TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Christoph en Franzi zijn geschokt wanneer ze vernemen dat Tim nog steeds wordt vastgehouden. Christoph besluit de politie in te lichten. Vanessa keert terug van haar trainingskamp.
«
»
12:10 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Indiscretion
Terwijl haar echtgenoot en dochter het huis uit zijn, beleeft psychiater Veronica Simon een passionele flirt met de jonge kunstenaar Victor.
«
»
16:25 The Resident
Bells vertrouwen in Quovadis wordt allesbehalve gesterkt als Henry Barnett met beroertesymptomen op de SEH wordt binnengebracht. Mina's verleden komt aan het licht als haar moeder langskomt.
«
»
17:20 Modern Family
Phil en Luke verdiepen zich volop in hun nieuwe hobby: koorddansen. Gloria raakt geïrriteerd wanneer Jay meer aandacht heeft voor de hond dan voor haar.
«
»
17:50 Modern Family
Claire start een petitie voor een stopbord op een druk en gevaarlijk kruispunt. Jay en Manny gaan samen van deur tot deur om inpakpapier te verkopen ten voordele van Manny's school.
«
»
18:20 Superstore
Jonah staat op de wapenafdeling van Cloud 9. Hij weigert te verkopen aan iedereen die er volgens hem verdacht uitziet. Glenn probeert de hele winkelvoorraad morning-afterpillen te bemachtigen.
«
»
18:55 The Simpsons
De Simpsons organiseren een verjaardagsfeestje voor Maggie. Na het feest vertelt Marge aan Homer dat haar moeder en zijn vader er eenzaam uitzien.
«
»
19:20 The Simpsons
Homer wordt leraar en is heel enthousiast over zijn nieuwe functie. Maar al gauw beginnen zijn leerlingen te spijbelen omdat hij toch niets interessants te vertellen heeft.
«
»
19:45 Las Vegas
Mary ontmoet haar geheime aanbidder, maar deze romance zou haar in de problemen kunnen brengen. Een stoeiende hotelgast verliest zijn trouwring in een bordeel.
«
»
20:35 Arctic
Een man strandt op de Noordpool en wacht tot hij eindelijk gered wordt. Wanneer het ernaar uitziet dat hulp onderweg is, gebeurt er een ernstig ongeluk en lijkt zijn kans op redding verkeken.
«
»
22:20 Ride Along 2
Terwijl zijn huwelijksdag met rasse schreden nadert, trekt Ben Barber naar Miami met zijn toekomstige schoonbroer James Payton om er een belangrijke drugszaak te onderzoeken.
«
»
00:10 Las Vegas
Mary ontmoet haar geheime aanbidder, maar deze romance zou haar in de problemen kunnen brengen. Een stoeiende hotelgast verliest zijn trouwring in een bordeel.
«
»
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers