TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Verwacht op VTM 3
«
»
10:55 The Big Bang Theory
Sheldon en Raj willen testen of ze zouden kunnen overleven in een zoutmijn. Leonard en Penny blijven discussiëren over hun financiën. Ze besluiten raad te vragen aan Howard en Bernadette.
«
»
11:30 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:00 Dr. T and the Women
Dr. Sullivan Travis is de favoriete gynaecoloog van de rijkste dames in Dallas, Texas. Zijn rustige leven wordt op zijn kop gezet door de vrouwen in zijn omgeving.
«
»
16:15 The Kids Are Alright
Peggy trapt het zonder enige uitleg thuis af. Mike schakelt Wendi in om haar terug te vinden.
«
»
16:40 The Big Bang Theory
Sheldon krijgt een baan bij de universiteit en moet les gaan geven. Niemand schrijft zich in voor zijn cursus, behalve Howard. Bernadette is bang dat Penny het verprutst op haar werk.
«
»
17:05 The Big Bang Theory
Howard is bloednerveus wanneer de NASA hem vraagt om de openingsbal te werpen bij een honkbalwedstrijd. Sheldon en Amy beweren dat ze het perfecte koppel zijn.
«
»
17:35 The Big Bang Theory
De eerlijkheid van Raj breekt hem zuur op wanneer Emily een hekel begint te krijgen aan Penny. Ondertussen overwegen de jongens om te investeren in de stripwinkel.
«
»
18:05 The Big Bang Theory
Penny bederft de pret voor Amy en Bernadette wanneer ze tijdens hun weekend in Las Vegas e-mails van haar werk blijft beantwoorden. Intussen proberen de mannen iets cools uit te vinden.
«
»
18:35 Freaky Friday (NL) - Movie (compliance cutdown)
Tess en haar dochter Anna hebben altijd ruzie en denken van elkaar dat de ander niet weet hoe zwaar de andere het heeft. Op een vrijdag worden ze ineens wakker in het lichaam van de ander.
«
»
20:30 Glass
Beveiligingsagent David Dunn gebruikt zijn bovennatuurlijke talenten om een zekere Kevin Wendell Crumb op het spoor te komen, een man met drieëntwintig persoonlijkheden.
«
»
22:55 The Snowman
Rechercheur Harry Hole onderzoekt de mysterieuze verdwijning van een vrouw. Eén van de weinige aanwijzingen die Hole heeft is een roze sjaal, gewikkeld om de nek van een sneeuwpop.
«
»
01:10 American Horror Story
Michael voert zijn plan verder uit om de wereld te vernietigen. Queenie en Zoe zoeken naar antwoorden bij de Voodoo Queen.
«
»
01:55 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers