TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Love Bites
Scarlett ontvangt Ayca in haar keuken. Welke vrijgezel weet deze 26-jarige dame te overtuigen van zijn kookkunsten en sleept zo een date met haar in de wacht?
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Nieuw leven
Realityreeks.
«
»
12:30 Love Bites
Vrijgezellen Jake, Cornel en Luke nemen het tegen elkaar op voor een date met Nina uit Brighton. Wie overtuigt haar van zijn kookkunsten?
«
»
13:35 I Can Make You a Supermodel UK
In Glasgow probeert Paul vijf meisjes op te pikken voor de make-over en fotoshoot. Vooral Rachels kapsel krijgt een heuse make-over. Er komt interesse vanuit Milaan voor twee meisjes.
«
»
14:30 Helse bruiden
Ebony controleert met haar weddingplanner de laatste details drie dagen voor de bruiloft. Crystal beschuldigt haar nicht tijdens haar vrijgezellenfeest van diefstal.
«
»
15:30 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss.
«
»
16:35 Trouwen in het Buitenland
Wesley en Susan, een kersvers ouderpaar, hebben besloten elkaar het jawoord te geven en te gaan trouwen in de achtertuin van Susans oma in Duitsland. Het doel is een echt sprookjeshuwelijk.
«
»
17:30 Help, Mijn Man Is een Klusser
De 41-jarige Diane woont al drie jaar in een oude dijkwoning in Boskoop waar nog heel veel aan moet gebeuren. Ze heeft het gevoel dat haar man, Jurrien, helemaal niet kan klussen.
«
»
18:30 Ik vertrek
Michael en Cora Feijth uit de Meern hebben een gemeenschappelijk droom om naar Frankrijk te vertrekken. In de Auvergne kopen ze twee panden, die ze zelf nog moeten verbouwen.
«
»
19:30 Familie Gillis: Massa is kassa
Het hoogseizoen op de parken van de familie Gillis nadert zijn einde. Veel vaste gasten nemen afscheid en het wordt tijd voor het grote onderhoud.
«
»
20:25 Fifty Shades Freed
Christian en Anastasia genieten van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord.
«
»
22:30 Fast & Furious 4
De voortvluchtige ex-gevangene Dom Toretto wordt opnieuw geconfronteerd met agent Brian O'Conner. Dit keer moeten de twee samenwerken om een gezamenlijke vijand aan te pakken.
«
»
00:30 999: What's Your Emergency?
In Wilshire dagen steeds meer jongeren de politie uit met roekeloos gedrag. Krijgen jongeren te veel kansen of juist niet genoeg?
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wanneer een oude intergalactische vete opnieuw wordt opgerakeld en het voortbestaan van de aarde in gevaar komt, is Jay verplicht de hulp in te roepen van zijn voormalige collega Kay. Hij is immers de enige agent die de plannen van het Kylotische monster Serleena in de war kan sturen. Er is echter één probleem: Kay bracht de afgelopen jaren door als postbode en hij kan zich niets meer herinneren van zijn dienst bij M.I.B., de geheime overheidsorganisatie die de aanwezigheid van buitenaardse wezens op aarde in goede banen leidt.

'Men in Black II', film uit 2002 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM 3.

Dossiers