TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 The Great Escapers
In Frankrijk moet een stel hun Bed & Breakfast snel zien te openen, voor de eerste gasten arriveren. In Spanje lopen de gemoederen hoog op als twee eigenaren voor het eerst samenwerken.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Blind Getrouwd USA
Vijf koppels maken zich klaar om in het huwelijksbootje te stappen. Terwijl de eerste drie koppels hun huwelijk vieren met hulp van familie en vrienden, zijn er nog twee koppels over die de sprong nog moeten wagen.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Achter gesloten deuren
Elke woont sinds kort weer bij haar ouders, net als haar broer en schoonzusje, met wie ze een datingbedrijf runt. Maar ze ontdekt dat haar schoonzusje het bedrijf misbruikt voor andere zaken.
«
»
13:30 The Great Escapers
Een stel expats bevinden zich op zee om hun nieuwe visbedrijf te openen. Twee B&B-eigenaren moeten in Frankrijk hun grootste uitdaging tot nu toe zien te overwinnen.
«
»
14:20 Neighbours
Het feit dat hij Leo heeft aangemaand om Chloe met rust te laten, keert zich tegen Hendrix: hij wordt ontslagen. Leo vraagt hulp aan Paul. Roxy betrapt Jesse in het kantoor van Terese.
«
»
14:45 Blind Getrouwd USA
De vijf koppels hebben een leuke avond en dansen erop los tijdens hun huwelijksfeest. Erna spenderen ze hun eerste nacht samen als man en vrouw.
«
»
16:10 Achter gesloten deuren
De vrouw van Klaas is getroffen door een fatale ziekte. Klaas heeft een illegale mogelijkheid om aan geld te komen dat het leven van zijn vrouw zou kunnen verlengen.
«
»
17:05 24 Hours in A&E
Documentaireserie over een van de drukste SEH-afdelingen van Groot-BrittanniŽ. De vreugde en het verdriet van de patiŽnten en hun families worden vastgelegd, evenals het harde werk en de professionaliteit van het personeel.
«
»
18:05 Police Interceptors
Van dronken bestuurders tot autodieven, ze zijn geen partij voor de interceptie-eenheden van het Britse politiekorps. Volg deze officieren in hun dagelijkse bezigheden, van patrouilles tot achtervolgingen en interacties met verdachten.
«
»
19:00 Home and Away
De (liefdes)levens van bewoners van het fictieve Australische stadje Summer Bay. De hoofdpersonen moeten omgaan met relaties, familie, liefde, verlies en opgroeien.
«
»
19:30 Rescue Cam
Twee vliegtuigen botsen in volle vlucht. Omstanders helpen een voertuig op te tillen dat betrokken is geweest bij een ongeluk. Mensen zitten vast onder het puin nadat een terras is ingestort.
«
»
20:00 Premier League Darts
Verslag van de derde ronde in de Premier League Darts, vanuit het OVO Hydro-stadion in Glasgow, Schotland.
«
»
23:40 Police Interceptors
Van dronken bestuurders tot autodieven, ze zijn geen partij voor de interceptie-eenheden van het Britse politiekorps. Volg deze officieren in hun dagelijkse bezigheden, van patrouilles tot achtervolgingen en interacties met verdachten.
«
»
00:30 Ice Road Truckers
De truckers hebben haast om de meest heftige storm in jaren voor te zijn. Art en Todd gaan op pad om zichzelf te bewijzen.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers