TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Ace Ventura - When Nature Calls
Fulton Greenwall overtuigt dierendetective Ace Ventura om een heilige vleermuis terug te vinden.
«
»
14:20 Relic Hunter
Sydney gaat naar Istanbul om de dood van een bevriende professor te onderzoeken. Nigel wordt ontvoerd door een groep brute Amazones.
«
»
15:05 Relic Hunter
Sydney en Nigel worden door een onderzoeksteam naar het poolgebied gehaald en zijn al snel in gevaar wanneer een mummie ontdooit.
«
»
15:50 The Disappearance
Het mysterie rond de verdwijning is bijna ontrafeld. De politie en de familie Sullivan voeren een race tegen de klok om Anthony levend terug te vinden.
«
»
16:35 The Orville
Ed, Gordon en Alara bezoeken Xelayah, de thuisplaneet van Alara.
«
»
17:30 The Orville
Ed crasht op een mysterieuze planeet en komt achter vijandige linies terecht. Kelly vraagt zich af waarom Gordon de commandotest wil afleggen.
«
»
18:25 Chicago Fire
Dawson en Casey krijgen verontrustend nieuws en schakelen de hulp van Severide in. Ondertussen proberen Brett en Kidd het hart van Zach te veroveren.
«
»
19:10 Chicago Fire
Dawson en Casey proberen nog steeds de verblijfplaats te achterhalen van Bria. Ondertussen probeert Cruz de aandacht te trekken bij Brett, Otis en Hermann. Kidd gaat voor het eerst op date met Zach.
«
»
19:55 De Raf & Ronny Show
Eén van Rafs nachtelijke escapades heeft pijnlijke gevolgen in de vorm van de doofstomme Yolanda. Plannen voor een eigen talkshow worden reëel.
«
»
20:40 Vossenstreken
In 2001 verdwenen twee 19-jarige vrouwen in dezelfde buurt: Renée Vollebreght en Michelle Daniëls. Voor Renée werd indertijd losgeld gevraagd en betaald, maar van de jonge vrouw bleef elk spoor uit.
«
»
21:35 Vossenstreken
Het team van commissaris Sara Roose verdiept zich in de verdwijning van Hans Kastens. De jongeman werd in 1989 ontvoerd aan een visvijver, maar slaagde er in om te ontsnappen.
«
»
22:30 The Skeleton Twins
Na tien jaar van elkaar vervreemd te zijn, wordt tweeling Maggie en Milo herenigd wanneer ze beide op dezelfde dag aan de dood ontsnappen. Ze proberen hun relatie te herstellen.
«
»
00:10 Absurdistan
VTM-weervrouw Jill Peeters neemt de drie mannen in dienst om haar persoonlijk probleem op te lossen.
«
»
00:45 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

‘Dancing Dimi: Game On!’

Dimitri Van den Bergh is de grootste dartsbelofte van ons land. Tot een gescheurde kruisband roet in het eten strooit. Te midden van een overvolle dartsagenda gaat 'Dancing Dimi' onder het mes. Geraakt hij tijdig gerevalideerd om 24 dagen na zijn operatie terug op het hoogste niveau van de UK Open te staan?

'Dancing Dimi: Game On', om 20.15 uur op VTM 2.

Dossiers