun straf te ontlopen.
«
»
08:55 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:05 Zouk
Animatiereeks over de avonturen van de kleine Zouk, een meisje met magische krachten, in De Hele Grote Stad. Gebaseerd op de strips van Serge Bloch en Nicolas Hubesch.
«
»
09:15 Masha en de Beer
Masha is bijna klaar voor nieuwjaar als de geesten uit het verleden haar bezoeken.
«
»
09:25 Masha en de Beer
De beer maakt zich net klaar voor zijn winterslaap als Mascha hem gezelschap wil houden. Ze probeert ook een winterslaap. Maar totdat je kussen, deken en matras comfortabel zijn, moet de beer vaak wakker worden.
«
»
09:30 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:40 De Smurfen
Een buitenaards kind bezoekt de Smurfen en betovert hen zodat ze zijn vrienden worden.
«
»
09:50 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Morgause probeert koning Uther in de val te lokken door zich voor te doen als koningin Gaelle uit Orcadia en zo met hem te trouwen. Arthur moet water uit een magisch meer halen om Morgause' ware identiteit te onthullen.
«
»
10:00 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Mordred en zijn neefjes bedenken een nieuw plan om Camelot aan te vallen, met behulp van een vreemd drankje dat alle dieren in weerwolven verandert. Het is aan Arthur en de jonge ridders om in te grijpen en de dreiging af te wenden.
«
»
10:10 Het betoverde dorp van Pinokkio
Floris traint iedereen voor het jaarlijkse Elven Festival. Pinokkio is echter niet zo goed, en wordt uit het team gezet. Hij verzint een list om toch mee te mogen doen.
«
»
10:25 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio een bal door het raam van de Oger schopt, moet hij hem terug gaan halen. Zal hij de verschrikkelijke Oger tegen het lijf lopen?
«
»
10:35 Presto's magische school
Lorenzo wordt geëerd met de Houdini-prijs en hij kiest Dylan om hem te vergezellen naar het gala. Dit maakt Vincent erg jaloers. Wanneer er situaties ontstaan om het evenement te saboteren, wordt hij achterdochtig tegenover Vincent.
«
»
10:45 Presto's magische school
Kurt Drakentand en Lorenzo worden geëerd met een viering van hun magische carrières. Wanneer Kurts wangedrag ertoe leidt dat hij zichzelf per ongeluk hypnotiseert, komt hij in de problemen.
«
»
10:55 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
11:00 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
11:10 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
11:25 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Arthur beschermt de Dragouaf, maar dat was eigenlijk de taak van Ulfin. De jonge ridder probeert het wezen te temmen, maar dat blijkt niet zo gemakkelijk als het leek.
«
»
11:35 Helden
Raceparcours & Lange Snorkel.
«
»
11:50 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings strijden vele keren om de hut van de boswachter, die ze niet willen delen. Uiteindelijk blazen ze de hut op.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings stuiten op een witte beer die via een stuk ijs is gearriveerd. Het stuk ijs begint langzaam te smelten.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Een kijkje naar de pofadder uit Zuid-Afrika, het rendier uit Zweden en de zeehond uit België.
«
»
12:25 De regels van Floor
Irma heeft zonder overleg kleren en de skeelers van Floor weggegeven aan de vluchtelingen in de straat. Floor is woest dat Irma háár spullen heeft weggedaan.
«
»
12:35 Goed gezien!
Charlotte, Jelle, Sarah en Maureen reizen de wereld rond op zoek naar de gekste uitvindingen in verre landen.
«
»
13:00 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een doolhof en een spectaculaire reuzenglijbaan.
«
»
13:15 Grizzy & the Lemmings
Grizzy weet de Lemmings te verpletteren met een van de koffers van de boswachter. De Lemmings zitten er aan vast en Grizzy gooit de koffer uit de hut.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een vreemd meer in een Indiaanse grotto die wezens jonger kan maken als ze er een keer in stappen.
«
»
13:30 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Arthur en Mordred worden onzichtbaar nadat ze een magisch drankje gedronken hebben. Ze worden gedwongen om samen te werken om het tegengif te vinden, maar alleen Mordred slaagt erin om de spreuk terug te draaien.
«
»
13:40 Rox
Team Rox gaat op zoek naar een dief die in staat is om elke computer ter wereld te kraken.
«
»
14:05 Masha en de Beer
De hongerige wolven komen met een geniepig nieuw idee om een pluimveebedrijf te beroven. Masha bereidt een eierenjacht voor de buurt voor.
«
»
14:10 Masha en de Beer
De beer maakt een cadeau klaar voor de vrouwtjesbeer, maar de bijen gooien roet in het eten.
«
»
14:20 Zouk
Zouk organiseert thuis een pyjamafeestje en nodigt naast haar vriend Jojo ook de kleine Galathea uit. Galathea is nieuw in de stad, en Zouk wil haar zo goed mogelijk verwelkomen. De kleine heks nodigt andere vrienden uit, maar die weigeren.
«
»
14:30 Zouk
De vader Zouk vindt de toverstaf van een van zijn voorouders. De tovenaar besluit samen met zijn vrouw de vermogens van het voorwerp te gaan testen, op een plek ver weg en veilig voor iedereen.
«
»
14:40 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:50 Mega Mindy
Een pianoconcert wordt gesaboteerd door een crimineel die een bom in de piano heeft geplaatst. Hij vraagt losgeld, en als hij dat niet krijgt zal de piano ontploffen. Mega Mindy moet de dader vinden.
«
»
15:15 Prinsessia
Juf Flora wil de drukte en stress van haar taak als directrice even ontvluchten. Ze wil iets anders doen. De taken worden gewisseld: juf Flora wordt kokkin, Basiel wordt lakei en Kamiel wordt directeur.
«
»
15:30 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik doet mee aan een ijseetwedstrijd tegen Samson. Ze kiezen beiden hun favoriete smaak. Tarik speelt vals, hij heeft voor de gelegenheid een lange jas aan en kiepert het ijs in zijn vele binnenzakken. Tot het ijs smelt.
«
»
15:40 De Smurfen
Bange Smurf is het beu om bang te zijn. Hij besluit een superheldenkostuum aan te trekken om zijn angst te overwinnen.
«
»
15:50 Interstellar Ella
Animatiereeks over de avonturen van het zevenjarige meisje Ella en haar vrienden in het universum.
«
»
16:00 Arthur en de kinderen van de ronde tafel
Een mysterieus wezen valt de kuddes aan die buiten het kasteel op de velden grazen. Gwen vreest dat Miagrou daarvoor verantwoordelijk is, en gaat naar hem op zoek.
«
»
16:10 Galactic Agency
Pluiii en Botemps schakelen het Galactisch Agentschap in om de machine te repareren voor hun grote Galactische Loterij-trekking. Dany maakt van de gelegenheid gebruik om te proberen vals te spelen.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
«
»
16:30 Nachtwacht
Een weerwolf is naar Schemermeer gekomen tijdens het dorpsfeest en ontvoert Sacha. De Nachtwacht moet er alles aan doen om haar te redden.
«
»
16:55 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 STIP IT
In wijk Muide-Meulestede in Gent maakt Marilou samen met de bewoners de beestigste stippenlijn. Marilou vertelt haar pestverhaal en we maken kennis met haar hond Jean en paard Amalia, die een grote steun voor haar waren toen ze het moeilijk had.
«
»
18:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:10 Nachtraven
In team Blauw spelen Uma en Nette, in team Rood Dao en Daan en in team Groen spelen Pierre en Césa.
«
»
18:20 Gamekeepers
De GameKeepers hebben een amulet als gamekey om een oude piratenschat in handen te krijgen. Daarvoor moeten ze naar de kerker van een fort. Maar er lopen ontsnapte gevangenen rond en ook de gevaarlijke piraat met zijn zwaard.
«
»
18:43 STIP IT
Dromen, een song van Lotte De Clerck en Francisco Schuster en geschreven door Wouter Vander Veken, in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
18:45 De Hoppers
Arno wil dit jaar voor de eerste keer de Hopper Cup winnen. Daria heeft zich ingeschreven voor een zomerkamp van NASA. Ze hoopt dat ze toegelaten wordt.
«
»
19:05 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:15 STIP IT
In wijk Muide-Meulestede in Gent maakt Marilou samen met de bewoners de beestigste stippenlijn. Marilou vertelt haar pestverhaal en we maken kennis met haar hond Jean en paard Amalia, die een grote steun voor haar waren toen ze het moeilijk had.
«
»
19:30 Buck
Het begint bij de zelfgebeide trui van Katrien voor Elias. Buck neemt alles wat mensen zeggen letterlijk en Katrien leert hem `een leugen om eigen bestwil'. Het alarm gaat af in de school. Het is vals alarm, maar iemand heeft het aangezet.
«
»
19:45 4eVeR
Nadat Gamil een brandend huis is binnengegaan, zijn de vrienden erg ongerust. Gelukkig heeft Robin op tijd de brandweer verwittigd, en is Gamil erin geslaagd om twee kleine kindjes te redden.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers