TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 The Bold Type
Kat mag voor het eerst iemand aannemen, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Jane bespreekt haar financiële situatie met haar vrienden. Sutton omarmt haar vrijgezellenleven.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Secret Millionaire
Miljonair Sean ontmoet Allison, die campagne voert tegen een immobiliënproject dat opgezet werd door het bedrijf van zijn vader. Hij besluit zijn identiteit voor haar verborgen te houden.
«
»
16:10 Better Things
Sam helpt Max tijdens haar eerste dagen op de universiteit in Chicago en heeft een verontrustende terugreis naar Los Angeles.
«
»
16:35 The Crossing (2017)
De levens van de vluchtelingen hangen aan een zijden draadje. Eve en Lindauer proberen losse eindjes aan elkaar te knopen.
«
»
17:25 Timeless
Het team traceert Flynn naar het Las Vegas van 1962. Hij probeert aan plutonium te geraken door de minnares van president Kennedy te chanteren. Rufus doet een schokkende ontdekking over een collega.
«
»
18:20 How To Lose A Guy In 10 Days
Andie Anderson, journaliste bij het vrouwenblad Composure, krijgt een nieuwe opdracht. Binnen de tien dagen moet ze een kerel aan de haak slaan en die vervolgens weer dumpen.
«
»
20:25 X-Men: Apocalypse
Na een slaap van duizenden jaren ontwaakt Apocalypse, de allereerste mutant. Hij is teleurgesteld in de staat van de wereld en rekruteert vier machtige handlangers om de aarde te zuiveren.
«
»
22:55 Ice Road Terror
Bij een explosie in een diamantmijn in Alaska wordt een prehistorisch monster gewekt. Truckers Jack en Neil die met een levering op weg zijn naar de mijn staan plots oog in oog met het monster.
«
»
00:30 Girlfriends' Guide to Divorce
Abby en Barbara blijven botsen over belangrijke financiële beslissingen. Delia en Paul gaan een stap verder in hun werkrelatie. Jo gaat de confrontatie aan met Albert. De waarheid schokt haar.
«
»
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Bachelorette' - Django (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Vier mannen dingen nog naar het hart van Elke. Vandaag krijgen ze de kans om haar mee te nemen naar hun eigen leefwereld. Want een thuisomgeving zegt veel over een mens. De vier vrijgezellen stellen Elke voor aan de mensen die voor hen belangrijk zijn in hun leven. En dat geeft Elke meteen ook de kans om aan te voelen bij wie ze zich het beste voelt.

'De Bachelorette', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers