TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Verwacht op VTM 3
«
»
10:50 The Big Bang Theory
Sheldon begint zijn jarenlange research naar de snaartheorie in vraag te stellen. Howard, Bernadette, Raj en Emily maken plannen voor een avondje uit met z'n vieren.
«
»
11:25 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
13:55 The Amazing Spider-Man
Tijdens een bezoek aan een laboratorium wordt Peter Parker gebeten door een radioactieve spin. Die geeft hem bijzondere krachten, die Peter aanwendt om de misdaad te bestrijden.
«
»
16:20 The Kids Are Alright
Timmy neemt deel aan een wedstrijd waarmee hij een plek in een tv-show kan winnen. Hij neemt het heft in eigen handen wanneer hij geen reactie krijgt. Peggy wil haar rijbewijs behalen.
«
»
16:45 The Big Bang Theory
Leonard koopt een nieuwe eettafel en zet Sheldon zo onbedoeld aan om alle veranderingen in zijn leven te evalueren. Howard maakt kans om opnieuw deel te nemen aan een ruimtemissie.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Na een ruzie tussen Sheldon en Howard probeert Bernadette de brokken te lijmen door hen samen op een trip naar Houston te sturen. Amy helpt Raj een date te vinden.
«
»
17:35 The Big Bang Theory
Wanneer Sheldon op bezoek gaat bij zijn moeder in Houston, moet hij een nieuwe realiteit onder ogen zien. Intussen organiseert Ray een mysteriespel voor de vrienden.
«
»
18:05 The Big Bang Theory
Raj voelt zich schuldig omdat hij tegelijk uitgaat met Lucy en Emily. Penny overweegt een rol aan te nemen in een goedkope horrorfilm. Sheldon kan maar niet kiezen tussen twee consoles.
«
»
18:35 Paddington
Een jonge Peruviaanse beer, die een passie heeft voor alles wat Brits is, vertrekt naar Londen om zijn droom achterna te gaan.
«
»
20:30 Star Wars: the Force Awakens
Dertig jaar na de overwinning op het Galactische Keizerrijk is er een nieuwe bedreiging: de kwaadaardige Kylo Ren en zijn First Order.
«
»
23:00 Split
Drie tienermeisjes worden ontvoerd door een mysterieuze man die over 23 persoonlijkheden blijkt te beschikken. Hij staat op het punt om een nieuwe, nog gevaarlijkere persoonlijkheid te ontwikkelen.
«
»
01:10 American Horror Story
Michael schakelt de hulp in van onverwachte bondgenoten om de Apocalyps te starten.
«
»
01:55 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers