TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Hotel Inspector Returns
Realityreeks.
«
»
13:20 Gordon Gaat Trouwen
Gordon vertrekt met zijn overgebleven mannen naar Zuid-Afrika om ze beter te leren kennen. De mannen ondernemen ook nu weer verschillende activiteiten en romantische privédates.
«
»
14:10 RuPaul's Drag Race
Het is zover! De queens mogen eindelijk hun komische improvisatietalent laten zien in het legendarische spelprogramma Snatch Game.
«
»
15:15 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
16:00 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
16:50 Don't Tell the Bride
Adrenaline junkie Lee wil zijn bruid Aimee door een resem avontuurlijke activiteiten loodsen op hun trouwdag. Terwijl controlefreak Aimee gewoon wil dat alles perfect normaal verloopt.
«
»
17:45 Project Runway
Juryleden van dienst zijn Karlie Kloss, Nina García, Brandon Maxwell en Elaine Welteroth. Christian Siriano, winnaar van het vierde seizoen van 'Project Runway', staat de kandidaten bij.
«
»
18:40 American Ninja Warrior
In deze vierde all-stars special stellen Matt Iseman, Akbar Gbaja-Biamila en Kristine Leahy een team samen met hun favorieten, waarbij elk team bestaat uit twee mannen en één vrouw.
«
»
20:25 The Spy Who Dumped Me
Beste vriendinnen Audrey en Morgen raken verstrikt in een internationale samenzwering als Audrey's ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt met een team van huurmoordenaars achter zich aan.
«
»
22:35 Con Air
Nadat hij zijn vrouw tijdens een dronkemansgevecht beschermde, werd Cameron Poe, een gedecoreerde militair, voor moord veroordeeld.
«
»
00:40 Murder in Paradise
Reportage over de moord op miljonair Andy Bush, die in 2014 werd neergeschoten door zijn ex-vriendin, Slovaaks badpakkenmodel Mayka Kukucova (24).
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers