TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Charlie's Angels: Full Throttle
Detectives Natalie, Dylan en Alex worden op pad gestuurd nadat de database van de getuigenbescherming werd gekraakt. Vijf mensen van de lijst werden al vermoord.
«
»
16:10 SAS: Who Dares Wins Celebrity
De selectieprocedure gaat verder. Welke rekruten overleven een spelletje 'moordbal', een achterwaartse val uit een helikopter en een duik in ijskoud water?
«
»
17:10 Stargate Atlantis
Majoor Sheppard leidt een expeditie naar de thuisplaneet van de Genii, een vreedzame en eenvoudige landbouwersbeschaving die het Stargate-team kan helpen met hun nakende voedseltekort.
«
»
18:05 The World's Deadliest Weather
Ecuador wordt getroffen door de zwaarste aardbeving van de afgelopen eeuw. - In Indiana eindigt een festival in een tragedie wanneer het hoofdpodium het door een storm begeeft.
«
»
19:05 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Doran is op zoek naar een vermoedelijke autodief. Na een vruchteloze zoektocht, wordt de politiehond erbij gehaald. Agent Hollis wordt opgeroepen voor een zwaar verkeersongeluk.
«
»
20:00 De familie Backeljau
Volgens de krant van Cois is de toename van het aantal werklozen lichtjes afgenomen. Het bericht laat de familie Backeljau koud. Een aangetekende brief veroorzaakt echter wel paniek.
«
»
20:35 Action Point
D.C. is de knettergekke eigenaar van een goedkoop pretpark waar de attracties zijn ontworpen met minimale veiligheid voor maximaal plezier.
«
»
22:10 Crystal Skulls
Een zwart gat nadert de aarde en zou wel eens het einde van alle leven kunnen betekenen. Kan een collectie van twaalf schedels uit een van de ruïnes van een Maya-tempel de apocalyps afwenden?
«
»
23:50 Stargate Atlantis
Majoor Sheppard leidt een expeditie naar de thuisplaneet van de Genii, een vreedzame en eenvoudige landbouwersbeschaving die het Stargate-team kan helpen met hun nakende voedseltekort.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers