TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Xena, The Warrior Princess
Op een nacht krijgt Xena het bezoek van de geest van haar geliefde Marcus, die haar onomwonden om hulp vraagt.
«
»
12:30 Xena, The Warrior Princess
Xena moet een kostbare kist zien terug te vinden waarin het krachtigste wapen ter wereld opgeborgen ligt.
«
»
13:30 Magnum
Higgins helpt een Japanse verstekeling om haar verloofde te zoeken, maar Magnum gelooft haar niet.
«
»
14:30 My Wife and Kids
Jay voelt dat ze door alle huishoudelijke taken geen tijd meer kan vrijmaken voor zichzelf.
«
»
15:00 My Wife and Kids
Tommy, een oude vriend van Michael, komt op bezoek. Michael kijkt ernaar uit om zijn makker terug te zien.
«
»
15:30 My Wife and Kids
Jay wil een "open je hart"-seminarie bijwonen voor koppels die het moeilijk hebben.
«
»
16:00 De Wegpolitie UK
In deze aflevering is Damien 'Damo' Stevens betrokken bij een snelle achtervolging, maar de bestuurder weet te ontkomen. Vanuit de lucht zien ze vijf mensen wegrennen bij een verongelukte wagen.
«
»
16:55 De Wegpolitie UK
In deze aflevering weigert iemand in Hartlepool te stoppen, wat uitmondt in een gewapende patstelling tijdens een gijzeling.
«
»
17:55 Undercover: Fighting the Fraudsters
Paul en zijn team verkennen de wereld van phishing, een vorm van internetfraude waarbij oplichters zoveel mogelijk privégegevens van hun slachtoffers proberen te bemachtigen.
«
»
18:55 Body Cam Cops
In tegenstelling tot het arresteren van criminelen, moordenaars en gewetenloze individuen is het aanhouden van een collega niet iets waar agenten dagelijks mee geconfronteerd worden, maar het gebeurt.
«
»
19:55 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:30 Game of Thrones
Jon bereidt zich voor op conflicten binnen de rangen. Sansa probeert met Theon te praten. Brienne wacht een teken af. Stannis blijft koppig. Jaime probeert op Myrcella in te praten.
«
»
21:40 Game of Thrones
Daenerys neemt Tyrion in dienst als adviseur. In Winterfell krijgt Sansa goed nieuws te horen van Theon. Cersei wordt vernederd in haar cel, maar blijft koppig.
«
»
22:50 Game of Thrones
Jon keert terug naar de Muur. Arya loopt een bekend iemand tegen het lijf. Mace bezoekt de Iron Bank. Stannis staat voor een moeilijke keuze.
«
»
23:55 Containment
Lommers draagt Lex op om voedselpakketten naar de quarantainezone te brengen. Jake ontdekt dat er binnen het cordon een bendeoorlog dreigt los te breken.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uncle Martin' bij Een

Martin Heylen, afkomstig uit een kleine familie, ontdekt tot zijn verbazing een grote onbekende familietak in Amerika. Hij reist naar Michigan om er zijn nieuwe bloedverwanten op te zoeken. Maar die ontmoetingen blijken emotioneler dan verwacht. Martin wordt ook meegesleept in een wereld van gele schoolbussen en jachtgeweren. En als hij het oude spoor van zijn vader en grootouders begint te volgen, die net als honderdduizenden Vlaamse gelukzoekers naar Amerika emigreerden, duiken er nog meer verrassingen op.

'Uncle Martin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers