TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Brandweerman Sam
«
»
06:05 Maya!
Een vliegend hert maakt een noodlanding in de wei. Hij is de weg kwijt en moet naar het grote bos voor een worstelwedstrijd.
«
»
06:15 Maya!
Willy en Maya leggen alles klaar voor een picknick. Maya denkt dat Willy stiekem de pollen op heeft gegeten, maar dat is niet zo. Willy is boos en gaat in een hoekje zitten mokken.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus vindt van zichzelf dat hij een superheld is. Gelukkig loopt er in het kabouterbos niemand gevaar, want als het van Superklus moet afhangen.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:05 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:25 Spirit: Samen Vrij
Wanneer een daverende aardbeving een spoorbrug vernielt, moeten Lucky en haar vriendinnetjes een manier vinden om de passagiers van een aankomende trein te waarschuwen.
«
»
07:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:10 Lang Leve Koning Julien
Tekenfilm.
«
»
08:35 Dawn of the Croods
Thunk en Womp nemen Kwaaks snelcursus om te kunnen slagen samen met hun vrienden. - Grug sluit een vredesakkoord met de Broods zonder de andere bewoners iets te vragen.
«
»
08:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Draken: Race naar de rand
Hikkie en Astrid schieten Stormvlieg te hulp nadat ze ontdekken dat de Drakenjagers haar traceren na Hettie geheimen verklapt heeft.
«
»
09:40 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: SOS 112
Kevin en Evi verzorgen een dronken voetbalsupporter die gevallen is. Wanneer een supporter van de tegenstand opduikt, dreigt de situatie uit de hand te lopen.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Pat Krimson.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Mieke licht Jan, Linda en Leen in over de beslissing die ze heeft genomen. Die schiet bij Jan in het verkeerde keelgat. Leen heeft het moeilijk om het nieuws te verzwijgen voor Niko.
«
»
14:10 Wittekerke
Lotte wordt door haar vader naar de receptie van de Kamer van Koophandel gestuurd. Het is een saaie bedoening, tot Lotte er haar achternicht Alexandra terugziet.
«
»
15:05 Private Practice
Addison, Pete en Sam werken samen om een aanstaande vader die aan tuberculose lijdt, te behandelen. Sheldon probeert een patiënte over haar vliegangst heen te helpen.
«
»
15:55 Cougar Town
Jules en Bobby worden privédetectives wanneer zijn boot spoorloos blijkt te zijn.
«
»
16:15 Cougar Town
Jules wil dat haar vader in haar buurt komt wonen. Ellie en Laurie krijgen het weer aan de stok met elkaar.
«
»
16:35 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:55 Spoed
Stagiaire Evi en verpleegster Femke worden naar het zwembad gestuurd, waar duikster Tania van de wipplank is gevallen en met haar hoofd de badrand heeft geraakt.
«
»
17:55 Echte verhalen: SOS 112
Ambulanciers Evi en Kevin krijgen een oproep van Werner Driessens die met een gênant probleem zit. Ze schrikken zich een ongeluk wanneer ze zien wat er juist aan de hand is.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Opnieuw enkele straffe cases voor commissaris Berckmans en de zijnen. Met ook een zaak rond een bekende Vlaming. Vandaag: Peter Van Asbroeck.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:00 Familie
Benny reageert furieus en wil Tony aanpakken. Cédric legt het bij met Louise en hoort over Kato's date. Véronique wacht angstig op belangrijk nieuws.
«
»
20:35 The Masked Singer (BEL)
Vandaag maken twee nieuwe figuren hun entree: Konijn en IJskoning. Met negen zullen de gemaskerden deze keer duels aangaan per drie.
«
»
22:45 The Good Doctor
Shaun moet een riskante operatie uitvoeren in het ziekenhuis in Guatemala. Tot overmaat van ramp valt tijdens de ingreep alle stroom uit.
«
»
23:40 Chicago Med
Dr. Halstead krijgt onverwacht bezoek van de politie. Ethan heeft zijn twijfels over de chronische pijn van een vrouw. Natalie zorgt voor een kankerpatiënt die er alleen voorstaat.
«
»
00:35 Private Practice
Addison, Pete en Sam werken samen om een aanstaande vader die aan tuberculose lijdt, te behandelen. Sheldon probeert een patiënte over haar vliegangst heen te helpen.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers