TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Magnum
Magnum en een Ninja, een Samoerai en een oud zelfmoordpact. En dat alles vanwege een antiek bord!
«
»
12:45 My Wife and Kids
Claire mag leren autorijden met Michael, maar dat draait uit op een grote ramp. Daarom besluit ze om stiekem alleen te gaan rijden.
«
»
13:15 My Wife and Kids
Junior helpt Jay de garage op te ruimen. Tussen de spullen van Michael vindt ze een oude foto van Michaels ex-vriendin Sharon en daar is ze niet bepaald blij mee.
«
»
13:45 Darts - EK
Liveverslag van de middagsessie in de tweede ronde op het EK darts.
«
»
18:30 The Selection USA
Dertig burgers nemen deel aan 'The Selection', waarbij ze de meest intensieve, fysieke en mentale uitdaging van hun leven aangaan.
«
»
19:30 Highway Cops
Enkele toeristen die houden van snelheid komen in de problemen wanneer ze een bocht net iets te snel ingaan.
«
»
20:00 Darts - EK
Liveverslag van de avondsessie in de tweede ronde op het EK darts.
«
»
00:00 Containment
Nu het cordon onder toezicht staat van de nationale garde, gaat Lex in de clinch met kapitein Lee Scott. Jana neemt haar verantwoordelijkheid op binnen de quarantainezone.
«
»
00:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers