TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Curvy Girls on the Catwalk
Felicity dacht dat het aanbod om een model te zijn een grap was. Sonny werd gespot op sociale media. Haylet was beschaamd als tiener, maar put nu kracht uit haar modellenwerk.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Hotel Inpector
Realityreeks.
«
»
12:35 Curvy Girls on the Catwalk
De carrière van Laurens gaat van hoogtepunt naar hoogtepunt. Charlotte werd gespot op een muziekfestival. Zij valt met haar maten tussen de traditionele modellen en diegene met een maatje meer.
«
»
13:35 Love Bites
Deze keer gaat Robbie op zoek naar een date. Welke vrijgezelle dame weet hem te overtuigen van haar kookkunsten en sleept zo een date met hem in de wacht?
«
»
14:35 Helse bruiden
Ruby drijft haar bruidsmeisjes tot het uiterste met haar 'Game of Thrones'-thema. Sanequa wil niet dat haar schoonmoeder naar haar trouw komt en daar is haar toekomstige man niet blij mee.
«
»
15:35 Hotter Than My Daughter NL
Reality-show.
«
»
16:30 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Nina Garcia, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss.
«
»
17:30 Steenrijk, Straatarm
Multimiljonair Tamara Straatman en haar vriend Ronnie Willemen uit Tilburg ruilen met de familie Stuts uit het Groningse Loppersum, wier huis onbewoonbaar werd verklaard.
«
»
18:30 Help, Mijn Man Is een Klusser
Vijf jaar geleden kochten Mark en Marijke een klushuis. Al snel blijkt er van alles mis met het huis én een ingrijpende gebeurtenis gooit nog meer roet in het eten. Marijke kan het niet langer aan.
«
»
19:30 Getekend voor het leven
Presentator André Hazes volgt deze opvallende personen en de bijzondere maar vaak ook schrijnende verhalen achter hun tattoos, die dagelijks een enorme impact op hun leven hebben.
«
»
20:25 Gemini Man
Henry Brogan is een moordenaar op leeftijd, werkzaam voor de NSA, die van plan is zijn carrière de rug toe te keren. Zijn opdrachtgevers willen hem echter niet laten gaan en maken een kloon van hem.
«
»
22:35 2 Fast 2 Furious
Ex-agent Brian O'Conner wordt betrapt tijdens een illegale straatrace, maar indien hij de politie helpt, wordt zijn strafbad gezuiverd.
«
»
00:40 Vermoord in het buitenland
Op 12 juni 2016 overlijden de pasgetrouwde 28-jarige Michou en 31-jarige Jeroen Venema tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek. De omstandigheden zijn verdacht.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers