TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 De gezonde goesting
Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites.
«
»
06:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag zij aan zij met jonge chef MichaŽl Vrijmoed. Een lekkere maaltijd in elkaar boksen op een halfuurt tijd is een koud kunstje voor chef MichaŽl.
«
»
06:45 Lekker lang leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
07:10 Soep!
Ijslandse maaltijdsoep (Kjotsuppa) / Knolselder-Peterseliewortelsoep
«
»
07:25 Toasted on Wheels!
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
07:45 De dagschotel
Veggie koken is niet alleen hip, het is ook super lekker. Dat bewijst MichaŽl Vrijmoed met zijn drie bereidingen van wortel, die hij combineert met een Marokkaanse dipsaus, de chermoula.
«
»
08:00 De Wereldkeuken
Alle tips en trics voor een overheerlijk Midden-Oosten op tafel krijg je vandaag van Merijn. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor jou geen geheimen meer.
«
»
08:45 In de Mix (magazine Njam)
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Basiel & AmťlieHapjes - Bart Desmidt: Gevulde tomaat - Reportage Stoffels Tomaten- Handige Keukentools - Steffi Vertriest: Bloemkool paprikasoepCake.
«
»
09:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de uit Amsterdam aangemeerde: Michiel van der Eerde! Hij speelt het klaar om in 20 minuten een verrassend vegetarisch gerecht te maken met aardpeer.
«
»
09:40 Lekker lang leven
Chef en diŽtist MichaŽl Sels start de dag het liefst met een heerlijk en gezond ontbijtje. Daarna maakt hij jong en oud gelukkig met een portie comfort food, maar dan met een healthy twist.
«
»
10:05 De Zoete Zonde
In 'Zoete Zonde' maakt Roger van Damme telkens een gekend en 'basic' dessert klaar, dat hij daarna een upgrade geeft naar een dessertenbord van wereldklasse.
«
»
10:55 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
11:30 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van JoŽl Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
12:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de culinaire poster boy: Bakker Syrco. Hij maakt een klassieker uit de Peruaanse keuken: ceviche.
«
»
12:25 De gezonde goesting
Geen ovenhapjes met duizenden laagjes bladerdeeg of frituurhapjes, maar wel super gezonde bits & bites.
«
»
12:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag zij aan zij met jonge chef MichaŽl Vrijmoed. Een lekkere maaltijd in elkaar boksen op een halfuurt tijd is een koud kunstje voor chef MichaŽl.
«
»
13:25 Lekker lang leven
Volgens chef en diŽtist MichaŽl Sels past zelfs taart in een gezonde levensstijl. En al zeker als je er ook nog groenten in verbergt.
«
»
13:50 Soep!
Ijslandse maaltijdsoep (Kjotsuppa) / Knolselder-Peterseliewortelsoep
«
»
14:10 Toasted on Wheels!
De ontbijtbar op wieltjes van Dominique en Dagny Ros staat vandaag opgesteld aan het Antwerpse MAS.
«
»
14:35 Ellemiekes KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
15:00 De dagschotel
Veggie koken is niet alleen hip, het is ook super lekker. Dat bewijst MichaŽl Vrijmoed met zijn drie bereidingen van wortel, die hij combineert met een Marokkaanse dipsaus, de chermoula.
«
»
15:15 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van JoŽl Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
15:55 De Chalet, Hollandse Maatjes
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
16:45 Puur oosters: Japans
In de Japanse keuken heeft elke chef zijn specialiteit en vandaag laat chef Ivan Verhelle zien welk aspect uit de Japanse keuken zijn absolute stokpaardje is: de teppanyaki.
«
»
17:00 In de Mix (magazine Njam)
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Ginger Louise Hapjes - Bart Desmidt: Bloemkool met parmezaan - Reportage Stokerij Vanderlinden - Handige Keukentools.
«
»
17:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de culinaire trots van Hasselt: Breysem Anne-Sophie. Ze gaat voor een schoon stuk kabeljauw dat ze serveert met groene asperges, parelcouscous en zelfgemaakte dragonolie.
«
»
17:55 Het Weekmenu - reeks 2
PaŽlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
18:45 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
19:15 Uit de Schelp
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat.
«
»
19:45 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
20:15 De gezonde goesting
Het is ongetwijfeld een gekend tafereel: laat thuis en nog even een pitstop bij de plaatselijke frituur.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst rock-'n-rolt vandaag in de keuken van De Garde van Gert met chef Dominique Persoone.
«
»
21:15 Lekker lang leven
MichaŽl Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulť met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
21:45 Soep!
Italiaanse kippensoep met eieren en kaas (Stragiatella a la Romana) / Keteltje met rundsvlees, gevogelte en groentjes (Petite Marmite Henri IV).
«
»
22:25 De smaaktoerist
Vandaag is groen! de kleur van De Smaaktoerist. Want in WalloniŽ heb je ontzettend leuke groene plekjes. Jeroen De Pauw trekt er naar de meest weelderige moestuin. Hij bezoekt ook een imker.
«
»
23:00 De dagschotel
Bladerdeegjes met tongrolletjes, het klinkt ongelooflijk 'jaren 80 en dat zijn ze ook.
«
»
23:20 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
23:50 Pasta & Risotto
Dagny Ros maakt een prachtig groene risotto met gerookte zalm en pesto van erwten en spinazie. Steffi maakt deze lekkere speltpasta met bloemkoolsaus uit de oven.
«
»
00:05 Sportfood
Bart zit 3 keer per week in de fitness. Chef MichaŽl en topsportdiŽtiste Stephanie maken speciaal voor hem en voor alle sporters die aan krachttraining doen een alternatief op de kip met rijst.
«
»
00:35 Winters grillen
Om Winters te Grillen heb je niet veel nodig: een barbecue en je vrienden. Chef Jeroen De Pauw maakt vandaag een stoofpotje van kip, inclusief limoncello, op de BBQ.
«
»
00:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst rock-'n-rolt vandaag in de keuken van De Garde van Gert met chef Dominique Persoone.
«
»
01:35 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
01:50 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de culinaire poster boy: Bakker Syrco. Hij maakt een klassieker uit de Peruaanse keuken: ceviche.
«
»
02:10 In de Mix (magazine Njam)
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
02:40 De Chalet, Hollandse Maatjes
De boys maken het extra feestelijk met een kerststol als ontbijt, de zotste carpaccio ooit en een kalkoenrollade met truffel als diner.
«
»
03:25 Puur oosters: Japans
In de Japanse keuken heeft elke chef zijn specialiteit en vandaag laat chef Ivan Verhelle zien welk aspect uit de Japanse keuken zijn absolute stokpaardje is: de teppanyaki.
«
»
03:35 In de Mix (magazine Njam)
"Mocktails - Hannah Van Ongevalle: Ginger Louise Hapjes - Bart Desmidt: Bloemkool met parmezaan - Reportage Stokerij Vanderlinden - Handige Keukentools.
«
»
04:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken de culinaire trots van Hasselt: Breysem Anne-Sophie. Ze gaat voor een schoon stuk kabeljauw dat ze serveert met groene asperges, parelcouscous en zelfgemaakte dragonolie.
«
»
04:25 Het Weekmenu - reeks 2
PaŽlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
05:05 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
05:55 Uit de Schelp
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers