TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Xena, The Warrior Princess
Xena heeft schuldgevoelens omdat ze Callisto in het drijfzand liet sterven. Callisto's geest dwaalt rond en wreekt zich door in de huid van Xena te kruipen.
«
»
12:10 Xena, The Warrior Princess
Xena zit nog altijd vast in Callisto's lichaam. Ze ontvangt een uitnodiging van Ares en zoekt hem op. Hij vertelt haar dat hij niet langer de Oorlogsgod is.
«
»
13:10 Magnum
Magnum is verwonderd wanneer hij Marcus, zijn vriend met wie hij volleybal speelt, met een prachtige sportwagen ziet rijden. Enige tijd later verneemt hij dat Marcus dood is.
«
»
14:10 My Wife and Kids
Junior studeert af aan de middelbare school. Hij wil naar dezelfde universiteit als Vanessa, maar dat is buiten zijn ouders gerekend.
«
»
14:40 My Wife and Kids
Junior studeert af en zijn ouders geven hem een reis naar Japan cadeau. Dat doen ze stiekem om hem ver weg te krijgen van Vanessa, want de twee denken al aan samenwonen en trouwen.
«
»
15:10 My Wife and Kids
Michael en Jay gaan door het lint wanneer ze horen dat hun zoon Junior vader zal worden.
«
»
15:35 Motorway Cops
De verkeerspolitie wordt steeds vaker geconfronteerd met autodiefstallen.
«
»
16:50 Motorway Cops
De verkeerspolitie gaat ter plaatse na een frontale botsing nabij het centrum van Birmingham. Ze maken de weg vrij en proberen uit te zoeken hoe het ongeluk gebeurde.
«
»
18:05 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt.
«
»
19:00 The Selection USA
De deelnemers worden tot het uiterste gedreven bij een training in de Stille Oceaan. Hier maken ze kennis met onder andere extreem koude temperaturen.
«
»
19:55 Highway Cops
De wegpolitie wordt ingeschakeld om de brandweer bij te staan in hun pogingen om grote brandhaarden in de regio van Tasman te bestrijden.
«
»
20:25 Game of Thrones
Stannis zet zijn mars op Winterfell verder. Cersei moet op zoek naar vergiffenis. Jon wordt uitgedaagd door zijn broeders.
«
»
21:35 Game of Thrones
Jon Snow is dood. Daenerys ontmoet een sterke man. Cersei wordt verenigd met haar dochter.
«
»
22:35 Game of Thrones
Bran wordt opgeleid door de Three-Eyed Raven. Jaime geeft goede raad aan Tommen. Tyrion hoopt op goed nieuws. Thorne heeft de hele Night's Watch achter zich. Ramsay Bolton verzint een plan.
«
»
23:40 Containment
Een grote doorbraak brengt dr. Cannerts een stap dichter bij het vinden van een remedie tegen het virus. Jana en Suzy plannen hun ontsnapping uit het cordon via een ondergronds tunnelsysteem.
«
»
00:35 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers