TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Onderbreking
«
»
08:45 Onderbreking
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Henning en Shirin helderen het misverstand rond het huwelijk op, tot grote opluchting van de ouders van Henning. De moeder van Henning ontdekt dat Shirin ook als kamermeisje in het hotel werkt.
«
»
12:05 Onderbreking
«
»
14:35 Sorry for Your Loss
Ken keert terug naar zijn ouderlijk huis om zijn vader te begraven. De begrafenis wordt complex wanneer blijkt dat Kens vader wil uitgestrooid worden op het veld van zijn favoriete sportteam.
«
»
16:25 Breeders
Na het overlijden van Michael verblijft het gezin bij Darren. Paul probeert Ally te ontlasten door enkele huishoudelijke taken van haar over te nemen, maar dat heeft niet het gewenste resultaat.
«
»
16:50 White Collar
Neal gaat opnieuw undercover, maar dit keer als een butler. Het plan bestaat erin een bedrieger te pakken die het fortuin van een familie in Manhattan wil stelen.
«
»
17:45 Modern Family
Een kerel die vroeger in de buurt woonde, keert terug en blijkt tot internetmiljardair te zijn opgeklommen. Reden genoeg voor Phil om te mijmeren over wat hij geworden zou kunnen zijn.
«
»
18:15 Modern Family
Het is een zonnige decemberdag en dus vertoeft de hele familie aan het zwembad van Jay en Gloria. De familieleden komen tot de vaststelling dat ze met Kerstmis allemaal elders zullen zijn.
«
»
18:45 The Simpsons
Wanneer Maggie niet in slaap kan vallen, vertelt Homer haar een verhaaltje over een trip die de Simpsons samen met de Flanders naar de Grand Canyon maakten.
«
»
19:10 The Simpsons
Nadat hij Marge een droomreis heeft beloofd, spreekt Homer met een reisbureau af dat hij een ultrageheim koffertje naar Parijs zal brengen in ruil voor korting op een vakantie voor het hele gezin.
«
»
19:40 Crime Night: S.W.A.T.
Daniels carrière komt op de helling te staan wanneer blijkt dat hij de kidnapper van zijn petekind iets té nauwlettend in het oog houdt.
«
»
20:35 Revolver
Na zeven jaar eenzame opsluiting wordt Jake Green vrijgelaten uit de gevangenis. Hij zint op wraak op de man die hem in de cel deed belanden, de gewelddadige casino-eigenaar Dorothy Macha.
«
»
22:50 Great White
Tijdens een vlucht met een rijke zakenman en diens vrouw spot piloot Charlie een gekapseisde boot. Hij besluit te landen en op zoek te gaan naar overlevenden.
«
»
00:30 Eden
Op zoek naar antwoorden ontmoet Scout een bondgenoot van Hedwig die haar vertelt over de droom die hij en Hedwig deelden om een nieuw leven te beginnen.
«
»
01:35 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers