TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Verwacht op VTM 3
«
»
11:10 The Big Bang Theory
Sheldon zit in zak en as nadat zijn toevallige bijdrage aan de wetenschap weerlegd werd. Raj is intussen genoodzaakt om een week bij Howard en Bernadette te logeren.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:10 Bruce Almighty
Bruce Nolan werkt als reporter voor de lokale televisie. Na een helse dag op het werk wordt hij heel boos op God. God besluit Bruce een bezoek te brengen en geeft hem voor één week al zijn krachten.
«
»
16:05 The Kids Are Alright
Mike en Peggy vernemen dat de ouders van Wendi gaan scheiden. Peggy schrikt wanneer ze ontdekt dat Wendi en Eddie alleen werden gelaten, zonder enige vorm van toezicht.
«
»
16:30 The Big Bang Theory
Sheldon doet een belangrijke wetenschappelijke ontdekking, maar achteraf blijken niet alle details te kloppen. Howard schrijft een liedje voor Bernadette.
«
»
16:55 The Big Bang Theory
Sheldon is jaloers wanneer Arthur 'Professor Proton' Jeffries niet hem, maar Leonard om hulp vraagt. Hij wil wraak nemen en sluit vriendschap met Bill Nye, een wetenschapper die hij eigenlijk minacht.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Sheldon vindt dat Leonard moet boeten voor een fout uit het verleden. Intussen gaat Penny de confrontatie aan met Lucy, de ex-vriendin van Raj.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
De hele bende viert Thanksgiving bij mevrouw Wolowitz thuis, maar zoals altijd is het Sheldon die moeilijk doet. Howard probeert een goede band op te bouwen met zijn schoonvader.
«
»
18:20 The School of Rock
Gitarist Dewey Finn werd uit zijn rockband gezet en moet noodgedwongen een tijdelijke job aannemen als leerkracht op een conservatieve privéschool.
«
»
20:30 The Predator
Quinn McKenna, een voormalig commando van de speciale eenheden, heeft net het bestaan van de gewelddadige Predators ontdekt. Er is echter één probleem: niemand wil hem geloven.
«
»
22:35 Unbreakable
Veiligheidsagent David Dunn overleeft op miraculeuze wijze als enige een treinramp zonder er zelfs maar een schrammetje aan over te houden.
«
»
00:40 American Horror Story
Cordelia voelt haar krachten afnemen en schakelt de hulp in van Coco om gerechtigheid te laten geschieden voor het verbond en zo Michael te stoppen.
«
»
01:30 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers