TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:10 Xena, The Warrior Princess
Op vraag van een jonge vrouw snelt Xena een dorpje ter hulp dat door de troepen van Thelmadeus wordt verwoest.
«
»
11:10 Xena, The Warrior Princess
Een krijgster die beweert Xena te zijn, laat haar soldaten een heel dorp uitmoorden.
«
»
12:05 Magnum
Magnum en Higgins krijgen sympathie voor Earl, een gevallen catcher, die op zoek is naar zijn zoon die dertig jaar eerder verdwenen is.
«
»
13:10 My Wife and Kids
Jay zorgt ervoor dat Michael genomineerd wordt voor een onderscheiding als zakenman van het jaar. Michael schat zijn kansen op de overwinning hoog in.
«
»
13:40 My Wife and Kids
Michael en Jay zijn blij met Vanessa, de nieuwe vriendin van Jr., tot ze de twee tieners in bed betrappen. Claire is zo zenuwachtig voor haar examens dat ze spontaan last krijgt van galbulten.
«
»
14:05 My Wife and Kids
Jay en Michael hebben Jr. in bed betrapt met zijn vriendin. De woedende Michael denkt na over mogelijke maatregelen en overweegt zelfs om Jr. het huis uit te zetten.
«
»
14:35 De Wegpolitie UK
Vanavond gaan Interceptors Liam Sewell en Ben Sutcliffe in het holst van de nacht achter een team van inbrekers aan en spuugt een van de verdachten Liams gezicht onder.
«
»
15:35 Motorway Cops
De verkeerspolitie houdt bestuurders tegen die de regels overtreden en risico's nemen, en zo levens in gevaar brengen. Ze komen vaak dezelfde bestuurders tegen.
«
»
16:50 Motorway Cops
De verkeerspolitie moet wetsovertreders niet alleen arresteren, ze moeten ook bewijs leveren. Maar dat is niet altijd gemakkelijk.
«
»
18:05 Highway Cops
De wegpolitie berispt een roekeloze tiener en een caravan komt in de problemen wanneer een onderdeel afbreekt.
«
»
18:35 Body Cam Cops
In het Amerikaanse Grand Rapids volgen we agenten die een gevaarlijke crimineel achternazitten. In Groot-Brittannië worden agenten verrast door een man met een samoeraizwaard.
«
»
19:40 Top Gear
Voorzien van drie Britse vintagewagens en een voorraad typische Britse producten beginnen de heren van 'Top Gear' aan een epische reis die hen onder meer naar Delhi, Mumbai en Jaipur brengt.
«
»
21:30 World Grand Prix Darts
Darts.
«
»
23:25 Containment
De stad kreunt nog steeds onder de verzengende hitte, maar buiten het cordon lijkt iedereen de draad van zijn leven terug op te pakken. Lex gaat op zoek naar de waarheid.
«
»
00:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge Bud Fox is ambitieus en wil het maken in Wall Street, het centrum van de beurshandel in New York. Een leven zoals beursgoeroe Gordon Gekko lijkt hem wel wat. Wanneer Fox na enig aandringen een baantje bij zijn grote idool weet te bemachtigen, verandert zijn leven op slag. Hij wordt in geen tijd rijk en vindt een mooie vriendin. Fox' geweten begint echter te knagen wanneer hij te weten komt dat de succesvolle maar meedogenloze Gekko er nogal achterbakse methodes op nahoudt.

'Wall Street', film uit 1987 met oa. Michael Douglas en Charlie Sheen, 21.20 uur op Canvas.

Dossiers