TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
06:15 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Onze chef Johan Segers kiest vandaag voor één van de populairste zomerproducten van elke beenhouwer: varkensribbekes.
«
»
06:35 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gemakkelijk vispannetje met kabeljauw // Pasta met witte kool en gehakt // Pita met kip en een yoghurtsausje // Gewokte noedels met ei en tomaat
«
»
07:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
08:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag de chef die het liefste kookt op zijn witte sokken als een echte don juan: Jelle Beeckman! Hij maakt een kruidige gehaktschotel met labneh, granaatappel en geroosterde pitabroodjes.
«
»
08:30 Het weekmenu
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
09:15 Pasta & risotto
Peppe gaat de feestelijke tour op met deze overheerlijke bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi verrast met deze ontbijtrisotto met haver.
«
»
09:40 Pasta & risotto
Jan Tournier maakt een lekkere pasta met ibericoham en groene asperges. Peppe geeft de klassieke Risotto met paddestoelen een extra boost met amarone wijn.
«
»
10:00 De Eregast
Peppe heeft vandaag de rock 'n roll van de keuken uitgenodigd: Sergio Herman.
«
»
10:55 De dagschotel
Eenvoud is rijkdom. Da's de favoriete uitspraak van Peppe Giacomazza. Ook voor zijn dagschotel van vandaag gelden deze wijze woorden. Peppe maakt vandaag verse pasta met bonen.
«
»
11:15 De sterrenkaart
Het Limburgse Lommel is sinds 2020 een twee-sterrenrestaurant rijker. Een onverwachte droom die uitkwam voor Jan Tournier. Hij gaat in restaurant Cuchara elke dag opnieuw voor de culinaire top met Japans getinte kunstwerkjes op je bord.
«
»
11:50 Klaar in 20 minuten
Vandaag de chef die met zijn comfort food onze horecagezwellen alsmaar doet opwellen: Beeckman Jelle! Hij gaat voor roodbaarsfilet met gewokte groentjes voor 't gezond en een boterroomsausje voor 't vettig. Het perfecte huwelijk!
«
»
12:20 De sterrenkaart
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
13:00 Puur oosters: Japans
In de Japanse keuken heeft elke chef zijn specialiteit en vandaag laat chef Ivan Verhelle zien welk aspect uit de Japanse keuken zijn absolute stokpaardje is: de teppanyaki.
«
»
13:20 Toasted!
Mix de looks van de IJslandse Dagny Ros Asmundsdottir met de rock-'n-rol van chocolatier Dominique Persoone en je krijgt magie op je bord.
«
»
13:50 Piet patron
Thibault is de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu.
«
»
14:20 Wild van wild
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
14:45 Bal National
Eerst vult Wim gehakballen met een vulling van gestoofd witloof, béchamelsaus, kaas en Belgische mosterd. Daarbij komt aardappel-witloofstoemp.
«
»
15:20 Nuances
In Nuances gaat Thierry vandaag aan de slag met één van zijn favoriete producten: coquilles!
«
»
15:55 De Zoete Zonde
In Zoete Zonde maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse. Er zijn 10 geboden. Roger van Damme voegt er graag nog één aan toe: zondig zoet!
«
»
16:25 De Eregast
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit.
«
»
17:30 Klaar in 20 minuten
Vandaag kookt het zwaargewicht uit de culinaire showbusiness: Bert Meewis! Hij bakt varkenskoteletjes die hij serveert met een zalige Blackwellsaus.
«
»
18:00 De sterrenkaart
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
18:35 A la carte
Sommige gerechten lijken op het eerste gezicht heel gemakkelijk om te maken, maar als je ze op de perfecte manier wil serveren, zijn ze toch niet zo simpel als vaak gedacht.
«
»
19:05 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Gevuld Kalfsgebraad met aardappelsalade // Zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa // Vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta // Lasagne van risottorijst, tomaat en ragu
«
»
19:45 Meesterlijke klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
20:20 Veggie
Gegrilde maïs met knoflookmayonaise en guacamole.
«
»
20:40 Klaar in 20 minuten
Vandaag maakt deze chef furore in deze culinaire sectore(n): Moerman Lore! Ze zorgt voor een vegetarisch gerechtje met penne, veggiekip en een verrassende spinaziepesto. Makkelijk, lekker en vooral klaar in de beloofde 20 minuten.
«
»
21:10 De sterrenkaart
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
22:05 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:00 Klaar in 20 minuten
Vandaag staat Jeroen de Pauw achter de kookpotten. Hij maakt een dikke bloemkoolsoep met croutons van peperkoek en gerookte eend. Een kommetje gezelligheid dus dat bovendien klaar is in 20 minuten.
«
»
23:30 De chalet aan zee
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
00:15 HAPeritief! (compilatie)
aperitief & een hapje
«
»
00:35 Comfort Food
Binnenblijfweer vraagt om Comfort Food! Dat weet Jeroen De Pauw als de beste. Vandaag maakt hij balletjes in tomatensaus die ook kort in de oven gaan.
«
»
01:00 De Eregast
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
01:50 DIY (do it yourself)
Een programma waarin onze njam!-chefs alles wat we normaal klaargemaakt in de winkel kopen nu helemaal zelf bereiden!
«
»
02:20 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
03:10 Klaar in 20 minuten
Vandaag maakt deze chef furore in deze culinaire sectore(n): Moerman Lore! Ze zorgt voor een vegetarisch gerechtje met penne, veggiekip en een verrassende spinaziepesto. Makkelijk, lekker en vooral klaar in de beloofde 20 minuten.
«
»
03:35 De sterrenkaart
Het Gebaar in Antwerpen van Roger van Damme heeft al 13 jaar een Michelinster achter zijn naam staan. Hoe kunnen ze na al die jaren dat niveau behouden?
«
»
04:15 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
05:05 Klaar in 20 minuten
Vandaag staat Jeroen de Pauw achter de kookpotten. Hij maakt een dikke bloemkoolsoep met croutons van peperkoek en gerookte eend. Een kommetje gezelligheid dus dat bovendien klaar is in 20 minuten.
«
»
05:25 De chalet aan zee
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers