TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
08:00 Blauw bloed
Prinses Laurentien opende vrijdag het nieuwe gebouw van de Europese School Den Haag. De opening van deze onderwijsinstelling was haar op het lijf geschreven, want Laurentien heeft zelf ook op verschillende internationale scholen gezeten.
«
»
08:45 Vroege Vogels
Precies veertig jaar na Bomans en Wolkers mag Menno Bentveld een paar nachten bivakkeren op Rottumerplaat. Een unieke ervaring die slechts een enkeling meemaakt.
«
»
09:30 Dans met mij; De Nederlandse Dansdagen 2021
Voormalig danser, acteur en presentator Jan Kooijman en ballet-icoon Igone de Jongh delen hun liefde voor dans en gaan in gesprek met bijzondere gasten uit de danswereld.
«
»
10:25 Podium Witteman
Countertenor Maarten Engeltjes en de Duitse countertenor Andreas Scholl gaan op tournee door Nederland. Ze zingen onder meer het duet 'Sound the Trumpets' van Henry Purcell.
«
»
11:35 Metterdaad
Miranda is een jonge moeder uit Assen en als vrijwilliger betrokken bij het Oekraïense dorpje Olesk. De sfeer in de omgeving daar lijkt idyllisch. Paarden en wagens, gele korrenakkers en een lekker zonnetje. Maar schijn bedriegt.
«
»
12:10 De Sociëteit
Diversiteit bij de politie prioriteit, de Netflix-serie Squid Game breekt alle records, en winnaar Prijs van de Nederlandse Dansdagen Dalton Jansen.
«
»
12:50 Politieke Partijen: BBB
Politieke magazine.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:10 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.
«
»
13:55 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt o.a. in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen.
«
»
14:20 Max Maakt Mogelijk - Special
MAX Maakt Mogelijk brengt dankzij donateurs maandelijks een voedselpakket langs bij ouderen in Moldavië.
«
»
14:35 De Kennis van Nu special
Robots kunnen veel minder dan we denken. Dat komt doordat wij mensen onszelf niet goed begrijpen, laat staan dat we onszelf kunnen 'nabouwen'.
«
»
15:30 Fryslân DOK
De choreografen en dansers van Ivgi&Greben, het eerste professionele dansgezelschap in Friesland, zijn op weg naar de première van hun voorstelling Nice to meet you!
«
»
16:05 Mijn pelgrimspad
Annemiek geniet in de groene oase van Park Jongemastate en ontmoet organist Jelle in de kerk.
«
»
16:10 Geloofsgesprek
In haar eentje stelde ze een Clarapad samen, van Groningen naar Megen, met een boek, een app en een website. En dat allemaal omdat ze een boodschap heeft: de weg van de heilige Clara volgen.
«
»
16:25 Roderick Zoekt Licht
Meer dan een jaar moesten dierentuinen hun poorten gesloten houden en hadden de dieren het rijk alleen. Wat gebeurde er in die tijd en wat kunnen we van hen leren over de omgang met de schepping nu we langzaam de draad van ons leven weer oppakken?
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:10 Petrus in het land
Petrus in het land is in Apeldoorn. Daar haken we aan bij de Klimaatpelgrimstocht. Deze internationale tocht startte op 14 augustus in Polen.
«
»
17:35 Metterdaad
Waar anderen alleen een dronkenlap zien die naar drank stinkt, heeft hulpverlener Margreet van Beest oog voor de mens die daar nog achter zit. Al was dat bij Alexander, die ze ontmoette in haar afkickkliniek in Oekraïne, wel heel moeilijk.
«
»
18:05 Nederland zingt
De broers Ariën, Job, Wouter en Bart zingen samen liederen als 'Prijs de Heer met blijde galmen' en 'Lof zij de Heer'. Ook klinken er liederen vanuit de Cunerakerk in Rhenen met The Staff Songsters, Psalmen voor Nu en kleinkoor Laudate.
«
»
18:40 BinnensteBuiten
Heloïse en Frank wonen in een oude molen in Zuid-Beveland, een pand met geschiedenis. De molen kwam tijdens de Slag om de Schelde zwaar onder vuur te liggen.
«
»
19:15 Ik mis je
Als Jan van de Gracht als tiener noodgedwongen op straat leeft, zorgt zijn zus Evelina dat hij wat te eten heeft. In 2008 overlijdt ze aan kanker.
«
»
19:50 Blauw bloed
Royaltyprogramma waarin leden van ons koninklijk huis van dichtbij gevolgd worden. Verder is er aandacht voor de andere vorstenhuizen van Europa.
«
»
20:30 In de voetsporen van de Wederopbouw
De wederopbouw van Nederland is ook een mentale kwestie. Na de chaos en verwildering van de bezettingsjaren moet er weer orde komen in de samenleving. Het gezin is de hoeksteen van de samenleving.
«
»
21:15 Nu te Zien!
Een grote gedekte tafel, vol glaswerk en geborduurde lopers, vormt het middelpunt van een tentoonstelling over bijzondere portretten van en door vrouwen in het Frans Hals Museum.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:10 The Pembrokeshire murders
De tweede voorwaardelijke hoorzitting van Cooper nadert en het team van Steve heeft nog steeds geen sluitend bewijs kunnen verzamelen. Steve pluist alle dossiers nog eens uit.
«
»
23:05 Parasite
De werkloze Ki-taek, zijn vrouw Chung-sook en hun kinderen Ki-woo en Ki-jung hebben geldzorgen en leven in een kleine en donkere woning zonder toegang tot wifi.
«
»
01:10 De Nachtzoen
Voor velen is het aanbreken van de nacht het ideale moment voor een hoofd vol zorgen. Relatietherapeut Cocky Drost weet uit eigen ervaring en vanuit haar vakgebied precies wat helpt tegen het tobben.
«
»
01:25 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
02:00 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers