TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Curvy Girls on the Catwalk
De carrière van Laurens gaat van hoogtepunt naar hoogtepunt. Charlotte werd gespot op een muziekfestival. Zij valt met haar maten tussen de traditionele modellen en diegene met een maatje meer.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Hotel Inpector
Realityreeks.
«
»
12:40 Love Bites
Scarlett ontvangt Ayca in haar keuken. Welke vrijgezel weet deze 26-jarige dame te overtuigen van zijn kookkunsten en sleept zo een date met haar in de wacht?
«
»
13:40 I Can Make You a Supermodel UK
In Newcastle gaan Paul en zijn team op zoek naar vijf meisjes voor de make-over en de fotoshoot. Enkele internationale modemerken laten hun oog vallen op meer dan één meisje.
«
»
14:40 Helse bruiden
Bridezillas Ruby en Crystal zijn beiden gestresseerd voor hun grote dag en daar moeten hun familie en vrienden onder lijden.
«
»
15:35 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss.
«
»
16:40 Trouwen in het Buitenland
Vanaf hun eerste ontmoeting in een Limburgs café zijn Cindy en Bryan op slag verliefd. Nu, jaren later, willen ze hun liefde vereeuwigen en gaan ze trouwen in een 'lekker warm land'.
«
»
17:35 Help, Mijn Man Is een Klusser
In Kaatsheuvel woont Monique al elf jaar in een huis dat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart.
«
»
18:30 Ik vertrek
De Limburgers Marcel en Natasja Janssen zijn gek van Italië. Na jaren van voorbereiding vertrekken ze naar Umbrië waar ze een agriturismo willen beginnen.
«
»
19:30 Familie Gillis: Massa is kassa
Peter krijgt te maken met klachten op het park Parelstrand, maar inmiddels zijn de asielzoekers weg en kunnen de caravans weer verhuurd worden aan vakantiegangers.
«
»
20:25 The Spy Who Dumped Me
Beste vriendinnen Audrey en Morgan raken verstrikt in een internationale samenzwering als Audreys ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt met een team van huurmoordenaars achter zich aan.
«
»
22:40 The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Sean verschijnt voor de rechter voor de schade die hij al racend heeft aangericht. Wanneer hij bij zijn vader in Japan gaat wonen, kan hij aan zijn straf ontsnappen.
«
»
00:40 Abused By My Girlfriend
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Voice Kids' (VTM) - finalisten 2022

Wordt het Jinthe of Marie-Émilie uit team Metejoor? Anne of Sien uit team K3? JAP of Gloria uit team Laura? Of Karista of Lina uit team Duncan? Wie wint deze jaargang van 'The Voice Kids' en gaat naar huis met een studiebeurs van 10.000 euro en de kans om een eigen single op te nemen?

'The Voice Kids', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers