TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 And then there were none
Het is 1939. Europa staat op de rand van een oorlog. Tien personen worden samengebracht op Soldier Island, een afgelegen rotseiland aan de kust van Zuid-Engeland.
«
»
06:00 Father Brown
Eerwaarde Brown mengt zich in het onderzoek naar de moord op een ervaren politieagent tijdens een bowlingwedstrijd.
«
»
06:45 New Tricks
Jack Halford kondigt zijn vertrek aan. Nog voor zijn collega's de ware reden voor zijn vertrek kunnen achterhalen, komt de geheimzinnige Stephen Fisher op de proppen met een 100 jaar oude moordzaak.
«
»
07:35 The Coroner
Jane Kennedy keert terug naar het kuststadje dat ze ontvluchtte als tiener om er de positie van lijkschouwer in te nemen. Haar eerste zaak is het mysterieuze overlijden van een tiener.
«
»
08:25 The Coroner
Het aangespoelde lichaam is volgens Jane het gevolg van een mislukt zeemansgraf. Davey is het daar niet mee eens en allebei proberen ze de ander van hun ongelijk te overtuigen.
«
»
09:10 Midsomer murders
Deel 1/2. Een zonderlinge sekte, de Oblong Foundation, trekt de aandacht van Barnaby als er een vrouw wordt vermist.
«
»
09:55 Midsomer murders
Deel 2/2. Een zonderlinge sekte, de Oblong Foundation, trekt de aandacht van Barnaby als er een vrouw wordt vermist.
«
»
10:40 Shakespeare & Hathaway - Private Investigators
Wanneer het duo een oude Bingo-speelhal helpt te sluiten, ontdekt Frank tot zijn verbazing dat er een oude bekende aan het werk was. Wat zou zijn rol geweest zijn in het verhaal?
«
»
11:25 Sister Boniface Mysteries
De zanger van de rockband The Queenmakers wordt enkele minuten voor hun optreden in het stadhuis van Great Slaughter dood aangetroffen.
«
»
12:10 Death in Paradise
Jack Mooney en zijn team betreden de riskante wereld van poker wanneer Bobby Rodrigues tijdens een plaatselijk toernooi wordt vergiftigd.
«
»
13:05 The Watch
Sam Vines wordt met de dood geconfronteerd wanneer een voormalige vriend na 20 jaar onveranderd en wraakzuchtig terugkeert.
«
»
13:45 Father Brown
Father Brown raakt verwikkeld in een brutale kunstroof, op touw gezet door zijn tegenstander Flambeau. Die is van plan de priester en zijn vrienden in te schakelen om een oude rekening te vereffenen.
«
»
14:45 New Tricks
Wanneer er menselijke restanten worden gevonden nabij de eliteschool waar hij les gaf, moet het team de verdwijning van leraar Jason Bowe opnieuw onderzoeken. Het is hun eerste opdracht zonder Jack.
«
»
15:50 The Larkins
Wanneer Norma aan Ma bekent dat Pop door de Jerebohms in de val is gelokt, schakelt Ma hulp in om haar eigen valstrik op te zetten. 6/6
«
»
16:50 Ghosts
Button House verwelkomt een mysterieuze gast die een schokkend nieuwtje voor Alison heeft. Thomas heeft gemengde gevoelens bij de komst van deze nieuwe gast.
«
»
17:25 Ghosts
Alison en Mike kamperen buiten terwijl hun door houtworm aangetaste huis ontsmet wordt. Al gauw maken ze er een wedstrijdje van om te zien wie de beste kampeerder is.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een skydiver lijkt in volle val vermoord te zijn, zijn keel was bij de landing overgesneden. Neville en het team duiken in de vlijmscherpe wereld van de social media.
«
»
19:00 Midsomer murders
Deel 1. De Bleakridge Watch patrouilleert in de straten van hun afgelegen dorp en verraadt iedereen die onwettig handelt.
«
»
20:00 Midsomer murders
Deel 2. De Bleakridge Watch patrouilleert in de straten van hun afgelegen dorp en verraadt iedereen die onwettig handelt.
«
»
21:00 Grantchester
Leonard zit in de gevangenis vanwege zijn homoseksualiteit en Daniel heeft het daar moeilijk mee. Leonard krijgt te maken met omkoping en geweld.
«
»
22:00 Grantchester
Als Geordies oude vriend Johnny hem om hulp vraagt, kan Geordie hem moeilijk weigeren. Johnny wil iemand helpen, maar de grenzen tussen goed en kwaad vervagen snel.
«
»
22:55 McDonald & Dodds
Op Allerzielen wordt in de buurt van de Glastonbury Tor een succesvolle zakenman gevonden in een ondiep graf. De verdachten zijn al even excentriek als de misdaad zelf.
«
»
00:35 Rosemary and Thyme
De blinde professor James Mullins is een goede bekende van Rosemary. Hij wordt dood aangetroffen.
«
»
01:25 Miss Fisher's Murder Mysteries
Op het einde van de oorlog poseerde Phryne voor de bekende schilder Pierre Sarcelle, die een tijdje later werd vermoord. Zijn weduwe Veronique komt na tien jaar enkele van zijn schilderijen oppikken.
«
»
02:20 Father Brown
Father Brown raakt verwikkeld in een brutale kunstroof, op touw gezet door zijn tegenstander Flambeau. Die is van plan de priester en zijn vrienden in te schakelen om een oude rekening te vereffenen.
«
»
03:05 Jonathan Creek
Jonathan raakt geïntrigeerd door een vreemd verhaal over een vermoorde drugskoerier die blijkbaar terugkeert om door middel van voodookrachten zijn moordenaars te kwellen.
«
»
03:55 Grantchester
Leonard zit in de gevangenis vanwege zijn homoseksualiteit en Daniel heeft het daar moeilijk mee. Leonard krijgt te maken met omkoping en geweld.
«
»
04:45 Grantchester
Als Geordies oude vriend Johnny hem om hulp vraagt, kan Geordie hem moeilijk weigeren. Johnny wil iemand helpen, maar de grenzen tussen goed en kwaad vervagen snel.
«
»
05:30 Ghosts
Hevige sneeuwval zorgt ervoor dat Button House moeilijk bereikbaar is, waardoor het huwelijk van Sam en Claire in het gedrang komt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers