TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:02 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:40 Sesamstraat
Ieniemienie heeft een brief gekregen van Aart. Nu schrijft Ieniemienie een brief aan Tommie.
«
»
06:55 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
07:00 Pip and Posy
Pip is speelgoed aan het uitzoeken in de tuin wanneer Posy en Frankie langskomen. Frankie bedenkt een geweldige manier om te helpen door het speelgoed te verdelen in twee dozen.
«
»
07:05 Love Monster
Boekenkat ruimt wat spullen op en geeft een glitterbal aan Lief Monster. Meteen wil iedereen daar mee spelen.
«
»
07:14 Peppa Pig
Wendy Wolf is jarig en ze heeft Peppa en al haar vrienden uitgenodigd voor een feestje.
«
»
07:20 Peppa Pig
George heeft een nieuwe muts en mama Big wil niet dat die vies wordt als ze op bezoek gaan bij opa en oma Big.
«
»
07:25 Het feest van Zappelin
Fenna viert samen met jou en al haar Zappelinvrienden de zomer. Dit keer gaat het over wat je later worden wil. Zo zingt Fenna een lied over kapper Karel.
«
»
07:40 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma gaan iets bakken. Maar het wachten is saai.
«
»
07:50 Les Schtroumpfs
Bange Smurf is het zat dat hij altijd geplaagd wordt omdat hij zo anstig is. Daarom hijst hij zich met de hulp van Knutsel in een superheldenkostuum en probeert hij zijn angst te overwinnen.
«
»
08:05 De magische auto
Samen stappen ze in Soy zijn magische auto en belanden op mysterieuze wijze in de echte, grote-mensenversie van de lievelingsspeelgoedauto van het kind.
«
»
08:15 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:20 Trex
Simon is Trex vergeten eten te geven en nu heeft Trex enorm veel honger. Het tweetal gaat naar de supermarkt en komt daar Big Jack tegen.
«
»
08:30 Beestenbrigade
oswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben.
«
»
08:45 ZappSport
In het onderdeel The Battle strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Ron staat in dit onderdeel tegenover 'teamcaptain' Britt Dekker.
«
»
09:00 Zapp Kids Top 20
Gebaseerd op een unieke hitlijst die kinderen (van 6 tot 12 jaar) zelf samenstellen door te stemmen via de website.
«
»
09:25 Kinderen voor Kinderen helpt mee
Madelief en Saar uit het koor helpen mee op het verjaardagsfeest van Stef, ook wel bekend als 'de held op hakken'. Stef heeft een liedje gemaakt waarin hij meegeeft dat iedereen zichzelf mag zijn.
«
»
09:35 Jill
Jill Schirnhofer geeft alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in dit vrolijke en creatieve programma.
«
»
09:55 Mees Kees
Lieke moet van haar moeder netjes blijven. Dat wordt lastig als de klas in de schooltuintjes aan de slag moet.
«
»
10:20 De Smerige Quiz
Twee teams van twee kinderen beantwoorden vragen en gaan de strijd aan in spellen waarin hun zintuigen, ledematen en organen centraal staan.
«
»
10:45 Britt's beestenbende
Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz.
«
»
11:10 Nieuwe Baasjes
Charlotte is een echt paardenmeisje en nu zoekt ze een eigen paard. Gaat het Edson lukken een goeie match te vinden?
«
»
11:25 Betreden Op Eigen Risico
Rapper Boef gaat op zoek naar nieuw raptalent. Uberquin scheurt door de straten op een scootmobiel en tafeltennisser Trinko Keen speelt een spannend potje rond de tafel.
«
»
11:50 De Boomhut Battle
De platforms en de wanden worden geplaatst, maar dat gaat niet bij iedereen even goed. Jurylid Rob geeft de eerste punten.
«
»
12:15 Hoe overleef ik...
Marathonuitzending.
«
»
14:40 Weekoverzicht SpangaS: De Campus
Vier afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op de leukste school van Nederland: De Campus.
«
»
15:35 Brugklas, de tijd van m'n leven
Nola is zwaar de pineut wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse. Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen.
«
»
17:00 Tussen Kop en Staart
Is dit normaal: zand in poep? Is een kameleon voor Rachel een geschikt huisdier? Ontdekt Elbert tijdens het kraambezoek de haai in het ei? En kan een spinnenwebdraad een vliegtuig tegenhouden?
«
»
17:10 De dikke data show
Jard Struik onderzoekt de grootste hit van internet: memes. Zijn het alleen onschuldige grapjes, of zit er meer achter?
«
»
17:35 Willem Wever
Vandaag: een experiment met tijd, kun je glas kapot zingen en wat is jeuk?
«
»
17:50 Checkpoint
De jongens en meiden zoeken op de schroothoop naar onderdelen om een voertuig te bouwen dat een bom onschadelijk kan maken. Tim zoekt uit wat je moet doen als er brand is in je flat.
«
»
18:15 Try Before You Die
Jurre en Quinty gaan de strijd aan met elkaar op de BMX-schans om een heuse backflip te maken. Wie van hen gaat dit lukken en wie belandt er in het ziekenhuis?
«
»
18:35 Klaas kan alles
Klaas zoekt uit of je een foto kan maken van 140 hectare land rondom Paleis het Loo. Om het extra moeilijk te maken mag Klaas geen brandstof gebruiken.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 Heel Holland Bakt Kids
De junioreditie van de enige afvalwedstrijd waar je van aankomt. Zes kinderen gaan met een bakmaatje de strijd aan in de HHB-tent.
«
»
19:55 Vlogmania
De vlogfamilie Kick is blij met hun nieuwe drone, tot blijkt dat deze ook gevaarlijk kan zijn. Jaylinn zingt een lied, in de hoop ontdekt te worden.
«
»
20:05 De regels van Floor
Bij de nieuwe buren gaat alles heel anders. Volgens Floor hoeven die kinderen niets te doen in huis én is de familie nooit boos op elkaar. Irma en Jan geloven er niets van.
«
»
20:22 Socutera
De Trombosestichting Nederland zet zich in voor een toekomst zonder tromboseleed. Dat doet ze door het geven van voorlichting en door het financieren van wetenschappelijk onderzoek naar trombose.
«
»
20:25 Den som dræber - Fanget af mørket
Louise wordt door een oude familievriendin gevraagd om te helpen bij het vinden van de seriemoordenaar die haar destijds 18-jarige zoon heeft vermoord.
«
»
22:05 Boerderij van Dorst
Zanger Frans Bauer en rapper Ronnie Flex zijn te gast. Ze graven een vijver en kopen hier planten en vissen voor. Daarna maken ze een kampvuur en planten ze hop.
«
»
23:00 Van vader op zoon
De Leidse volkszanger Mart Hoogkamer heeft maar één droom: net zo groot en beroemd worden als André Hazes. Het succes van Mart beïnvloedt niet alleen zijn vader maar ook zijn jongere broertje Luciano.
«
»
23:45 Het beste van... Dolly Dots
Bekende Nederlanders bekijken beeldmateriaal van de Dolly Dots en bespreken het gevoel dat de popgroep bij hen oproept.
«
»
00:30 Boy Meets Gun
Maarten, een onopvallende docent, raakt betrokken bij een overval die uit de hand loopt. Per toeval krijgt hij het wapen, een pistool, in handen.
«
»
02:05 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:25 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers