TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:29 Khalid & Sophie
Khalid Kasem en Sophie Hilbrand voeren het gesprek over maatschappelijke thema's met betrokkenen en ontvangen actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment.
«
»
06:33 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:38 Sesamstraat
Ieniemienie doet geluiden na. Ze kent er heel veel.
«
»
06:54 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
07:00 Pip and Posy
Posy is met Pip, Vic, Jamila en Frankie in de speeltuin. Dan realiseert ze zich dat haar lievelingsknuffel Kikker onvindbaar is.
«
»
07:06 Love Monster
Iedereen in Knuffelstad probeert iets dat ze niet zo leuk vinden nog eens opnieuw.
«
»
07:14 Peppa Pig
Wanneer de fiets van Peppa een lekke band heeft en gemaakt moet worden, hebben Peppa en haar vrienden veel lol met het rijden op hun fantasie-fiets en het springen in neppe modderpoelen.
«
»
07:18 Peppa Pig
Papa Big neemt Peppa en George mee naar school op hun stepjes. Hij denkt dat het sneller zal zijn om terug te rijden en ontdekt dat stepjes heel erg leuk zijn. Hij laat mama Big zien hoe leuk het is.
«
»
07:24 De Wereld van Zappelin
Feestelijk programma voor kleuters vol met bekende kinderliedjes, verhaaltjes, spelletjes en nog veel meer.
«
»
07:39 Jojo & Ouma
Wanneer Jojo haar favoriete voorleesboek kwijt is, gaat ze samen met Ouma zelf een verhaaltje verzinnen.
«
»
07:50 Les Schtroumpfs
Hippe Smurf en Kleermakersmurf ontwerpen een nieuwe outfit voor de Smurfen.
«
»
08:02 De magische auto
Jasper heeft een droom. Hij wil een avontuur meemaken in de grote mensen versie van zijn favoriete speelgoedauto: de politiewagen.
«
»
08:14 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:23 Trex
Simon heeft glazen uit de tuin van Zuurmans gehaald en Trex probeert ze kapot te brullen.
«
»
08:28 Beestenbrigade
oswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben.
«
»
08:43 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:00 Zapp Kids Top 20
Gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
«
»
09:28 Kinderen voor Kinderen helpt mee
Het koor van Kinderen voor Kinderen helpt mee in een juttersmuseum, waar spullen worden verzameld die aanspoelen op het strand.
«
»
09:39 Jill
Jill Schirnhofer geeft alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in dit vrolijke en creatieve programma.
«
»
09:57 Mees Kees
Terwijl de rest van zijn klas zich op het toekomstproject stort, maakt Tobias zich zorgen omdat hij geen idee heeft wat hij nou eigenlijk wil worden later.
«
»
10:22 De Smerige Quiz
Twee teams van twee kinderen beantwoorden vragen en gaan de strijd aan in spellen waarin hun zintuigen, ledematen en organen centraal staan.
«
»
10:48 Britt's beestenbende
Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz.
«
»
11:14 Nieuwe Baasjes
Edson da Graça bezoekt families die niets liever dan een huisdier willen en zorgt voor de beste selectie aan potentiële nieuwe baasjes.
«
»
11:28 Betreden Op Eigen Risico
Daan en Tim worden keihard gedist door Vonneke Bonneke en haar grootste fan Kaylee. De YouTuber zonder angst, Rob Hoekx, brengt de studio een bezoek en er gaat een hele spannende wens in vervulling.
«
»
11:54 De Boomhut Battle
De grote finale nadert en de tijd begint te dringen. Bouwfase twee moet af, het isoleren van de boomhut en het aftimmeren van de wanden. Alle teams zetten alles op alles om die deadline te halen.
«
»
12:19 Zara en de magische kicksen marathon
Zara wil graag voetballen, maar is te onzeker om haar kunsten te vertonen voor de selectie van het voetbalteam van haar jaloerse broers. Als ze magische voetbalschoenen krijgt, verandert alles.
«
»
12:20 Zara en de magische kicksen
Zara wil voetballen in het azc-selectieteam van haar broers, maar ze mag alleen klusjes doen. Dan verschijnt Engeltje. Hij geeft Zara magische schoenen en dan verandert alles.
«
»
12:30 Zara en de magische kicksen
Zara's broers hebben de toverschoenen van Zara gestolen en zijn met twee duistere types meegegaan die hen een profvoetbalcarrière beloofden, maar er staat hen heel wat anders te wachten.
«
»
12:42 Zara en de magische kicksen
Zara ligt na een val met een flink gekneusde enkel in het ziekenhuis. De twee boeven dringen binnen om Zara en haar magische voetbalschoenen mee te nemen.
«
»
12:53 Zara en de magische kicksen
Zara is uit het ziekenhuis opgehaald door een man die beweerde door coach Momo gestuurd te zijn. Hij brengt Zara alleen wel naar wel een heel vreemd trainingskamp.
«
»
13:06 Zara en de magische kicksen
Zara en haar broers vieren samen met heel veel kinderen dat ze ontsnapt zijn. Maar waar zijn haar magische schoenen en wat doet die enge man van het trainingskamp op het feest?
«
»
13:16 Zara en de magische kicksen
De dag van het voetbaltoernooi is aangebroken. Als Zara merkt dat haar broers niet opgesteld zijn, staat ze haar plaats aan hen af en gaat zelf aan de kant zitten.
«
»
13:27 Koningin van Niendorf
De tienjarige Lea is niet zo'n 'meisjes-meisje'. Ze wil lid worden van de jongensclub in haar dorp en doet daarom mee aan een weddenschap. Vanaf dat moment start een zomer vol avonturen.
«
»
14:29 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is?
«
»
14:45 Weekoverzicht SpangaS: De Campus
Vier afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op de leukste school van Nederland: De Campus.
«
»
15:33 Huis van glas
De dertienjarige Jas vindt op een dag een vreemd meisje en haar oma in zijn schuur. Het zijn elven op de vlucht voor een geheimzinnige jager, en Jas besluit ze te helpen.
«
»
16:59 Topdoks
Medisch magazine.
«
»
17:08 Tussen Kop en Staart
Op welk dier lijken de drollen als ze achter elkaar worden gelegd op het dienblad? En lukt het Rachel en Elbert met Mozes mee te doen in de #mozeschallenge?
«
»
17:34 Willem Wever
In deze aflevering: slaapwandelen, ghostwriting, haaien- en mensenbloed.
«
»
17:50 Checkpoint
De jongens en meiden zoeken op de schroothoop naar onderdelen om de vetste knikkerbaan XL ooit te bouwen. Tim zoekt uit of je met Formule 1-spoilers ook je gewone auto sneller kan maken.
«
»
18:16 Try Before You Die
Stephanie en Fenna gaan strijden om de titel van nieuwe James Bond. Na 25 Bondfilms is het namelijk de hoogste tijd voor een vrouwelijke variant.
«
»
18:34 Klaas kan alles
Klaas wordt uitgedaagd om tien seconden staand op een golf te surfen zónder zee. Om zijn surfkunsten bij te spijkeren, begint Klaas zijn missie toch op zee. Topsurfer Pepijn helpt hem op weg.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:21 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is 'camping', daarom proberen juryleden Janny en Robèrt en presentator André een tent op te zetten.
«
»
19:53 Vlogmania
Wanneer de familie Kick een vlog opneemt in de dierentuin, gaat vader Kick het gorillahok binnen om voor voldoende entertainment te zorgen. Peuter Jason vlogt over zijn leven op de crèche.
«
»
20:03 De regels van Floor
Op Valentijnsdag ontvangt de familie een cadeau van een mysterieuze afzender. Jan, Irma, Kees en Floor gaan afzonderlijk op zoek naar hun mogelijke minnaar.
«
»
20:22 Socutera
Met: Stichting MD Nederland (Myotone Dystrofie), SOS Kinderdorpen en Free Press Unlimited.
«
»
20:25 Den som dræber - Fanget af mørket
Een nieuw sterfgeval hakt er bij Louise zo diep in dat ze besluit om terug te keren naar Kopenhagen. Bij de politie gaan ze in eerste instantie uit van zelfdoding.
«
»
22:03 Boerderij van Dorst
Rutger Castricum en Tygo Gernandt helpen op de boerderij. Ze maken een terras van grind en plaatsen een pergola.
«
»
23:00 De nacht van de Filmacademie
De volgende documentaires van de Filmacademie worden uitgezonden: 'The Underdogs', 'De dochter van de dominee', 'Man in de Kas', 'Bellum' en 'Yalda: de langste nacht'.
«
»
23:01 The Underdogs
Eelco, Robin en Bilal zijn op weg naar het Olympisch Kwalificatie Toernooi in februari 2021. Alle drie de spelers hebben hun eigen obstakels die ze moeten zien te overwinnen.
«
»
23:24 De dochter van de dominee
Christine Boersma is filmmaker en domineesdochter. Het geloof en de kerk stonden centraal in haar opvoeding. Maar ze twijfelt of ze nog wel gelooft. Wie is ze eigenlijk zonder het geloof?
«
»
23:48 Man in de Kas
Tussen de schoonheid van de bloemen zit de bloemenkweker zijn dagen uit. Terwijl zijn kwekerij veroudert, groeit de industrie door.
«
»
00:12 Bellum
In een nagebouwde onderduikkamer gaat Vivien Broekman, een tweede generatie oorlogsslachtoffer, voor het eerst het gesprek aan met haar vader.
«
»
00:36 Yalda: de langste nacht
Terwijl Faydim worstelt met gevoelens van heimwee en gemis naar haar vaderland Iran, vraagt haar jongere broertje haar hem te helpen met de voorbereidingen van zijn immigratie naar Nederland.
«
»
01:11 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
01:31 First dates
Kirsty verwacht veel van haar date met de grappige Oliver en ze laat er geen gras over groeien. De 25-jarige dj Tom is nogal onzeker. Hij wordt gekoppeld aan Olivia.
«
»
02:16 First dates
Zakenman Charlie is op zoek naar de perfecte eenhoorn voor zijn gekke matrix, maar heeft die nog niet gevonden. Tenzij Lorna aan al zijn vereisten voldoet.
«
»
03:02 First dates
De 64-jarige Lynda viel altijd op jongere mannen. Haar date vandaag is de 65-jarige ex-roadie Chris, die zich tien jaar jonger voelt. Dj Tom komt nog eens langs voor een date met Jessica.
«
»
03:49 First dates
De 26-jarige Kriss gooit meestal zijn biceps in de strijd om dames te versieren, maar na bedrogen te zijn, heeft hij het moeilijk om mensen te vertrouwen.
«
»
04:35 First dates
De date van Marie met Davin was geen tien op tien, dus komt ze nog eens langs, en deze keer voor een jongere man. Ze wordt gekoppeld met de 32-jarige lichttechnicus Adrian.
«
»
05:22 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers