TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:36 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
08:02 Blauw bloed
'Oh happy day!' klonk het woensdagmiddag in de Grote of Sint-Jacobskerk in Den Haag. Het gezelschap met koning Willem-Alexander, beschermheer van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap, klapte mee in het ritme van de gospelsong.
«
»
08:45 Vroege Vogels
Kustnaaldkreeftjes, krabben, lepelaars, een gigantische meeuwenkolonie, en dat allemaal tussen de grote schepen. We bezoeken het Noordzeekanaal.
«
»
09:30 Brommer op Zee
Marita Mathijsen vertelt over haar boek 'L. De lezer van de 19de eeuw'. Erik Jan Harmens (1970) vertelt over zijn roman 'Rigolettohof'. In het schrijfhok: dichter Dean Bowen.
«
»
10:26 Podium Witteman
Het Toevaanse ensemble Huun-Huur-Tu, uitgenodigd door Fuse, brengt traditionele muziek met boventoonzang. Violist Charlotte Spruit speelt met pianist Caspar Vos een Romance van Clara Schumann.
«
»
11:36 Iedereen Verlicht
Narsingh rijdt naar een wijk met aardehuizen in Olst, hij ontmoet Michel van Loon en hij reist af naar Radhedesh, een gemeenschap van spiritualiteit in de Belgische Ardennen.
«
»
12:10 De Sociëteit
Rotterdamse Woonopstand. De vreedzame protestmars op 17 oktober kreeg een abrupte wending: de politie arresteerde acht mensen. Te gast zijn Salih Kilic en Mustapha Eaisaouiyen. * Persoonlijke, rauwe verhalen in het theater.
«
»
12:51 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:11 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.
«
»
13:52 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt o.a. in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen.
«
»
14:18 Max Maakt Mogelijk - Special
Ooit werden ze als Nederlander in Nederlands-Indië geboren. Ouderen met een Nederlandse naam die Nederlands spreken en zich Nederlander voelen.
«
»
14:33 Reaction
Wat als er een winkelketen bestond waarin geen filiaal hetzelfde was? En waarin het maken van iets moois en duurzaams belangrijker is dan het maken van winst? Zo?n soort keten moet de Reaction worden.
«
»
15:30 Fryslân DOK
'De Muze' en 'Vergeet mij niet' zijn twee mini-documentaires gemaakt in het kader van 'Nije Eagen', een samenwerking van Noordelijk filmplatform New Noardic Wave, Cinecrowd en Fryslân DOK.
«
»
16:04 Ziel en zaligheid
In de Bijbel staat dat ieder mens is geschapen naar beeld en gelijkenis van God. Hoe kan het dan dat er goede en slechte mensen bestaan?
«
»
16:12 Geloofsgesprek
Als de Norbertinessen uit Oosterhout nadenken over hun 750-jarig jubileum bedenken ze een wijngaard als verwijzing naar Christus die de wijnstok is en de zusters de ranken.
«
»
16:28 Roderick Zoekt Licht
De wereld van het geloof en de wereld van de muziek inspireren elkaar al eeuwenlang. In Utrecht maken de kinderen van de Kathedrale Koorschool kennis met de koortraditie uit een rijk verleden.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:10 Petrus in het land
Petrus in het land is op bezoek in Zoutelande, waar we welkom worden geheten door dominee Maria Baan. Arienne Molenaar kreeg de diagnose tinnitus.
«
»
17:39 Metterdaad
Mykola uit Oekraïne groeide op in een hondenhok. Zijn ouders zorgden niet voor hem, dus zocht hij zijn heil maar bij de hond. Toen hulpverleners hem ontdekten, kon hij niet praten, alleen blaffen.
«
»
18:12 Nederland zingt
In september 2021 was het dertig jaar geleden dat Marcel en Lydia Zimmer begonnen met het schrijven van eigen liederen. Inmiddels wordt hun muziek op verschillende plaatsen volop meegezongen.
«
»
18:45 MAX Maakt Mogelijk
Ondanks de jarenlange hulp aan ouderen in Moldavië leven er nog steeds veel mensen in diepe armoede en in krotten. Maar helpen, helpt! Dat bewijzen de ouderen die dankzij donateurs in een opgeknapt huisje wonen.
«
»
19:19 Ik mis je
De 21-jarige Esmée Meijer en haar moeder Diana zijn als twee handen op een buik. Ze spreken elkaar dagelijks en doen alles samen, tot haar moeder een hersenbloeding krijgt.
«
»
19:53 Blauw bloed
Royaltyprogramma waarin leden van ons koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Verder is er aandacht voor de andere vorstenhuizen van Europa.
«
»
20:35 Sterren op het doek
Arjen Lubach geeft eigenlijk nooit de regie uit handen en is naar eigen zeggen erg slecht in het maken van oogcontact. Voor ons maakt hij een uitzondering.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:08 Grace
Een oud-leerkracht wordt dood teruggevonden in zijn huis in Brighton. Op het eerste gezicht lijkt het om een alleenstaand geval van een overdosis drugs te gaan.
«
»
23:44 Britt-Marie Was Here
Na een veertigjarig huwelijk en leven als huisvrouw gaat de 63-jarige Britt-Marie aan de slag in het kleine dorp Borg, waar ze zich ontfermt over een jong voetbalteam.
«
»
01:14 De Nachtzoen
Het geheim van de liefde heeft schrijver Arthur Japin allang ontrafeld. Hij past het elke dag toe in zijn leven. Als de motor eenmaal op gang komt, is de stroom liefde niet meer te stoppen.
«
»
01:27 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
02:06 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers