TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Love Bites
Vrijgezellen Jake, Cornel en Luke nemen het tegen elkaar op voor een date met Nina uit Brighton. Wie overtuigt haar van zijn kookkunsten?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:25 Nieuw leven
Realityreeks.
«
»
12:30 Love Bites
Scarlett krijgt bezoek van de 27-jarige Kyle uit Newcastle. Hij hoopt dat zijn liefde voor lekker eten hem aan de perfecte date zal helpen.
«
»
13:30 I Can Make You a Supermodel UK
In Leeds wordt Paul zijn team vergezeld door Lanny Zenga, een internationale modellenscout. Het is vooral Molly die de aandacht van het team trekt, hoewel ze niet de ideale modellenmaten bezit.
«
»
14:30 Helse bruiden
Veronica weet heel goed wat ze wil op haar bruiloft, inclusief boomstammen en veel groen. Bridezilla Liz wil voor al haar gasten aardappelsalade maken, maar dat gaat minder vlot dan eerst gedacht.
«
»
15:25 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss. Gastjuryleden: Morena Baccarin en Marni Senofonte.
«
»
16:30 Trouwen in het Buitenland
Orchideeënkweker Danny en zijn aanstaande Sefanja weten het zeker; ze zijn 'Ibizamensen'. Dat ze er nog nooit geweest zijn is bijzaak, zij moeten en zullen 'Ibiza style' trouwen.
«
»
17:25 Help, Mijn Man Is een Klusser
In het dorpje Hemrik in Friesland woont Tiny al elf jaar met man en dochter in een huis waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan. Het is koud en heel vies.
«
»
18:25 Ik vertrek
Marleen en Frans ruilen hun rijtjeshuis in Almere in voor een boerenhoeve in de Creuse. In het gehuchtje Basville willen ze een chambre d'hôtes mét table 'd hôtes en twee gîtes beginnen.
«
»
19:30 Familie Gillis: Massa is kassa
De coronamaatregelen treffen Peter in zijn portemonnee. Op zijn tien vakantieparken moet in de horeca het aantal gasten teruggebracht worden naar dertig personen.
«
»
20:25 The Mummy
Een eeuwenoude Egyptische koningin ligt veilig begraven in een crypte diep onder de woestijn. Nadat ze met haar sarcofaag wordt opgegraven, ontwaakt ze en laat ze haar toorn los op de aarde.
«
»
22:30 Fast and Furious 5
Nadat ex-agent Brian O'Connor en Mia Toretto Dom hielpen ontsnappen uit de gevangenis, sloegen ze op de vlucht voor de politie. Door FBI-agent Luke Hobbs worden ze echter op de hielen gezeten.
«
»
00:50 999: What's Your Emergency?
Politieagenten krijgen te maken met jonge chauffeurs die de wegen onveilig maken. En sommige van hen zijn amper 14 jaar oud.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers