TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Verwacht op VTM 3
«
»
11:05 The Big Bang Theory
Penny en Sheldon voeren een ongewoon experiment uit. Leonard, Amy, Raj en Emily proberen ondertussen een spel uit waarbij ze moeten samenwerken.
«
»
11:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:50 Runaway Bride
Columnist Ike hoort het verhaal van Maggie Carpenter, een vrouw die altijd op het laatste moment haar bruidegommen in de steek laat, en hij besluit een artikel over haar te schrijven.
«
»
16:05 The Kids Are Alright
Peggy probeert William te overtuigen om toe te treden tot het kerkkoor. Eddie en Joey proberen tickets te bemachtigen voor Led Zeppelin.
«
»
16:30 The Big Bang Theory
Raj twijfelt of zijn nieuwe uitvinding wel data zal kunnen ontvangen in de ruimte. Penny en Amy mogen kiezen hoe ze hun vrije dag met de mannen willen invullen.
«
»
16:55 The Big Bang Theory
Sheldons wetenschappelijk onderzoek zit muurvast. Hij denkt zich beter te kunnen concentreren als hij stress heeft. Howard bedenkt ondertussen een spel dat Raj in verlegenheid brengt.
«
»
17:30 The Big Bang Theory
Wanneer Leonard en Sheldon online kritiek krijgen op hun gezamenlijke paper, besluiten ze de criticus op gepaste wijze aan te pakken.
«
»
18:00 The Big Bang Theory
Terwijl iedereen zich opmaakt voor de heropening van Stuarts stripwinkel, krijgt Leonard onverwacht nieuws. Penny probeert Sheldon uit te leggen hoe hij moet leren dingen los te laten.
«
»
18:35 The Boss Baby
Een baby in maatpak en met aktetas slaat de handen in elkaar met zijn oudere broer om het boosaardige plan van de CEO van Puppy co. te stoppen.
«
»
20:25 American Reunion
Jim, Finch, Kevin, Oz en Stifler treffen elkaar na dertien jaar op een schoolreünie, waar ze herinneringen ophalen en opnieuw in hachelijke situaties belanden.
«
»
22:30 Charlie's Angels
De knappe privédetectives Dylan, Natalie en Alex, die voor de mysterieuze Charlie werken, worden ingehuurd door miljonair Eric Knox. Zijn revolutionaire stemherkenningsprogramma werd gestolen.
«
»
00:20 American Horror Story
De heksen bereiden zich voor op een epische strijd met Michael.
«
»
01:10 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers