TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 G.I. Jane
Door een omstreden besluit van de Amerikaanse regering wordt luitenant Jordan O'Neill geselecteerd als eerste vrouwelijk lid van een antiterroristisch elitekorps.
«
»
15:25 The A-Team
Waneer Jenny Olsen samen met haar vriend Ray aankomt in een tof, gezellig restaurantje, wordt ze ontvoerd.
«
»
16:15 Magnum
Magnum wordt ingehuurd door Robert Caine, een hoge functionaris van het Hof van Justitie. Hij moet proberen Diane Westmore te vinden, een prostituee die Caine in Honolulu leerde kennen.
«
»
17:10 The A-Team
Rudy Garcia werkt in een autofabriek. Na een misstap in zijn verleden probeert hij nu met een schone lei te beginnen en zijn gezin te onderhouden.
«
»
18:10 Top Gear
Jeremy Clarkson onderwerpt de Skoda Yeti aan een grondige test, terwijl James May op het circuit een bijzondere rit aflegt in de Aerial Atom V8.
«
»
19:05 Body Cam Cops
Politieagenten zijn vaak de eerste hulpdienst ter plekke. Hun bodycams registreren niet alleen harde interventies, maar net zo goed hun heroïsche daden.
«
»
20:05 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:35 Papillon
Henri Charrière, bijgenaamd Papillon, wordt tot levenslange dwangarbeid veroordeeld en naar het Duivelseiland in Frans-Guyana verbannen. Hij is vastbesloten te ontsnappen.
«
»
23:20 The Reunion
Sam, Leo en Douglas zijn drie halfbroers met dezelfde vader. Wanneer hun steenrijke vader overlijdt, worden ze door hun zus Nina samengebracht om de erfenis te verdelen.
«
»
01:05 The A-Team
Rudy Garcia werkt in een autofabriek. Na een misstap in zijn verleden probeert hij nu met een schone lei te beginnen en zijn gezin te onderhouden.
«
»
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers