TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:35 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pingun Pingu.
«
»
06:40 Sesamstraat
Ieniemienie heeft een eigen keuken. Ze gaat lekker aan koken.
«
»
07:00 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterrir de wereld.
«
»
07:05 Pip and Posy
Posy zit in haar pyjama een schatkaart te maken wanneer Pip op de deur klopt om met de voetbal een wedstrijdje hooghoudertje met de anderen te doen in het park.
«
»
07:10 Love Monster
Tijdens een picknicknacht gaan Lief Monster en zijn vriendjes op zoek naar de bron van een grote schaduw.
«
»
07:19 Peppa Pig
Papa en mama Big nemen Peppa en George mee naar een kasteel om te genieten van een middeleeuws banket, koning en koningin te spelen en zelfs een draak te ontmoeten. Het is de lievelingsdag van George.
«
»
07:25 Peppa Pig
Wanneer het dak van de school lekt en gemaakt moet worden, biedt Peppa aan dat mama Big een parachutesprong zal maken om daar geld voor op te halen.
«
»
07:30 De Wereld van Zappelin
Feestelijk programma voor kleuters vol met bekende kinderliedjes, verhaaltjes, spelletjes en nog veel meer.
«
»
07:45 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma gaan naar de kinderboerderij. Daar ontdekt Jojo dat sommige dieren snel groot worden.
«
»
07:55 Les Schtroumpfs
Domme Smurf vindt een ei in het bos en wil graag 'mama' zijn.
«
»
08:10 De magische auto
Fem speelt het liefst met haar rode speelgoedsportwagen. Fem droomt ervan om een keer in een echte te mogen rijden. Als ze samen met Soy in de magische auto stapt, komt die droom uit.
«
»
08:20 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens n van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:30 Trex
We komen erachter hoe het wensenlijstje van Simon en Trex is ontstaan.
«
»
08:35 Beestenbrigade
oswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben.
«
»
08:50 ZappSport
Ron en Britt gaan dit keer met hun teams hordelopen. Een pittige sport, zo blijkt wel tijdens de training. Die krijgen ze van twee toppers.
«
»
09:05 Zapp Kids Top 20
Gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
«
»
09:35 Kinderen voor Kinderen helpt mee
Het koor van Kinderen voor Kinderen steekt de zee over en helpen mee op Texel. Olivier en Bruce uit het koor gaan aan de slag in een zeehondenopvang en raken bevriend met zeehond Sip.
«
»
09:45 Jill
Jill Schirnhofer geeft alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in dit vrolijke en creatieve programma.
«
»
10:05 Mees Kees
Terwijl Mees Kees worstelt met de geschiedenisles, heeft Tom het moeilijk als zijn hamster Poef doodgaat.
«
»
10:30 De Smerige Quiz
Twee teams van twee kinderen beantwoorden vragen en gaan de strijd aan in spellen waarin hun zintuigen, ledematen en organen centraal staan.
«
»
10:55 Britt's beestenbende
Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog vl meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz.
«
»
11:20 Nieuwe Baasjes
Edson da Graa bezoekt families die niets liever dan een huisdier willen en zorgt voor de beste selectie aan potentile nieuwe baasjes.
«
»
11:35 Betreden Op Eigen Risico
Het gaat er vandaag wild aan toe met Dylan Haegens en rapper Leafs komt een paar bars spitten met zijn grootste fan.
«
»
12:05 De Boomhut Battle
Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar. Dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2: het aftimmeren van de wanden.
«
»
12:30 De Leeuwenkuil
Danil en Suzina Durvers wonen samen met hun ouders, hun zusje Littel en hun opa middenin dierentuin Durvers' Zoo. Danil en Suzina's vader is namelijk de directeur van de dierentuin.
«
»
14:30 Weekoverzicht SpangaS: De Campus
Vier afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op de leukste school van Nederland: De Campus.
«
»
15:25 Afblijven
De vijftienjarige Melissa kan erg goed dansen en mag zelfs optreden in een clip van Brainpower. Maar als de nervositeit toeslaat, zoekt ze de verkeerde vrienden op die haar aan xtc-pillen helpen.
«
»
17:05 Tussen Kop en Staart
Van welk schattig dier is de poep die Rachel heeft meegenomen voor Elbert? Waarom kan een koe zo goed kijken in het donker? Kan Mozes trompetspelen in de #mozeschallenge?
«
»
17:35 Willem Wever
Hoe voelt het om oud te zijn, wat is muzieksmaak en knapt je maag als je cola drinkt en snoepjes eet?
«
»
17:50 Checkpoint
De jongens en meiden zoeken op de schroothoop naar onderdelen om hun Marslander zo zachtjes mogelijk te laten landen.
«
»
18:15 Try Before You Die
Onnedi en Qucee gaan een dancebattle aan in een winkelcentrum. Wie is de king of the dancefoor en danst de sterren van de hemel tijden zijn solo-flashmob?
«
»
18:35 Klaas kan alles
Klaas van Kruistum krijgt een aantal spannende opdrachten die hij met behulp van technologie en wetenschap probeert te laten slagen.
«
»
19:00 Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is bouwen. Tijdens de technische opdracht test de jury hoe netjes de bakkertjes werken. In de tweede opdracht maken de bakkers niet alleen twaalf koekjes, maar ook een koektrommel.
«
»
19:55 Vlogmania
Steeds meer Nederlanders hopen een bekende vlogger te worden. In deze satirische sketchshow voor de hele familie volgen we vloggers op zoek naar de gouden succesformule.
«
»
20:05 De regels van Floor
Er is een groot gapend gat in het verzamelplaatjesalbum van Floor op de plek van de eenhoorn. Als ze hoort dat Jeffrey de zeldzame eenhoorn bezit, biedt ze hem lles wat ze heeft.
«
»
20:20 Socutera
De vrijwillige redders en reddingboten van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) helpen en redden mensen in nood op het water, 24/7 en onder alle omstandigheden.
«
»
20:25 Den som drber - Fanget af mrket
Wetende dat de seriemoordenaar opnieuw heeft toegeslagen, gaat de politie met man en macht op zoek naar de ontvoerde William Fjeldby.
«
»
22:00 Boerderij van Dorst
Presentator Filemon Wesselink en televisiepersoonlijkheid Sergio Vyent zijn te gast. Ze kopen kruiden en maken een kruidenspiraal. Ook bouwen ze vleermuiskasten.
«
»
22:54 De nacht van de Filmacademie
De volgende kortfilms van de Filmacademie worden uitgezonden: 'PinPas', 'Cocon', 'Onbewaakt ogenblik', 'Verlangen', 'Alleen Vliegen', 'Kimiko' en 'Viral'.
«
»
22:55 De Pinpas
Hoe het achterhouden van een pincode het vertrouwen tussen de Poolse au pair Karina en haar gastgezin schaadt. Zal ze de haar toebedeelde positie accepteren of zal ze voor zichzelf opkomen?
«
»
23:15 Cocon
Wanneer de puberteit losbarst bij de 14-jarige natuurfreak Sonny Kruger en hij overmand wordt door ontluikende seksuele gevoelens, begint hij zijn leuke klasgenoot Coco met andere ogen te bekijken.
«
»
23:35 Onbewaakt ogenblik
Na de mislukte zelfmoordpoging van Willems vrouw komt zij weer thuis. Het huis ademt hun geschiedenis die al bijna 40 jaar duurt, maar nu lijkt alles voorgoed veranderd.
«
»
23:54 Verlangen
Wanneer de moeder van Chris spoorloos verdwijnt, worden Chris en zijn vader Toon geconfronteerd met immens verdriet. Terwijl Chris toenadering zoekt bij zijn vader, slikt Toon zijn tranen weg.
«
»
23:55 Alleen vliegen
Als Lily gespannen terugkeert naar haar ouderlijk huis, dat leeg moet voor de verkoop, lukt het haar niet om haar vader te confronteren met wat er op haar hart ligt.
«
»
00:20 Kimiko
Kimiko (9) zit in de trein met in haar handen een foto. Op die foto ziet Kimiko een jonge, slanke vrouw met een baby in haar armen. De trein brengt haar in een grote stad.
«
»
00:21 Viral
Nina (26) en haar vriendinnen gaan viral met een videoclip. Ze maken zich klaar voor hun grote tv-debuut. Dab blijkt dat zij onder valse voorwendselen naar de uitzending zijn gehaald.
«
»
00:55 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
01:14 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers